2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende annemde kalacam ya anneme diyom ara herkesi gelen buraya gelsin aradan çıksın diyom en azından ben gelenle ilgilenmem kendi evimde de rahat etmek istiyorum bende
Ayy ne guzell ablam.mewludunu bile kaynanasinda yapti. Hic eeine giden olmadi.bizim disimizda. Ayy bana simdi hergun ayri komsu gelir uffss

Caniim, nasilsiinn sislikler ne durumdaa?? Bugun benimde elim ayagim cok sisti

Suni sanci kendi sancindan daha mi zor?

Ayy ne guzell ablam.mewludunu bile kaynanasinda yapti. Hic eeine giden olmadi.bizim disimizda. Ayy bana simdi hergun ayri komsu gelir uffss
aynen banada öyle canm yaa ama ben dondurucuya poğaça falan yaptm koydumm. Kekde yapıcam koycamm yani sadece öyle kuru çaylada olmuyoo bizde geçmiş olsuna gelene bile sofra açıyoruzz varr hesap edin halimi yanii

Ayak sismesi normalmis yuzun gozunde siser tansiyonda cikarsa tehlikeli dedi. Ben 44 numara giyiyorum esimin ayakkabilarini . benimki 39-40 ti . 4 beden buyudu:)
ya kızlar benim yok öyle şişmelerim falan yaa acaba suyu azmı iciyosunuzz yada tuzlumu yiyosunuzz bukadar ödem okuyo sizdeee

Sanirim yapisal bi durum canim . 3 lt su iciyorum . peynir haricinde tuz tuketimim yok . yuruyuste yaptim yattim dinlendimde ama sismeyi onleyemedim. Lenf bezleri ile alakali olabiliyor. Asiri Soguk ve sicaklar hamilelik gibi durumlarda dolasim yavasliyor

Hayirli ugurlu olsun canim gule gule buyut yavrunu

En iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyim

Canim ben 3lt su iciyorum, tuzda kukkanmiyorum bende anlamadim. Annem dogum sisligi olabiliyo diyo. Birazda kasiklarimda sanci war bugun. Ewdekilere belli etmiyorum ama karnim agriyo asagi taraflarim

allah yardımcın olsun vallahi ne diyim zor yanii..

En iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyim
ee sende yapsana panik olacağına canmm

Canim ben 3lt su iciyorum, tuzda kukkanmiyorum bende anlamadim. Annem dogum sisligi olabiliyo diyo. Birazda kasiklarimda sanci war bugun. Ewdekilere belli etmiyorum ama karnim agriyo asagi taraflarim
hadi bakalm inş öyledir canmm benimde sürekli çatı kemiklerim ağrıyo bazen yürürken bile sıkıntı oluyo acıyoo ama tıkkk yokkk :))

Kiizz benimkinin beklemesi lazim sezaryen olcamm, ondan korkuyorum simdi bsy olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…