2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sağol canım benim , Allah'ın izniyle toplanır inşaallah çok küçük şuan meleğim sütüm de daha bugün gelmeye başladı

Peki cnm.sutun az oldugunu doymadigini nasil anlayacagim? Emme bitince gogsumde hala sut var ama
Bebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..

Ay canimm az kalmis sanadaa Rain60 da cuma gunu olacakti, gunleriniz ayni yanlis hatirlamiyosam benimde yarinki kontrolde belli olcak

Ewett zaten duygusaliz hemen aglayasim geliyo cocuklari kaybolmus olanlara

Bebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..
Saol cnm.icim rahatladi. Sutummu az die supheye dusuyordum. Sut var memede d e uyuyakaliyor evet. Yani hersey yolunda insallah bakalimm

ayyy canım benim gözünaydın çok merak ettim seni merak etme kızın hemencik büyür inşallah önemli olan sağlıklı olması ismi ne oldu minik kuzunun?sanada çook geçmiş olsun canım

tamam canım yoksa ben o heyecanda saate filan bakamam herhaldetatlım sağol cevabın için peki bebeği yıkadınız mı yoksa göbeğinin düşmesini bekletiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…