2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim cok sisim wc disinda kalkamiyorum. Annemede cekiniyorum soylemeye. Simdiden soyleniyo gelen giden icin

Ya kizlar @Nehir Baran dan ses cikmadi. Ben cok merak ediyorumm
aynen ya girip girip bakıyorum bişiler yazdı mı die, inş tez zamanda hayırlı haberlerini alırız

canım ne güzel ya inş bizimkide öyle rahat olur

8 de yatış olacak cnm 9buçuk 10 gibi de doğar inşallah
sen de merakta bırakma bizi nehir gibi, Allah yardımcın olsun, sağ salim al kucağına Paşa'nı inş

En iyisini yapmissin. Benim daha dolaptada oyle hazir biseyler yok. Kesin panik olcaz dogumdan sonra ooff off, beyse simdiden bunlari dusunmiyim
amaaan ne panik Olcaz canım yaa, zaten Ramazan'da millet iftar yapıp gelcek, içecek meyve kuruyemiş felan ikram etmeyi düşünüyorum ben

Senin de persembe miydi canim beraber dogurcaz
Persembe kontrole gidiyorum canim. O gun karar werilecekmis. Ben son muayenede ustumu giyerken doktorla esim gerseyi konusmuslar bana bsy sormak yok ben persembe cuma dogum yapicam diye dusunurken, bugun kocam diyo muayeneden sonra duruma bakicaz, sonra karar weririz

Arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım.ben pek bakamıyorum nete artık.sürekli kız ile meşgulüm.bütün gün emzirme ile geçiyor diyebilirim.süt sağma makinası aldım.hem sağıyorum hem emziriyorum.maşallah kızıöım iştahı yerinde sürekli istiyor.birkaç gelen giden başladı yavaş yavaş.ablam annem yanımda.gündüzleri kayınvalidemde geliyor.günler böyle geçiyor şimdilik.

Hayırlı haberlerini bekliyoruzz canmm..

Canım benm sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah :)

40 haftadasin zaten canim bir sey kalmamis sezeryan olcaksan bence alırlar artik

Canim Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Merhabalar. Yarin 41 haftam doluyo ve hala sancim yok dun kalcama ve bebegin basının oldugu yere batmalar oldu.bbu batmalar dogumla alakali midir sizce? Hala sancilanip normal doğum umidi taşıyorum..

Caniim Allah yardimcin olsunn suan muhtemelen ameliyathanedesin tez zamanda toparlar, bebegine kavusursun insallah guzel haberlerini bekliyoruzz

Iyiyiz canim, beklemekteyiz hala sen normal dogum mu yapmistin, unutmusum. Insallah bizimkilerde istahli olirda disarda toparlariz yawrukuslarimizi

Gunaydin anneler ve melekleri
Kuzularla ilgilenmekten daha az bakar olduk herhalde.okujmamis mesajlar eskisi kadar birikmiyor artik
Doğumdan sonra kasintisi başlayan varmi? 17 gündür yüzüm çok kasiniyor.doğumla ilgili olabilir mi bilgisi olan?

Günaydın kizlarrrrrr.

Bebisler memede nekadar duruyor? Ya benim kiz emmez diye uzulurken dun bi tuttu 45dakikada zor agzindan aldim. Sonrada yarim saatt. Acaba sütüm mü yok diyorum, ama memeden çekince hala sut akiyor var yani. Bir de emzik niyetine bos mu emiyo deddim. Hayir yutkunma sesini duyuyorum.

Soracagim şu ki cok emerse bi zarari varmidir kizlarrrrr. Yada rn az nekadar emmeli. Sizinkiler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…