2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kabız mı oluyor. bnm çocukta bıgün 8. günü yaptı kaka ama kabız olmadığı için müdahale etme diyor dr. popişine fln bişi olmasın sonra yazık.

ben sade dışarı çıkarken sağmak için makina aldım. sağılan sütten sonra memeden pek içmwk istemiyor. sebebi sanırım başta gelen sulu süt. sağınca direk yağlı içmiş oluyor. ne zmn kapris yapsa sulu süt oluyor. diğer memeden beyaz süt akıyorsa onu içiyor..

kabız mı oluyor. bnm çocukta bıgün 8. günü yaptı kaka ama kabız olmadığı için müdahale etme diyor dr. popişine fln bişi olmasın sonra yazık.
Ayaklarini tuttugum icin sinirleniyo gibi gekdi bana cunku cubugu ucuna hafif ittirdim cikardi bayagi. Hep korkardim ama bsy yokmus ucunu hafif itin walla acu cekmelerinden iyidir. Oturup bende agliyodum onunla. Ayrica dr fitil verdi fitilin icinde hicbsy yok sadece popodeligini acsin diye kullaniliyomus ben boyle boyle yaptim dedim bidahaki gidisimde hicbi sakincasi yok dedi doc. Dr. Ama ucunu sadece bastirilmicak

katıysa normal değil cnm. o on güne kdr kaka yapınca zorlanmadan normal sıvı yaparsa problem yok. yeşilse getir diyor veya kabızsa. çocuk bu en ufak birşeyde beklemeden götürmek lazım. kendi canım hiç kıymetli değildir ama ihmalimden dolayı çocuk bir sıkıntı yaşarsa ömür boyu kendimi suçlarım.

Iyi aksamlar hepinize guzel annelerbebisler ve siz iyisinizdir insallah
55 gunluk oglum cok sukur iyi ama dilinden su pamukcuk tam gitmedi ve benim gogsume de gecti mantar yaradan yeni kurtuldum diye sevinirken simdi ucu kirmizi ve oglum emerken aciyor atlatiriz insallah ilac kullaniyoruz
Bana gelince adetimi oldum su an 4 cu gunumdeyim su emzirene kadar adet gormeyen anneleri kiskaniyorum valla
Alnimda cikan yalniz sivilceden anlamisdim zaten iyi yani artik adet agrisi sancisi filan yok
Biz de prezervatifle korunuyoruz simdilik hapti filandi icime sinmiyor belki spiral taktiririm bilmiyorum

canım ctesi doktordaydık daha, Konya'nın en ünlü 2 doktoruna da gittik, ikisi de sütün yağlı, yarıyo demekki dediler :/ poposuna baktı , gaz yapıyosa sıkıntı deil dediler.. Anlamadım gitti ya

Yaa oof ev gaz ilaci doldu. Gerci onemli degil ben icerim onlari icerikte ne yaziyor biliyormusun. Es deger bi urun varmi acaba. Yani sunun icin soruyorum metsille sap simlex ayni grupmus nurse ile zinco ayni grupmus falan ama hepside var bende..

Bende popoyu parmaklamasam yapacagi yok

senin çocuk kabızmıydı yoksa uzun aralıklarla mı kakası

Sulu sulu kakasi ama onu bile cikartamiyor. Popo deligi aciliyoor kocaman oluyor ikinmaktan ama kaka cikmiyor

Bu ilaç onlar gibi değil canım bildiğin bağırsaklarda olan mikroorganizmalar var bebeklerde henüz olmadıkları için gaz oluyormuş ya bunlar bağırsak bakterisiymis netten arastirirsan daha detaylı bilgi edinirsin canım ben 3 günde fayda gördüm..

canım ctesi doktordaydık daha, Konya'nın en ünlü 2 doktoruna da gittik, ikisi de sütün yağlı, yarıyo demekki dediler :/ poposuna baktı , gaz yapıyosa sıkıntı deil dediler.. Anlamadım gitti ya
keçi bku gb ise kabız değil mi. sen gene de dr a sor. gerek yok derse müdahale etme.

sen gene dr a sor müdahale için. ben ilk 2 kere de müdahale ettim. sonra kendisine bıraktım. son günü çok ıkınsada kendi yapıyor.gazdan ıkınıyor gb ovuyorum karnını bacağını çekince destek oluyorum. kucağımda sırtını sıvazlıyorum. bayağı da gaz çıkarıyor ama kaka ekstra zorlanmadan yapıyor. kaka yapmadan bi gün önce ıslak mendile çok çok az kaka bulaşıyor popodan silerken. ön haberci gb. dr a sor bi sabret bakalım kendi kaka yapmasına.

Dr kendi ogrensin yapmayi diyor mudahale edersen hep senden bekler diyor. Ama o cigliga nasil katlanicam ki .

Kızlar 20 agustosta 2 aylık asımız olacak verem asısıymıs peki gününden 1 hafta sonra yaptırsak bi sorun olur mu aile hekimindeki hemsireyi arıyorum cvp bermiyo cocukla cikamıyorumda bi yere bi size sorayim dedim
O aşının GünÜ hatta saati bile çok önemliymiş bize hemşire öyle demişti

Cnm hangi ilaclari hangi oranlarda veriyosun nolur bana guzelce anlativer. Cocuk morardi sicamiyo osuramiyoo yaaa
canım omnivit herb babby diye bi damla var. onu günde 3 kez 4 er damla veriyorum. bi de bio gaia var onu günde 1 kez 5 damla veriyorum. hep düzenli vermeye çalış ama. mesela bio gaia yı her sabah 7 ile 10 arasında bi saatte veriyorum uyku durumuna göre. omnivit i düzenli kullanırsan bırakmazsan faydasını görürsün. ben inanamıyorum kızımın ıkınmadan uyuduğuna. 1 ay ıkındı durdu yavrucak... kullanmamıştım işe yaramıyor diye. meger düzenli vermek lazımmış bıkmadan usanmadan.

bizim pişik 2 hafta geçmedi doktora götürdük 2 tane krem verdi ve 2 günde geçti..

Dr.larin bundan haberi yokmu habire ilac dayiyoruz kucucuk bebeklere. Yazik gunah.

Qy icim icimi yiyo ben test yapmaya karar verdim kizlar ama en erken nezamn belli olur
Cnm adet günün gectimi ki. Ben bu gebeligimde adetim geçmesine ragmen cikmamisti. Gec cikti kanda. Benim de bikac kez korunmasiz iliskim oldu. Ama ben adet falan hic görmedim. Bak bende korktum şimdi

Kızlar doktorunu aradım oğlumun, fitil yardımıyla çok az ve sert yaptı diye.. Debridat isimli bi şurup verdi, bide bi süre mama vermicem denicez bakalım o da kabız yapmış olabilir dedi.. Damla şurup derken 1 aylık bebelere dayıyoruz ilaçları, nolcak sonumuz bilmem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…