- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.341
Benimde aklimi karis tiran o ya ise yaramazsaCiddimisin kolik bebek icin iyi diyolar bide(
Ise yarasa keske zorlansamda bi srkilde alirdim yaa. Ama yaramassa kenara koymak icin yuksek bi meblaa
Bir suru cesit var marka var neye dikkat etmeliyim bilmiyorum
bez 1 tanemi ?Kizlar sleepy ucrestiz bez ve alt acma bezi gonderdi. Reklamini gordugumde baktim uye olmustum iki gun once geldi. Birine vercem kullansin sizde isteyin guzel duruyo. Bez yetistiremeyenler klubu
4 tane bitanede alt acma bezibez 1 tanemi ?
Sordum uye olan herkese gonderiyolarmis, 4 adet bez iyi.hicte fena degil. Islaklik gostergeside war prima gibi. :)bez 1 tanemi ?
Buarada eymenine masallah cok tatli benim oglusla benziyolar kuzen olsalar anca boyle olur4 tane bitanede alt acma bezi
Kirazbaby diye bir site var 550 civari ama site guvenlimi bilmiyorum.Benimde aklimi karis tiran o ya ise yaramazsa
az kilo alanlar rahat etti mis gb. bna ikiz mi diyorlardıbenim de karnım koyu renk, kndim beyazım, oranın rengi de bi açılsaydı, bide yukardan aşağı çizgi hala duruyo :/ 12 kilom gitti benim de kendiliğinden, 4 kaldı. Doktorum mekiğe başla dedi ama İnan Halim kalmıyo mekik felan çekmeye
çocukla uğraşmaktan yorgun düştüğümde kolumun bağı çözülecek düşecek diye korkuyorum. koltukta kucağımda sallarken veya pışpışlarken iki kere kaydı kolumdan da bişi olmadı şükür.Kızlar imrendim valla size...ya sizin bebeklerin maşallahı var ya da siz çok enerjiksiniz. ..ben kendimle alakali ne spor ne bakım hiç bişey düşünemiyorum aynalara kustum zaten.. Yüzümdeki oluşan lekelerden üstüne birde yorgun surat ...bende suan zaten 2 kilo kaldı ama sıkı değilim göbek falan tamamen gitti nasıl gitmesin ne gecem var ne gündüzüm çok zormuş sancılı bebek büyütmek.. bu arada çok acikiyorum 2 saatte bir sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum ellerim titremeye başlıyor gecikince sizede oluyormu öyle..
ayakta gezdirmek bana daha zor geliyor bir aylıkken 5 kg idi sonra 5250 şimdi kimbilir kaç kg. kolum kopuyor ayakta gezdirirken. en kolayıma gaz çıkarır gb yatırıp elle sırtına vurup durmak
Off hadi yaa ..
Ama gun boyu gece boyu susmayan bi bebegi durmadan nasil salliyim benimki kucakta gezicek illa. Ona bile susmuyo adece cigliklari kesiliyo . cok mutsuz bebegim yaaa
bence gününde yaptır. rotarex aşı da al ilk dozunu yaptır.Kızlar 20 agustosta 2 aylık asımız olacak verem asısıymıs peki gününden 1 hafta sonra yaptırsak bi sorun olur mu aile hekimindeki hemsireyi arıyorum cvp bermiyo cocukla cikamıyorumda bi yere bi size sorayim dedim
4moms ın iki farklı modeli var ona göre sitesinden bak yanlış ürün almaKirazbaby diye bir site var 550 civari ama site guvenlimi bilmiyorum.
bence gününde yaptır. rotarex aşı da al ilk dozunu yaptır.
iki atlık aşısından sonra 3 gün yıkanmıyormuş yıkayıp götürwceğiz.
2015 modeli mi cnmKirazbaby diye bir site var 550 civari ama site guvenlimi bilmiyorum.
gercekten mi ahahBuarada eymenine masallah cok tatli benim oglusla benziyolar kuzen olsalar anca boyle olur
evet hepimizin ihtiyaci var bende 82 den 70 e dustum 58 le hamile kalmistim oyyy oy hic bir kiyafetim olmuyor yaAy aslında şu dediğim zayıflama sayfasını açsak mı :) 2015 haziran anneleri birlikte zayıflıyoor :) gaza gelmem lazımm yoksa yedikçe yiyorum doğumdan beri aynı kilodayım.
He walla zeytinim benimmgercekten mi ahah
babalarda benzıyo olmlı ozaman bızımkı babasına benzıyo benımle hıc alakası yok :)He walla zeytinim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?