- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.101
ben hala doguramadimmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çok şükür kimseleri muhtaç etmesin rabbim hastanelere.çok sevindim canım... sağlıkla büyüsün paşan inşaAllah :)
zor bir imtihan olmuş ama geçmiş gitmiş elhamdülillah :)
Bendeeeeeeeben hala doguramadimmm

39+4 de doğdu.. İnş canım sağol hastanede kucağı boş kalmak çok kotugözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
canım çok geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda bebisini kucağına geri alırsınn.. kaç haftalık doğduki kakasını yutmuş canımm
Sancı süreci uzundu.. Blmiyorum çıkamadı heralde strese girdi.. Sağol hepimize yardım etsin inşAllah yardim etsin canim niye yiyolar kakalarini doğum uzun mu sürdü?
canim ben kucucik bi soganla bicak koydum hastane cantama nolcak bisey olmaz ortadan ikiye kesince tamamNasil yapsak suyunu küçük bir şeye mi koysak hastanede soğan çikarmak komik olur
Dun bu saatlerde benim de sertleşmem ve ara ara giren ağrım vardı olabilir, bence takip et.. Karnın düzenli sertleşiyosa muhtemelen doğumdur.Karnimda sertleşme başladi doğum belirtisi mi acaba
bende brnndeeben hala doguramadimmm
kan geliyorsa kesin baktır canım.Hmm ilginçmis... Baktir bakalim canim... 5.günü düştü bizimde bugun 15.gun arada ufak kan geliyor ama bakalim.. gecmezse sorarım bende..
Düzenli değil sabahtan beri var inş doğum belirtisidirDun bu saatlerde benim de sertleşmem ve ara ara giren ağrım vardı olabilir, bence takip et.. Karnın düzenli sertleşiyosa muhtemelen doğumdur.
Canıımm nerelerdesin merak ettim seni, inş çok başarılı geçmiştir operasyonInsallah canim cok tesekkur ederim
Kizlar sagip neyle veriyosunuz kasiklami biberonlami
 cumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun
 cumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim.
 genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim.  S 
		 skelebeks
 canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim

S 
		 skelebeks
 canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim
Tebrikler kelebek allah analı babalı büyümeyi basip etsin inşallah.Kizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun
genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim.
S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim

Hayirli olsun tebrikler canim:)Kizlaaarr merhabbaacumartesi gunu yani 20 haziran saat 08:53 te guzel yawrum dunyaya gozlerini acti Rabb im e binlerce kez sukurler olsun
genel anesteziyle sezeryan oldum. Agrim cok fazlaydi ama Elhamdulillah simdi iyiyim bi gaz problemim war daha cikaramdim. Sutumde henuz gelmedi. Annelik cok degisik bi duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsinn. Sizlerde kisa zamanda yawrunuzu kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim.
S skelebeks canimm anca firsat buldum. Minik kusum uyurken yazayim dedim