2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bebeginin kilosu ne kadar olmus peki?

baldamlam sag ol canim benim
Dun dr geldi bakti ogluma cok sukur onemli bi rahatsizligi yokmus oglumun
Sadece yuzunde kizartilar vardi benim sutumden kaynaklaniyormus diyet yapiyorum ben de tatli filan daha bi suru seyi yiyemiyorum ama oglum icin deger
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin
Sen de saglikla kucagina al inşallah yavrunu canim

Aaa o nasil oluyormus canim, ilk defa duyuyorum

Genekde ultrasondan daha fazla çıkıyor kilolari sanirim canim bende oyle oldu. Bi kac arkadasta da farkettim onu burada. Gerci doktor muayenede karnimi olcup 4 bile olabilir demisti, hakli cikti :)
Yaaa fazlada olmasn 4 kilo cocugu nasil cikarcam gerci az da olsa ben kiloyu dert etmiyorum dogduktan snra hizli bir sekilde toparliyorlar saglkli olsndaa kilosu onemli degl bnce

Yaaa fazlada olmasn 4 kilo cocugu nasil cikarcam gerci az da olsa ben kiloyu dert etmiyorum dogduktan snra hizli bir sekilde toparliyorlar saglkli olsndaa kilosu onemli degl bnce
Hahah cikiyormus canim aynen saglikli olsun da. 3.5 falan olsaydi belki benim de dikisim olmazdi, 42ye kadar bekleseydik heralde sezeryana alinirdim. Dogru zamanda gelir sizinde melekler insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…