- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.541
Ayy patladım resmen sıkıntıdan.
Sezeryan ne güzel günün belli diyoduk ama öyle değilmiş,
Tam tersi böyle zaman hiç geçmiyorrr
Yaaa hic gunun belli olmasaydiii belirsiz belirsz bekliyorm belki bugun gelir diye kalkiyorum yataktan bu daha cokssnr bozucuAyy patladım resmen sıkıntıdan.
Sezeryan ne güzel günün belli diyoduk ama öyle değilmiş,
Tam tersi böyle zaman hiç geçmiyorrr
Bn banyodan snra yag surcem aldim bile unibaby kullancam bnKızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll
Bilmem ki canim :)Bugun çati muaynesi yapicakti nsttt ye bakalm sanci varsa alttan bakarz dedi ama sanci cikmaynca alttanda bakmadi acilmada yoktur ozaman dimi ?
Sen bilmezsen ben hic bilmemBilmem ki canim :)
Canim yag bayagi rahatlatiyomus diye duydum. Bende buyuk ihtimal yag kullanicam. Chicco nunkini aldim. Doktora sorup. Sende istersen al ama ablamda seninkinden kullaniyo bebegine memnun. Sen bilirsin canim. Simdii kendin icin neler koydun soyleyebilirmisin cantayaKızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll
Bende aynen persembe hazirlikli gidicem ama kesin olcagim belli degil. Muayeneden sonra karar wericez dedi dr. Belirsizlik kotu birazcik. Telefon durmuyo naptin ne ettin diyeSelam kızlar son 1 gunumuz kaldı ama bizde tık yok dun kasıklarım çok ağrıdı duştan sonra biraz rahatladım hiç sancımız yok napacam ben yaaa perşembe günü doktor çağırdı valizimle gidicem ama eve donmekte varbebişim çok ısrarcı çıktı ya gelmiycem de gelmiycem diyo resmen
valla bızımde 10 gunumuz var ama bızmde nıyetımız yok gercı 10 gun nerde 1 gun nerde ama genede 10 bekletmese daha ıyı olurduSelam kızlar son 1 gunumuz kaldı ama bizde tık yok dun kasıklarım çok ağrıdı duştan sonra biraz rahatladım hiç sancımız yok napacam ben yaaa perşembe günü doktor çağırdı valizimle gidicem ama eve donmekte varbebişim çok ısrarcı çıktı ya gelmiycem de gelmiycem diyo resmen
ben kızımda bebek yağı kullandm canım o bebişi çok rahatlatıyoo bide yaz yaaa iyi olurr bende bebek yağı aldımmKızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll
Bu sene eymen patlamadi olcak galiba, bende minik pasamin eymen olmasini istiyorum ama babamiz pek istemiyo gibbivalla bızımde 10 gunumuz var ama bızmde nıyetımız yok gercı 10 gun nerde 1 gun nerde ama genede 10 bekletmese daha ıyı olurdu
Seninde gunun gelmiiiisssben kızımda bebek yağı kullandm canım o bebişi çok rahatlatıyoo bide yaz yaaa iyi olurr bende bebek yağı aldımm
Ben hic sormadm eymen olcak dedm olduBu sene eymen patlamadi olcak galiba, bende minik pasamin eymen olmasini istiyorum ama babamiz pek istemiyo gibbi
Amin canim insallah cok az kaldi heyecan dorukta artikbaldamlam sag ol canim benim
Dun dr geldi bakti ogluma cok sukur onemli bi rahatsizligi yokmus oglumun
Sadece yuzunde kizartilar vardi benim sutumden kaynaklaniyormus diyet yapiyorum ben de tatli filan daha bi suru seyi yiyemiyorum ama oglum icin deger
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin
Sen de saglikla kucagina al inşallah yavrunu canim
Canim ben bi yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama yazin losyon kisin bebek yagi sürülüyormuş yazin zaten sıcak cildi cok kurumaz losyon daha iyi kisin da hava soguk bebekyagi daha cok nemlendirir diye düşünüyorum yanlissa tecrubeli anneler duzeltsin cunku bende acemiyim bu konudaKızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll
Valla kardeşim de aynı hastanede oldu ama onda böyle bişey olmamışhayırlı olsunn güle güle büyüt kızını ya canım sen spinal doğum mu yaptın? spinalde de mi böyle oluyor insanın bilinci açık olmuyor mu bende zırvalamam ameliyatta inşallah
aynen :) şimdi her sorana annesi eymen koydu diyooo :)Ben hic sormadm eymen olcak dedm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?