- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.361
bizde seni özledik canısı ama dedıgın gıbı buralara gırmek lüks oluyor bende fırsat buldukça bızımkı uydukça gırıyprum ıste :)Merhaba kızlar
Cookk uzun bi zamndan snr tekrar burdayım
Elifle her şey col zor kendime zamn ayiramiyrm ve yalnizim o yüzden net e girmek bnm için bi lüks oldu.şimdide emzirirken yaziyrm:)
Umarım hetkes iyidir bebisleriniz iyidir.
Insan özlüyor eski muhabbetleri. Hamislik zamanlarını...
pofuduk18 M mehtapmhtp88 @cilekliturtam cimcimesevilay daha hatrlayqmadiklarm öpüyorum sizi
ee ben gece 12 de yatırıyorum nerdeyse sabah ezanı okuncak uyanmıyor bende uyandırıp emzırıyorum neden uyandırmayalım kı anlamadım uyandırmasam sabaha kadar delıksız uycak valla :/Kızlar bugün yeni bi doktora gittim ve çook beğendim , tüm sorularımı yazmıştım sabırla cevapladı.. Hatırladıklarımı size de aktarayım, belkî sizinde aklınıza takılanlar vardır.
1. Göz kayması problem deilmiş, doktora götürmeme gerek yokmuş, zamanla kaybolurmuş
2. Eğer alttan gaz çıkarabiliyorsa kakasını 10 gün bile yapmasa korkulacak bişi yokmuş . Kakasını nadir yapması sütün yağlı olduğunu ve besleyiciliğinin yüksek olduğunu gösterirmiş
3 popo delik çevresi kızarıklık için bağırsak zorlandığından dedi, kırmızı meyve ve kuruyemişten bi süre uzak dur dedi
4. Nefes alırkenki hırıltınormalmiş yeni Doğanlarda, ama aspiratör kullanma çok sık, ödem oluşur, onun yerine damla kullan, eğer görüyorsan ve damlaya rağmen kendi çıkmıyorsa ozaman aspiratör kullan dedi
5. Ayak ve dizde kütürtüler vardı, 1- 1,5 yaşında kendiliğinden geçermiş geliştikçe
6. Dik tutunca bacakta morarma oluyodu, yeni doğanlarda yer çekimine karşı olurmuş o, oda normalmiş yani
7. Kilosu iyi, mamayı istersen kesebilirsin dedi, bide uykudan uyandırıp emzirme sakın, bırak uyuyabildiği kadar uyusun dedi
8. Rota aşısını tavsiye etti, sağlık ocağındaki verem aşısından 21 gün sonra yaparız dedi
Aklımda kalanlar bunlar :)) hocam çok mu pimpirikliyim dedim, yooo ilk çocuğun tabiki soracaksın dedi, daha çok sevdim kadını :))
ee ben gece 12 de yatırıyorum nerdeyse sabah ezanı okuncak uyanmıyor bende uyandırıp emzırıyorum neden uyandırmayalım kı anlamadım uyandırmasam sabaha kadar delıksız uycak valla :/
Kizlar bebegim iki gundur kakasini yapmiyor. Sadece anne sutu aliyor neden boyle oldu ki noralde gunde iki uc defa yapardi. Mesewi de yerin de ama
Acıksa uyanırmış zaten, bırak uyusun uyuya uyuya büyütecekler.. Tabi kilosu beklenenin altında olanlar için farklı bişi diyebilirler, ama senln bebeğinde kilosu iyi diye hatırlıyorum..ee ben gece 12 de yatırıyorum nerdeyse sabah ezanı okuncak uyanmıyor bende uyandırıp emzırıyorum neden uyandırmayalım kı anlamadım uyandırmasam sabaha kadar delıksız uycak valla :/
rezene kimyon yazanı mı diyosun? Ben bebeğe içirmiyorum onu da, bi kupaya 2 tatlı kaşığı, bide şeker atıp kendim içiyorum, verirsem ona 3-4 çay kaşığı, o da çok nadirKızlar humananın rezene cayı nasıl oluyo üstünde 100 ml diyo çok fazla degilmi kullananlar nasıl yapıyo acaba
yok valla uyuyo bizimki 12 de emziriyorm bazn sabah ezaninda uyaniyo bazn uyanmyrdu ben uyandryrdm madem ole uyandrmim bariOhh bırak yatsın annesi acıksa zaten kendi kalkar bende 2 saat bile olsa uyumayı özledim hamileliktede uyuyamıyordum şimdi daha da uykusuzum
benim bebegin kilosunda sikinti yok cok sukurAcıksa uyanırmış zaten, bırak uyusun uyuya uyuya büyütecekler.. Tabi kilosu beklenenin altında olanlar için farklı bişi diyebilirler, ama senln bebeğinde kilosu iyi diye hatırlıyorum..
rezene kimyon yazanı mı diyosun? Ben bebeğe içirmiyorum onu da, bi kupaya 2 tatlı kaşığı, bide şeker atıp kendim içiyorum, verirsem ona 3-4 çay kaşığı, o da çok nadir
Aynen canım sağ kıvrımlı sol çizgi şeklinde sizin ultrasyon sonuç nasıl çıktıBen çocuk Dr götürdüm o bizi yönlendirdi ultrason a ....benim kızında öyle canım sanırım o sağ taraf biraz daha şişkin olmasından kaynaklanıyor farkındaysan sağı kıvrımlı solu çizgi şeklinde yani benimki öyle ...herkezin sağ tarafı sola göre biraz farklı olur
Bende dusurmekten cok korkuyorum cunku bazen basimda donuyo allah korusun bebislerimiziçocukla uğraşmaktan yorgun düştüğümde kolumun bağı çözülecek düşecek diye korkuyorum. koltukta kucağımda sallarken veya pışpışlarken iki kere kaydı kolumdan da bişi olmadı şükür.
Ewet yeni urun yaziyor2015 modeli mi cnm
özele giriyor roa aşısı. bu marka iki doz diğeri 3 dozmuş. damla şeklinde eczaneden alıp götürebiliyormuşsun. bi araştır istersenRotavirüs aşısı mı o saglık ocağındaki hemşire bahsermedi bana o aşıdan
Gorenler ayni baba diyoobabalarda benzıyo olmlı ozaman bızımkı babasına benzıyo benımle hıc alakası yok :)
Kizlar bugun bi disari ciktik esim ve oglumla. Malum 3 gun once 40 imiz cikti :) kiyafet aldik bide yarinn ilk ew ziyaretikiz olcak Allah izin verirse ablama gidicez ama onun 3 k7cuk cocugu war eelerindede insanlr olck kalabalik yani. Esimle tedirgin olduk bebegimise bsy olur mu diye cunku ablamin 2 yasindaki oglu herseye wuruyomuskanguru almaya karar werdik jokere gittik stooke nin wardi ama hem 499 tl hemde cok fazla tefrruatli
Sewmedik kullanamayiz diye. Smdi iyi bsyede benziyodu. Siz hanginden aldiniz acaba alsamiydik??? Bi akil werin canlar
Haklisin cnm biz ewden cikmadgimiz icin tedirginiz. Aslinda ciktk 20-23 gunlukken ama doktru biraz daha bekleyin dedi bizde daha cikarmadik bayramda bile ewdeydik
15 gunlukten beri annemin yanindayim geleni gideni colugu cocugu kedisi kopegi hepsi ic iceydi bayram ve sonrasinda simdi sakinlesti ortam. Korkma o kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?