2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar sleepy ucrestiz bez ve alt acma bezi gonderdi. Reklamini gordugumde baktim uye olmustum iki gun once geldi. Birine vercem kullansin sizde isteyin guzel duruyo. Bez yetistiremeyenler klubu

Kızlar biz 46 günlük olduk ama benim kanamam devam ediyo adet mi oldum acaba ama ağrım falan yok normalde dayanılmaz bi agrı sancı olurdu lohusa kanaması hala devam mı ediyo ki

az kilo alanlar rahat etti mis gb. bna ikiz mi diyorlardı 4035 doğdu
o koyuluk kendiliğinden derim soyuldu gitti. çizgi de gider merak etme.

çocukla uğraşmaktan yorgun düştüğümde kolumun bağı çözülecek düşecek diye korkuyorum. koltukta kucağımda sallarken veya pışpışlarken iki kere kaydı kolumdan da bişi olmadı şükür.

Off hadi yaa ..

Ama gun boyu gece boyu susmayan bi bebegi durmadan nasil salliyim benimki kucakta gezicek illa. Ona bile susmuyo adece cigliklari kesiliyo . cok mutsuz bebegim yaaa
ayakta gezdirmek bana daha zor geliyor bir aylıkken 5 kg idi sonra 5250 şimdi kimbilir kaç kg. kolum kopuyor ayakta gezdirirken. en kolayıma gaz çıkarır gb yatırıp elle sırtına vurup durmak

Kızlar 20 agustosta 2 aylık asımız olacak verem asısıymıs peki gününden 1 hafta sonra yaptırsak bi sorun olur mu aile hekimindeki hemsireyi arıyorum cvp bermiyo cocukla cikamıyorumda bi yere bi size sorayim dedim
bence gününde yaptır. rotarex aşı da al ilk dozunu yaptır.
iki atlık aşısından sonra 3 gün yıkanmıyormuş yıkayıp götürwceğiz.

Ay aslında şu dediğim zayıflama sayfasını açsak mı :) 2015 haziran anneleri birlikte zayıflıyoor :) gaza gelmem lazımm yoksa yedikçe yiyorum doğumdan beri aynı kilodayım.
evet hepimizin ihtiyaci var bende 82 den 70 e dustum 58 le hamile kalmistim oyyy oy hic bir kiyafetim olmuyor ya

Kizlar bebegim iki gundur kakasini yapmiyor. Sadece anne sutu aliyor neden boyle oldu ki noralde gunde iki uc defa yapardi. Mesewi de yerin de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…