2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar
Cookk uzun bi zamndan snr tekrar burdayım
Elifle her şey col zor kendime zamn ayiramiyrm ve yalnizim o yüzden net e girmek bnm için bi lüks oldu.şimdide emzirirken yaziyrm:)
Umarım hetkes iyidir bebisleriniz iyidir.
Insan özlüyor eski muhabbetleri. Hamislik zamanlarını...
pofuduk18 M mehtapmhtp88 @cilekliturtam cimcimesevilay daha hatrlayqmadiklarm öpüyorum sizi

Kızlar bugün yeni bi doktora gittim ve çook beğendim , tüm sorularımı yazmıştım sabırla cevapladı.. Hatırladıklarımı size de aktarayım, belkî sizinde aklınıza takılanlar vardır.
1. Göz kayması problem deilmiş, doktora götürmeme gerek yokmuş, zamanla kaybolurmuş
2. Eğer alttan gaz çıkarabiliyorsa kakasını 10 gün bile yapmasa korkulacak bişi yokmuş . Kakasını nadir yapması sütün yağlı olduğunu ve besleyiciliğinin yüksek olduğunu gösterirmiş
3 popo delik çevresi kızarıklık için bağırsak zorlandığından dedi, kırmızı meyve ve kuruyemişten bi süre uzak dur dedi
4. Nefes alırkenki hırıltınormalmiş yeni Doğanlarda, ama aspiratör kullanma çok sık, ödem oluşur, onun yerine damla kullan, eğer görüyorsan ve damlaya rağmen kendi çıkmıyorsa ozaman aspiratör kullan dedi
5. Ayak ve dizde kütürtüler vardı, 1- 1,5 yaşında kendiliğinden geçermiş geliştikçe
6. Dik tutunca bacakta morarma oluyodu, yeni doğanlarda yer çekimine karşı olurmuş o, oda normalmiş yani
7. Kilosu iyi, mamayı istersen kesebilirsin dedi, bide uykudan uyandırıp emzirme sakın, bırak uyuyabildiği kadar uyusun dedi
8. Rota aşısını tavsiye etti, sağlık ocağındaki verem aşısından 21 gün sonra yaparız dedi
Aklımda kalanlar bunlar :)) hocam çok mu pimpirikliyim dedim, yooo ilk çocuğun tabiki soracaksın dedi, daha çok sevdim kadını :))

bizde seni özledik canısı ama dedıgın gıbı buralara gırmek lüks oluyor bende fırsat buldukça bızımkı uydukça gırıyprum ıste :)

ee ben gece 12 de yatırıyorum nerdeyse sabah ezanı okuncak uyanmıyor bende uyandırıp emzırıyorum neden uyandırmayalım kı anlamadım uyandırmasam sabaha kadar delıksız uycak valla :/

ee ben gece 12 de yatırıyorum nerdeyse sabah ezanı okuncak uyanmıyor bende uyandırıp emzırıyorum neden uyandırmayalım kı anlamadım uyandırmasam sabaha kadar delıksız uycak valla :/

Ohh bırak yatsın annesi acıksa zaten kendi kalkar bende 2 saat bile olsa uyumayı özledim hamileliktede uyuyamıyordum şimdi daha da uykusuzum

Acıksa uyanırmış zaten, bırak uyusun uyuya uyuya büyütecekler.. Tabi kilosu beklenenin altında olanlar için farklı bişi diyebilirler, ama senln bebeğinde kilosu iyi diye hatırlıyorum..
Kızlar humananın rezene cayı nasıl oluyo üstünde 100 ml diyo çok fazla degilmi kullananlar nasıl yapıyo acaba
rezene kimyon yazanı mı diyosun? Ben bebeğe içirmiyorum onu da, bi kupaya 2 tatlı kaşığı, bide şeker atıp kendim içiyorum, verirsem ona 3-4 çay kaşığı, o da çok nadir

benim bebegin kilosunda sikinti yok cok sukur

Aynen canım sağ kıvrımlı sol çizgi şeklinde sizin ultrasyon sonuç nasıl çıktı

Bende dusurmekten cok korkuyorum cunku bazen basimda donuyo allah korusun bebislerimizi

Kizlar bugun bi disari ciktik esim ve oglumla. Malum 3 gun once 40 imiz cikti :) kiyafet aldik bide yarinn ilk ew ziyaretikiz olcak Allah izin verirse ablama gidicez ama onun 3 k7cuk cocugu war eelerindede insanlr olck kalabalik yani. Esimle tedirgin olduk bebegimise bsy olur mu diye cunku ablamin 2 yasindaki oglu herseye wuruyomus kanguru almaya karar werdik jokere gittik stooke nin wardi ama hem 499 tl hemde cok fazla tefrruatli
Sewmedik kullanamayiz diye. Smdi iyi bsyede benziyodu. Siz hanginden aldiniz acaba alsamiydik??? Bi akil werin canlar

Arkadaşlar gezin tozun bebekleriniz ile yazın tadını çıkarın.birşey olur mu diye korkmayın rahat olun bizler ne kadar rahat isek onlar da o kadar rahat oluyor.Biz onlara göre değil onlar bize göre yaşacaklar.
Her gün kahvaltıda parktayız.havalar sıcak rahat olmak istiyorlar.

15 gunlukten beri annemin yanindayim geleni gideni colugu cocugu kedisi kopegi hepsi ic iceydi bayram ve sonrasinda simdi sakinlesti ortam. Korkma o kadar cnm

15 gunlukten beri annemin yanindayim geleni gideni colugu cocugu kedisi kopegi hepsi ic iceydi bayram ve sonrasinda simdi sakinlesti ortam. Korkma o kadar cnm
Haklisin cnm biz ewden cikmadgimiz icin tedirginiz. Aslinda ciktk 20-23 gunlukken ama doktru biraz daha bekleyin dedi bizde daha cikarmadik bayramda bile ewdeydik

Gunaydin anneler hos cogunuz benim gibi saatlerdir hortlak gibisinizdir evin icinde benim kizin altini actim temizledim oylece yatiyo bakalim ciplak durmak hosuna gitti heralde uyuyo simdi ih ih yapa yapa kizim dedim ayip dedim kapatalim altini dedim ama olmaz anne ben boyle uyuycam dedibakalim kac dakika uyuycaz havada mubarek sicak birde nem sumuklu bocek gibi oluyo insan yapis yapis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…