2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin fistiklar bizimde son 2 gun kaldi cumaya gelecek minik findigim gece hic uyumadim 4ten 7ye biraz sızmışım sonra yine uyandim gözlerim şişmiş ya gece cook sicakti hep su gibi oldum bide zaman azaldi diye panik yaptim galibabende simdi kuaföre geldim bi vücut temizligi yaptırayım ne olur ne olmaz vakit varken geldimacayip yorgunum heryerim agriyor yaa cimcimesevilay dogum yapmistir sanirim guzel haberlerini bekliyoruz nehir nilll dan bi haber yok sanirim merak ettim ya

Bisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik

Biz de doktordan geldik nst ye girdik sanci cikmadi cati muayenesi olduk ilk defa acilma da yokmus bizimki icerde rahat tabi gelmem de gelmem diyo

Kızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın ilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah

Ben de zor ayiriyorum canm memeden, yara olmaya basladi meme uclarim.. dun gece 1,5 saat gecti, zor ayirdim... sutum cok fazla degil benim, doymuyor olabilir, emdikten sonra doymamissa mama veriyorum biraz, siziyor resmen.. doktora so4dum, gunde anneyi emdikten sonra 4 kez takviye verebilirsin dedi. Biraz sarilik var benimkinde, ac kalmamasi ggekiyor... cok emmesinde hic bir sakinca yok, emzirebildigin kadar emzir,,, fazla gelirse kusarak atar zaten...

Ayy canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun burda herkes seni cok merak etti valla numaran falan olsa arardim iyi olmana sevindim canim merak etme toparlaniverir hemencikk insallah

Bisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik
Dogum belgesi veriyorlar canim, orda yaziyor dogum saati... onlar kaydediyor... ben cumartesidogum yaptim sezeryanla,, doktorum 1 hafta yikanma, riske girmeyelim, su degmemesi lazim dedi,,, aslinda ustunde su gecirmez bant var ama olsun ne olur ne olmaz dedi.. cumartesi banti cikarip dus alacagim..

Kizlaaarr su muge anli nezaman sezon finaline girecekkkk, annem geldi geleli biktim sunlardan ya oooofff beynim sistiiii
Psikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahii
.. ama muhtemelen bu cuma girer oda sezon ffinalinee..
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..

Peki cnm.sutun az oldugunu doymadigini nasil anlayacagim? Emme bitince gogsumde hala sut var ama

Ayy canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun burda herkes seni cok merak etti valla numaran falan olsa arardim iyi olmana sevindim canim merak etme toparlaniverir hemencikk insallah

Allah razı olsun canım senden ve hepinizden , hakkınızı helal edin merakta bıraktım sizleri , kendimi toparlamaya çalışıyordum bu esnada da annemlerin desteğiyle kızıma yetmeye çalışıyordum , gerçekten zorlu bir süreçmiş hepinize dualar ettim sizler de kurtulursunuz tez zamanda inşaAllah

Geçmiş olsun nehir sezaryen zor mu oldu?

Ay caniim gozun aydiinn, Allah bagislasin meleginii. Ayy catladik burda meraktan kizzAma cok sukur iyiymissiniz sewindimm canim.sanci dikisten dolayimi oldu canim. cimcimesevilay da hastanede simdi, onuda merak ediyorum. Musait oldugunda detaylari anlatirsan cook sewinirimm. Opuyorum seni ve guzel yawrunu

Ne demek canim helal olsun ben daha once sezeryan oldugum icin cok iyi anliyorum seni ilk basta zor oluyo emzirme yurume ama yavas yavas toparlarsin artik 1 haftada baya hafifler canim oyy melegini kokla yerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…