2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba guzel anneler ne zamandir yazamiyordum umarim hepiniz iyisinizdir dogum yapan anneler gozunuz aydin yapmayi bekleyen annelerimizde bir avazda kurtulur insallah biz 17 gunluk olduk bile gunduz iyiyiz ama gece uykumuz cok boluk porcuk oda duzene girerse deymeykn keyfime hepinizi cok opuyoruz...

Kızlar bişe soracam banyodan sonra yağ mı süreceksiniz losyon mu ben hiç bilmiyorum bide ben anneme uydum jahnsons baby aldım aynı bebek yağınsan bende aldım çatlak için mahvetti vücudumu alerji yaptı sanırım onu kullanmicam oğluma hangisi alayım bi akıl verin acillll

Bn banyodan snra yag surcem aldim bile unibaby kullancam bn

Selam kızlar son 1 gunumuz kaldı ama bizde tık yok dun kasıklarım çok ağrıdı duştan sonra biraz rahatladım hiç sancımız yok napacam ben yaaa perşembe günü doktor çağırdı valizimle gidicem ama eve donmekte var bebişim çok ısrarcı çıktı ya gelmiycem de gelmiycem diyo resmen

Canim yag bayagi rahatlatiyomus diye duydum. Bende buyuk ihtimal yag kullanicam. Chicco nunkini aldim. Doktora sorup. Sende istersen al ama ablamda seninkinden kullaniyo bebegine memnun. Sen bilirsin canim. Simdii kendin icin neler koydun soyleyebilirmisin cantaya

Bende aynen persembe hazirlikli gidicem ama kesin olcagim belli degil. Muayeneden sonra karar wericez dedi dr. Belirsizlik kotu birazcik. Telefon durmuyo naptin ne ettin diye

valla bızımde 10 gunumuz var ama bızmde nıyetımız yok gercı 10 gun nerde 1 gun nerde ama genede 10 bekletmese daha ıyı olurdu

ben kızımda bebek yağı kullandm canım o bebişi çok rahatlatıyoo bide yaz yaaa iyi olurr bende bebek yağı aldımm

Amin canim insallah cok az kaldi heyecan dorukta artikiyi onemli bisey olmamasina sevindim bebisler icin herseye deger umarim kizarikliklar da gecer bi an önce

Canim ben bi yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama yazin losyon kisin bebek yagi sürülüyormuş yazin zaten sıcak cildi cok kurumaz losyon daha iyi kisin da hava soguk bebekyagi daha cok nemlendirir diye düşünüyorum yanlissa tecrubeli anneler duzeltsin cunku bende acemiyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…