- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.601
Ayy ne guzell ablam.mewludunu bile kaynanasinda yapti. Hic eeine giden olmadi.bizim disimizda. Ayy bana simdi hergun ayri komsu gelir uffssBende annemde kalacam ya anneme diyom ara herkesi gelen buraya gelsin aradan çıksın diyom en azından ben gelenle ilgilenmem kendi evimde de rahat etmek istiyorum bende
Caniim, nasilsiinn sislikler ne durumdaa?? Bugun benimde elim ayagim cok sistiAhh canim benim sagol amin:)
Cnm oyle dusunme dogum sancisini cekmek degilde tatmak seklinde degerlendir. O aciyi tatmak nasipse tadalim sonuda da hayirlisi olsun.. ben dogum catalini gordum bugun beni urkuten o oldu . normal sedyede dogursak olmuyomu yanii
Aa yani sanci olmasada acilabiliriz oylemi o zaman alttan muayenesiz nasil anlicaz bugun teklif etti dr. Ama kabul etmedim
Suni sanci kendi sancindan daha mi zor?Kızlar iyi akşamlar cumartesi dogum yaptım ben. Cuma kontrole gittim hic acilmam yoktu gece suyum geldi ve 2 cm acilmam oldu sabaha kadar 3 cm oldu ve suni sancı verdiler ama ben suni sancıya 1 saat zor dayandim doktoruma beni sezeryana al diye yalvardim o anda epidurale karar verdik iğnemi yaptılar ve on bes dk sonra doğuma aldılar doktorla ebelerle konuşarak doğurdum ve bal kızım dünyaya gözlerini açtı 4 dikisim var ama iyilesiyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Benimde ayaklarim şiştiCaniim, nasilsiinn sislikler ne durumdaa?? Bugun benimde elim ayagim cok sisti
Suni sancı kendi sancindan daha sık ve daha şiddetli ama herkesde farklı olabilir korkutmayayim kimseyiSuni sanci kendi sancindan daha mi zor?
aminnn aminnnnnnnn aminnnnn benimdeeeeee
Caniim, nasilsiinn sislikler ne durumdaa?? Bugun benimde elim ayagim cok sisti
Benimde ayaklarim şişti
aynen banada öyle canm yaa ama ben dondurucuya poğaça falan yaptm koydumm. Kekde yapıcam koycamm yani sadece öyle kuru çaylada olmuyoo bizde geçmiş olsuna gelene bile sofra açıyoruzz varr hesap edin halimi yaniiAyy ne guzell ablam.mewludunu bile kaynanasinda yapti. Hic eeine giden olmadi.bizim disimizda. Ayy bana simdi hergun ayri komsu gelir uffss
ya kızlar benim yok öyle şişmelerim falan yaa acaba suyu azmı iciyosunuzz yada tuzlumu yiyosunuzz bukadar ödem okuyo sizdeeeAyak sismesi normalmis yuzun gozunde siser tansiyonda cikarsa tehlikeli dedi. Ben 44 numara giyiyorum esimin ayakkabilarini . benimki 39-40 ti . 4 beden buyudu:)
Aminnnnn:)Bu aksam ve yarin aksam ramazana kalkacamiz gece dua edelim birbirimize cumada doguralim :))
aynen banada öyle canm yaa ama ben dondurucuya poğaça falan yaptm koydumm. Kekde yapıcam koycamm yani sadece öyle kuru çaylada olmuyoo bizde geçmiş olsuna gelene bile sofra açıyoruzz varr hesap edin halimi yanii
ya kızlar benim yok öyle şişmelerim falan yaa acaba suyu azmı iciyosunuzz yada tuzlumu yiyosunuzz bukadar ödem okuyo sizdeee
Hayirli ugurlu olsun canim gule gule buyut yavrunuKızlar iyi akşamlar cumartesi dogum yaptım ben. Cuma kontrole gittim hic acilmam yoktu gece suyum geldi ve 2 cm acilmam oldu sabaha kadar 3 cm oldu ve suni sancı verdiler ama ben suni sancıya 1 saat zor dayandim doktoruma beni sezeryana al diye yalvardim o anda epidurale karar verdik iğnemi yaptılar ve on bes dk sonra doğuma aldılar doktorla ebelerle konuşarak doğurdum ve bal kızım dünyaya gözlerini açtı 4 dikisim var ama iyilesiyorum hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Terlik giymek bile zor ewin icindeBenimde ayaklarim şişti
En iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyimaynen banada öyle canm yaa ama ben dondurucuya poğaça falan yaptm koydumm. Kekde yapıcam koycamm yani sadece öyle kuru çaylada olmuyoo bizde geçmiş olsuna gelene bile sofra açıyoruzz varr hesap edin halimi yanii
ya kızlar benim yok öyle şişmelerim falan yaa acaba suyu azmı iciyosunuzz yada tuzlumu yiyosunuzz bukadar ödem okuyo sizdeee
Canim ben 3lt su iciyorum, tuzda kukkanmiyorum bende anlamadim. Annem dogum sisligi olabiliyo diyo. Birazda kasiklarimda sanci war bugun. Ewdekilere belli etmiyorum ama karnim agriyo asagi taraflarimaynen banada öyle canm yaa ama ben dondurucuya poğaça falan yaptm koydumm. Kekde yapıcam koycamm yani sadece öyle kuru çaylada olmuyoo bizde geçmiş olsuna gelene bile sofra açıyoruzz varr hesap edin halimi yanii
allah yardımcın olsun vallahi ne diyim zor yanii..Sanirim yapisal bi durum canim . 3 lt su iciyorum . peynir haricinde tuz tuketimim yok . yuruyuste yaptim yattim dinlendimde ama sismeyi onleyemedim. Lenf bezleri ile alakali olabiliyor. Asiri Soguk ve sicaklar hamilelik gibi durumlarda dolasim yavasliyor
ee sende yapsana panik olacağına canmmEn iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyim
hadi bakalm inş öyledir canmm benimde sürekli çatı kemiklerim ağrıyo bazen yürürken bile sıkıntı oluyo acıyoo ama tıkkk yokkk :))Canim ben 3lt su iciyorum, tuzda kukkanmiyorum bende anlamadim. Annem dogum sisligi olabiliyo diyo. Birazda kasiklarimda sanci war bugun. Ewdekilere belli etmiyorum ama karnim agriyo asagi taraflarim
tamam olurrBu aksam ve yarin aksam ramazana kalkacamiz gece dua edelim birbirimize cumada doguralim :))
Ayy ne guzell ablam.mewludunu bile kaynanasinda yapti. Hic eeine giden olmadi.bizim disimizda. Ayy bana simdi hergun ayri komsu gelir uffss
Kiizz benimkinin beklemesi lazim sezaryen olcamm, ondan korkuyorum simdi bsy olur diyeallah yardımcın olsun vallahi ne diyim zor yanii..
ee sende yapsana panik olacağına canmm
hadi bakalm inş öyledir canmm benimde sürekli çatı kemiklerim ağrıyo bazen yürürken bile sıkıntı oluyo acıyoo ama tıkkk yokkk :))
Ooyy oy benim kaynanam rahmetli. Anneminde ewi uzak, nerelere gidem bennBende hem kaynanamda hem annemde yapacam mevlüdü ondan da yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?