- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.661
Psikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahii
.. ama muhtemelen bu cuma girer oda sezon ffinalinee..
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..
Hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmazsa normal doğumu bekliyorumKizlar kaç haftalik sizin normal doğum mu istiyorsunuz?
Bende orayi aldirmicam, eede kendim jiletle halledicem artik. Simdi hassastir orasi. Ben zaten 5. Ayimdan itibaren jilet kullaniyorumCanim bacaklarimi aldirdim da malum yer duruyo jilet yapcam bgn canta hazir ama hala eksik ne rahatim dimi
Kaç oldun peki ben 38+6 ben de bekliyorum normal istiyorum ama gelceği yok 26 sinda suni sanci alicam gelmezseHayırlısıyla bi sıkıntı çıkmazsa normal doğumu bekliyorum
Oyyy masallahhhMerhaba ablalarim, ben henuz 3 günlüğüm :)
Bende cantayi dun yaptim kendim icin olan, bebegime bitane daha altust ekledim, bide oisik onleyici krem koydum. Kendimede makyaj cantami eklicemm, bitecek Allah izin werirseCanim bacaklarimi aldirdim da malum yer duruyo jilet yapcam bgn canta hazir ama hala eksik ne rahatim dimi
Bebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..Peki cnm.sutun az oldugunu doymadigini nasil anlayacagim? Emme bitince gogsumde hala sut var ama
Ay canimm az kalmis sanadaaGunaydin fistiklar bizimde son 2 gun kaldi cumaya gelecek minik findigim gece hic uyumadim 4ten 7ye biraz sızmışım sonra yine uyandim gözlerim şişmiş ya gece cook sicakti hep su gibi oldum bide zaman azaldi diye panik yaptim galibabende simdi kuaföre geldim bi vücut temizligi yaptırayım ne olur ne olmaz vakit varken geldim acayip yorgunum heryerim agriyor yaa cimcimesevilay dogum yapmistir sanirim guzel haberlerini bekliyoruz nehir nilll dan bi haber yok sanirim merak ettim ya
Cok rahatlar cok masallahBiz de doktordan geldik nst ye girdik sanci cikmadi cati muayenesi olduk ilk defa acilma da yokmus bizimki icerde rahat tabi gelmem de gelmem diyo
Ewett zaten duygusaliz hemen aglayasim geliyo cocuklari kaybolmus olanlaraPsikoli falan bırakmıyoo o insandaa yaa artık bi zaman sonra sende dedektif gibi oluyosunnn merak ediyosunnn çok fenaa vallahii
.. ama muhtemelen bu cuma girer oda sezon ffinalinee..
gözün aydın canmm merak ettik senii allah uzun ömürler versin bebişine allah analı babalı büyütsün.. zayıf olsun bişey olmazz toplanırr merak etme senn..
Saol cnm.icim rahatladi. Sutummu az die supheye dusuyordum. Sut var memede d e uyuyakaliyor evet. Yani hersey yolunda insallah bakalimmBebekler doydugunda kendisi birakir memeyi yada memede uyuyakalir canm.. Senin sutun fazlaysa, bebeginin midesi kucukya daha, emdikten sonra hala sut olmasi normal,, buyudukce bitirir hepsini..
Her sey yolunda cok sukur bu hafta ultrason muayenesi yapmadi ama normaldi gecen hafta gittigimdeCok rahatlar cok masallahcanim bebeginin kikosu falan nasil iyi mi? Suyun, plasentan
ayyy canım benim gözünaydın çok merak ettim seni merak etme kızın hemencik büyür inşallah önemli olan sağlıklı olması ismi ne oldu minik kuzunun?sanada çook geçmiş olsun canımKızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
tamam canım yoksa ben o heyecanda saate filan bakamam herhaldeDogum belgesi veriyorlar canim, orda yaziyor dogum saati... onlar kaydediyor... ben cumartesidogum yaptim sezeryanla,, doktorum 1 hafta yikanma, riske girmeyelim, su degmemesi lazim dedi,,, aslinda ustunde su gecirmez bant var ama olsun ne olur ne olmaz dedi.. cumartesi banti cikarip dus alacagim..
Henuz bisey yok ama krem kullaniomasi gerekiyo diyolar bn almadim daha kremGöğüs uçlariniz yara oldu mu?
Suni sancı kendi sancindan daha sık ve daha şiddetli ama herkesde farklı olabilir korkutmayayim kimseyiSuni sanci kendi sancindan daha mi zor?
Sagol canım hepimiz saglikla büyütüruz inşHayirli ugurlu olsun canim gule gule buyut yavrunu
Canim.kullanmaya basla, yoksa hemen yara olur.ben doktora sordugumda uc hafta once kullan demisti. Gunde bi kere lansinoh yetiyomusDoğumdan sonra kullansak ben lansinoh aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?