- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.621
Canim cok sisim wc disinda kalkamiyorum. Annemede cekiniyorum soylemeye. Simdiden soyleniyo gelen giden icinallah yardımcın olsun vallahi ne diyim zor yanii..
ee sende yapsana panik olacağına canmm
hadi bakalm inş öyledir canmm benimde sürekli çatı kemiklerim ağrıyo bazen yürürken bile sıkıntı oluyo acıyoo ama tıkkk yokkk :))
Senin de persembe miydi canim beraber dogurcazKiizz benimkinin beklemesi lazim sezaryen olcamm, ondan korkuyorum simdi bsy olur diye
Epidural oldum canm..Yok cnm ben de buralardayım ama dün doktorum 22 hazirana güne verdi artık benim için geri sayım başladı
Cnm benim darısı bizim başımıza inş. Sana da Allah kolaylık versin
Gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inş Genel mi oldun epidural mi
aynen ya girip girip bakıyorum bişiler yazdı mı die, inş tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
canım ne güzel ya inş bizimkide öyle rahat olurBenim doktorum doğum anına kadar hiç alttan muayene etmedi.
İlk kızımda suyum nişanım gelince.
Bu kızımda da nişanım gelince.
Benimde hiç nst de sancım çıkmazdı, gittiğimde de sancım yok ama 6 cm. açılmam vardı, 8 cm ye kadar da sancı hissetmedim canım.
sen de merakta bırakma bizi nehir gibi, Allah yardımcın olsun, sağ salim al kucağına Paşa'nı inş8 de yatış olacak cnm 9buçuk 10 gibi de doğar inşallah
amaaan ne panik Olcaz canım yaa, zaten Ramazan'da millet iftar yapıp gelcek, içecek meyve kuruyemiş felan ikram etmeyi düşünüyorum benEn iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyim
Persembe kontrole gidiyorum canim. O gun karar werilecekmis. Ben son muayenede ustumu giyerken doktorla esim gerseyi konusmuslar bana bsy sormak yokSenin de persembe miydi canim beraber dogurcaz
Hayırlı haberlerini bekliyoruzz canmm..Saat 4 te kalktık oturuyoz öyle eşiminde uykusu kaçtı duramıyo yerinde heycandan gece 12 den sonra bişe yeyip ićme dedi doktor şuan açlıktan bayılmak üzereyim midem çok fena ağrıyo inşallah bayılmam Allahım heycan stres telaş korku açlık herşey birbirine karıştı
Ordaki hemşire demişti etek giy muayenede rahat olur diye de ondanahaha allah iyiligini versn basma etek nie
Canım benm sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah :)Saat 4 te kalktık oturuyoz öyle eşiminde uykusu kaçtı duramıyo yerinde heycandan gece 12 den sonra bişe yeyip ićme dedi doktor şuan açlıktan bayılmak üzereyim midem çok fena ağrıyo inşallah bayılmam Allahım heycan stres telaş korku açlık herşey birbirine karıştı
40 haftadasin zaten canim bir sey kalmamis sezeryan olcaksan bence alırlar artikPersembe kontrole gidiyorum canim. O gun karar werilecekmis. Ben son muayenede ustumu giyerken doktorla esim gerseyi konusmuslar bana bsy sormak yokben persembe cuma dogum yapicam diye dusunurken, bugun kocam diyo muayeneden sonra duruma bakicaz, sonra karar weririz
Canim Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruzSaat 4 te kalktık oturuyoz öyle eşiminde uykusu kaçtı duramıyo yerinde heycandan gece 12 den sonra bişe yeyip ićme dedi doktor şuan açlıktan bayılmak üzereyim midem çok fena ağrıyo inşallah bayılmam Allahım heycan stres telaş korku açlık herşey birbirine karıştı
Caniim Allah yardimcin olsunnSaat 4 te kalktık oturuyoz öyle eşiminde uykusu kaçtı duramıyo yerinde heycandan gece 12 den sonra bişe yeyip ićme dedi doktor şuan açlıktan bayılmak üzereyim midem çok fena ağrıyo inşallah bayılmam Allahım heycan stres telaş korku açlık herşey birbirine karıştı
Iyiyiz canim, beklemekteyiz halaArkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek bakamıyorum nete artık.sürekli kız ile meşgulüm.bütün gün emzirme ile geçiyor diyebilirim.süt sağma makinası aldım.hem sağıyorum hem emziriyorum.maşallah kızıöım iştahı yerinde sürekli istiyor.birkaç gelen giden başladı yavaş yavaş.ablam annem yanımda.gündüzleri kayınvalidemde geliyor.günler böyle geçiyor şimdilik.
Vucut temizligimide bugun yaptiricam, heyecan basiyyo40 haftadasin zaten canim bir sey kalmamis sezeryan olcaksan bence alırlar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?