- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.641
Canim bacaklarimi aldirdim da malum yer duruyo jilet yapcam bgn canta hazir ama hala eksik ne rahatim dimiVucut temizligimide bugun yaptiricam, heyecan basiyyoSende durumlar nasil canim
Ben de zor ayiriyorum canm memeden, yara olmaya basladi meme uclarim.. dun gece 1,5 saat gecti, zor ayirdim... sutum cok fazla degil benim, doymuyor olabilir, emdikten sonra doymamissa mama veriyorum biraz, siziyor resmen.. doktora so4dum, gunde anneyi emdikten sonra 4 kez takviye verebilirsin dedi. Biraz sarilik var benimkinde, ac kalmamasi ggekiyor... cok emmesinde hic bir sakinca yok, emzirebildigin kadar emzir,,, fazla gelirse kusarak atar zaten...Günaydın kizlarrrrrr.
Bebisler memede nekadar duruyor? Ya benim kiz emmez diye uzulurken dun bi tuttu 45dakikada zor agzindan aldim. Sonrada yarim saatt. Acaba sütüm mü yok diyorum, ama memeden çekince hala sut akiyor var yani. Bir de emzik niyetine bos mu emiyo deddim. Hayir yutkunma sesini duyuyorum.
Soracagim şu ki cok emerse bi zarari varmidir kizlarrrrr. Yada rn az nekadar emmeli. Sizinkiler ne durumda
Biz de doktordan geldik nst ye girdik sanci cikmadi cati muayenesi olduk ilk defa acilma da yokmus bizimki icerde rahat tabi gelmem de gelmem diyo
Ayy canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun burda herkes seni cok merak etti valla numaran falan olsa arardim iyi olmana sevindim canim merak etme toparlaniverir hemencikk insallahKızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Hayirli zamanda gelsinler insallah bnmki kiz ..ya seninkibenimle aynı doğum tarihin bakalım ne zaman gelecekler..kız mı erkek mi
Dogum belgesi veriyorlar canim, orda yaziyor dogum saati... onlar kaydediyor... ben cumartesidogum yaptim sezeryanla,, doktorum 1 hafta yikanma, riske girmeyelim, su degmemesi lazim dedi,,, aslinda ustunde su gecirmez bant var ama olsun ne olur ne olmaz dedi.. cumartesi banti cikarip dus alacagim..Bisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik
Psikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahiiKizlaaarr su muge anli nezaman sezon finaline girecekkkk, annem geldi geleli biktim sunlardan ya oooofff beynim sistiiii
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..Kızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Peki cnm.sutun az oldugunu doymadigini nasil anlayacagim? Emme bitince gogsumde hala sut var amaBen de zor ayiriyorum canm memeden, yara olmaya basladi meme uclarim.. dun gece 1,5 saat gecti, zor ayirdim... sutum cok fazla degil benim, doymuyor olabilir, emdikten sonra doymamissa mama veriyorum biraz, siziyor resmen.. doktora so4dum, gunde anneyi emdikten sonra 4 kez takviye verebilirsin dedi. Biraz sarilik var benimkinde, ac kalmamasi ggekiyor... cok emmesinde hic bir sakinca yok, emzirebildigin kadar emzir,,, fazla gelirse kusarak atar zaten...
Ayy canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun burda herkes seni cok merak etti valla numaran falan olsa arardim iyi olmana sevindim canim merak etme toparlaniverir hemencikk insallah
Geçmiş olsun nehir sezaryen zor mu oldu?Kızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Ayyy maşaallah suphanallahhh allah bağışlasınn canmm cok tatlı maşaallah saçıda varr. Acaba benim ogluşumda saçlımı olurr..Merhaba ablalarim, ben henuz 3 günlüğüm :)
Benimki de kız:) ..yengeç burcu olsun diye pazartesiden sonra olsun istiyorum ama farketmez tabi..hayırlısı..çok da beklemeyelim, gece dönemiyorum rahat yatamıyorum çatı ağrısındanHayirli zamanda gelsinler insallah bnmki kiz ..ya seninki
Kizlar kaç haftalik sizin normal doğum mu istiyorsunuz?Benimki de kız:) ..yengeç burcu olsun diye pazartesiden sonra olsun istiyorum ama farketmez tabi..hayırlısı..çok da beklemeyelim, gece dönemiyorum rahat yatamıyorum çatı ağrısından
Ay caniim gozun aydiinn, Allah bagislasin meleginii. Ayy catladik burda meraktan kizzKızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Ne demek canim helal olsun ben daha once sezeryan oldugum icin cok iyi anliyorum seni ilk basta zor oluyo emzirme yurume ama yavas yavas toparlarsin artik 1 haftada baya hafifler canim oyy melegini kokla yerimizeAllah razı olsun canım senden ve hepinizden , hakkınızı helal edin merakta bıraktım sizleri , kendimi toparlamaya çalışıyordum bu esnada da annemlerin desteğiyle kızıma yetmeye çalışıyordum , gerçekten zorlu bir süreçmiş hepinize dualar ettim sizler de kurtulursunuz tez zamanda inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?