- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #5.721
yukledım canım bak da bende sıleyım kocaman oldu sayfayı kapladıkaynen öyle, sağlıklı olsun senin olsun önemli olan o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukledım canım bak da bende sıleyım kocaman oldu sayfayı kapladıkaynen öyle, sağlıklı olsun senin olsun önemli olan o.
tamam canım sevınırım bız daha testlerı konusmadık dogumu sorsam ne der acaba doktorumCanım arkadaşım sezaryen oldu. Doktora gittiğimde sorar seni de aydınlatırım.
evet canım benımde ortada bende tam anlamadımbaldamlam seninkide ortada geldi bana. :)
olmadı canım duzenle yazmıyor resımlerın altında ben bır kez denedım ondan mı oldu acaba
duzenle yazmıyor kı artık 1 kez denedım ondan mı acaba sadece 1 kez mı duzenleyebılıyoruzzolması lazım canım mesaj içeriğini tümden sil, başka bişey yaz.
Doğduktan sonra 2. Ayındayken oğlum kuaföre gideyim artıkın insanlıktan çıktım dedim. Oğlanı babasıyla babaannesine teslim ettim onlarda dışarda gezindiler. Ama ben zırt pırt acıktı mı ağladı mı durmuyorsa getirin diye telefon açıp durdum :) :) insanın aklı kalıyor ayrı duramıyorsun babası bile olsa bıraktığınBıcırıkları doğmadan özlüyoruz doğduktan sonra ne olacak acaba hayatta gözümden ayırmam herhalde kucağımdan bırakmam oy benim kuzum :) İnşallah cinsiyet de öğreniriz ben artık ciciler almak istiyorum :)
inşallah sağlıklı olsunda kuzularımız allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gönlüm kız istiyor ama erkekte olsa onu da kız kadar çok severim hem bana daha düşkün olur![]()
Valla ortada gibi duruyor bebek bilmiyorum ki pek anlamam öyle şeylerden amasaglıkla kucagına alırsın ınsalah canım pekı bebısın kesenın hangı tarafında?
Bende burada okudum canım ya bende anlamıyorum. Ama kızımdayken cok dikkatimi çekmişti yuvarlak bir keseydi bında ise kese yuvarlak değil ama cok şlğinç bir şekli var yani bende ne olduğunu bilmiyorum tatlım bakalım salı günü inşallah bende öğrenirim cinsiyetini bende cok merak ediyorum Allah'tan hayırlısı arkadaşlar önemli olan sağlıklı olması cinsiyeti önemli degil bence :)canım bnm 6 haftalıkken kesem dikdörtgendi. sonradan arastırdım telas yaptım bnden baska dikdörtgen kese yok diye. 8 haftalıkken gittiğimde yuvarlaktı. doktor kesenin zar gibi bişey olduğunu şekil değiştirebilceğini söyledi. siz neye dayanarak kız veya erkek diyosunuz daha önce konustunuz sanırım amaben kaçırdım galiba
Seninde bebis sagda duruyor ama kesen daha farkli daha onceden de boyle miydi
Yani şimdi benim kızımda sağdaydı ilk haftalarda. Şimdi solda. Hakikattende fasulye gibi. Ayyy yoksa erkekmi.rabbim sağlıklı sıhatli bi kız evlat nasip etti. Birde sağlıklı sıhatli hayırlı oğlum olsa. Solda olup eğer cinsiyeti erkek ise. Bu olaya inanıcam cnm.tatlım bıraz gec oldu ama kusura bakma kesenın ıcınde bebek sagda ıse kız solda ıse erkek kese yuvarlaksa kız fasulye gıbı yada ovalse erkek dıyorlar ama bende yenı duydum belkı daha ıyı bılen arkadaslar vardır