- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.381
Caniiim benim :) bende çok özlüyorum sizleri. Bu günleri arayacaksin diyenlere hep sinir olurdum hatta burada da demiştim ama öyle oluyormuş gerçekten. Yaren hanım çok zor bir bebek. Çok gazi var çok ağlıyor bende yalnızım ve de. Neyse ki önümüzdeki hafta annemler gelecek yine. Biraz dinlenirim ben de.Merhaba kızlar
Cookk uzun bi zamndan snr tekrar burdayım
Elifle her şey col zor kendime zamn ayiramiyrm ve yalnizim o yüzden net e girmek bnm için bi lüks oldu.şimdide emzirirken yaziyrm:)
Umarım hetkes iyidir bebisleriniz iyidir.
Insan özlüyor eski muhabbetleri. Hamislik zamanlarını...
pofuduk18 @mehtapmhtp88 @cilekliturtam @cimcimesevilay daha hatrlayqmadiklarm öpüyorum sizi
Canım bebişler kalabalıkta huysuz oluyolar biraz. Çocuklara da çok dikkat etmelisiniz. Annesi çok ilgilenirse seninkiyle kıskanır zarar vermek isteyebilir.Kizlar bugun bi disari ciktik esim ve oglumla. Malum 3 gun once 40 imiz cikti :) kiyafet aldik bide yarinn ilk ew ziyaretikiz olcak Allah izin verirse ablama gidicez ama onun 3 k7cuk cocugu war eelerindede insanlr olck kalabalik yani. Esimle tedirgin olduk bebegimise bsy olur mu diye cunku ablamin 2 yasindaki oglu herseye wuruyomuskanguru almaya karar werdik jokere gittik stooke nin wardi ama hem 499 tl hemde cok fazla tefrruatli
Sewmedik kullanamayiz diye. Smdi iyi bsyede benziyodu. Siz hanginden aldiniz acaba alsamiydik??? Bi akil werin canlar
boba 4g aldık biz.Kizlar bugun bi disari ciktik esim ve oglumla. Malum 3 gun once 40 imiz cikti :) kiyafet aldik bide yarinn ilk ew ziyaretikiz olcak Allah izin verirse ablama gidicez ama onun 3 k7cuk cocugu war eelerindede insanlr olck kalabalik yani. Esimle tedirgin olduk bebegimise bsy olur mu diye cunku ablamin 2 yasindaki oglu herseye wuruyomuskanguru almaya karar werdik jokere gittik stooke nin wardi ama hem 499 tl hemde cok fazla tefrruatli
Sewmedik kullanamayiz diye. Smdi iyi bsyede benziyodu. Siz hanginden aldiniz acaba alsamiydik??? Bi akil werin canlar
doğru diyorsun başta daha çok geziyordum bu ara sıcak diye evden çıkmıyorum. tesettürlüyüm çok zor geliyor sıcaklarda çıkmak. yarın gene dolanıp dışarıda bir çay poça yiyip döneyim.Arkadaşlar gezin tozun bebekleriniz ile yazın tadını çıkarın.birşey olur mu diye korkmayın rahat olun bizler ne kadar rahat isek onlar da o kadar rahat oluyor.Biz onlara göre değil onlar bize göre yaşacaklar.
Her gün kahvaltıda parktayız.havalar sıcak rahat olmak istiyorlar.
Çok şükür iki tarafta 62 çıktı ...Aynen canım sağ kıvrımlı sol çizgi şeklinde sizin ultrasyon sonuç nasıl çıktı
aynen vallaGorenler ayni baba diyoo
bısey olduğu yok yaaa bizimki daha 1 haftalıkken çıkmaya başladım ben dışarı aksamları bıle çıkıyorum bır sıkıntımız yok aksıne daha rahat oluyıor dısarda sankı :) bu kadar tedırgın olma bız onlara degıl onlar bıze ayak uydurcak :)Haklisin cnm biz ewden cikmadgimiz icin tedirginiz. Aslinda ciktk 20-23 gunlukken ama doktru biraz daha bekleyin dedi bizde daha cikarmadik bayramda bile ewdeydik
neden negatıf ?kizlar isitme testi neatif cikan oldumu ..seslere irkiliyor...degisik seslerde cikartiyor...korkuyorummm...
ilk teste negatif olabilir dediler...belli degere ulasmayinca negaif diyorlar...tekrar olcum yapilacak..ilkbebegimde isitme esti yoktu..aslinda gelisimi iyi...tepkileri iyi...testler boyle cikiyormus..benim gibiolan aradaslar varmi diyemerekttimmmmneden negatıf ?
Doru soyluyosuniz canimda benim esimin kimsesi yok annesi babasi o cok kucukken olmus babasini hatirlamiyo bilebısey olduğu yok yaaa bizimki daha 1 haftalıkken çıkmaya başladım ben dışarı aksamları bıle çıkıyorum bır sıkıntımız yok aksıne daha rahat oluyıor dısarda sankı :) bu kadar tedırgın olma bız onlara degıl onlar bıze ayak uydurcak :)
Gozun aydin canimÇok şükür iki tarafta 62 çıktı ...
Kac kiloya kadar canim.simdi bakamadim. Fiyati ne bide
Ewet ablamin tw sini bile indirmis kac kere. Niye hircin oldu bu cocuk anlamadim. Simdi ikiz kardesleride oldu yeni yogunbakimdan ciktiar ablami ziyaret etmesemde olmaz. Yolda 2 saat suruyo oyyhh nasil gecicek bilmiyorumCanım bebişler kalabalıkta huysuz oluyolar biraz. Çocuklara da çok dikkat etmelisiniz. Annesi çok ilgilenirse seninkiyle kıskanır zarar vermek isteyebilir.
Ama bir gün elbet dışarı çıkacaksınız bi yerden başlamak lazım :)
Ay hic sormaa, gece sabaha kadae inledi yawrum saat 7de biraz uyur gibi oldu en sonunda saat 8oldu esime dedim bakarmisin diye hemen diger odaya kactim 1 saat kestirdim iyi geldi. Benim oglusta hic istemiyo alti kapansin. Hakli yawrucsklar bu sicakta bide bezi cekiyolar kucucuk.wucudlariyla oy kiyamamGunaydin anneler hos cogunuz benim gibi saatlerdir hortlak gibisinizdir evin icinde benim kizin altini actim temizledim oylece yatiyo bakalim ciplak durmak hosuna gitti heralde uyuyo simdi ih ih yapa yapa kizim dedim ayip dedim kapatalim altini dedim ama olmaz anne ben boyle uyuycam dedibakalim kac dakika uyuycaz havada mubarek sicak birde nem sumuklu bocek gibi oluyo insan yapis yapis
Gözünaydın canım bizde salı gidicez doktora inş iyi çıkarÇok şükür iki tarafta 62 çıktı ...
ustune dusmesı guzel bosver :))Doru soyluyosuniz canimda benim esimin kimsesi yok annesi babasi o cok kucukken olmus babasini hatirlamiyo bilesimdi ustune titriyo bebegimizin tabi bende oylede o daha cok. Bsyde diyemiyorum hewesini kirmiyim diye bi yandanda hosumada gidiyo :)
Gozun aydin canim
Doru soyluyosuniz canimda benim esimin kimsesi yok annesi babasi o cok kucukken olmus babasini hatirlamiyo bilesimdi ustune titriyo bebegimizin tabi bende oylede o daha cok. Bsyde diyemiyorum hewesini kirmiyim diye bi yandanda hosumada gidiyo :)
Gozun aydin canim
Inşallah faydasını görürsün canım yaa. Haber bekliyorum.Canim ben bu aksam fitile basladim fayda ederse yazarim
Kader arkadaşım bakalım aynı kiloya düşebilecek miyizBende 54 le hamile kalmistim
İşte kıskançlıktan yapıyor demek ki. İçini ferah tut sen canim. Gideceksin tabi. Sadece gözün üstünde olsun :)Ewet ablamin tw sini bile indirmis kac kere. Niye hircin oldu bu cocuk anlamadim. Simdi ikiz kardesleride oldu yeni yogunbakimdan ciktiar ablami ziyaret etmesemde olmaz. Yolda 2 saat suruyo oyyhh nasil gecicek bilmiyorum
Dün eczaneden Olimpos diye bi yağ aldık. Elma (adaçayı) Yağı. Karnına ve ayaklarının altına sürüp masaj yaptık bugün iyi geldi gibi Düne nazaran daha rahat geçiyor günümüz. Bi dene bakalım inşallah faydası olur.Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?