- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.381
benimkide sicaklar baslayali bezi turup cekiyor resmen hic istemiyor baglayana kadar bin takla atiyoruz izin vermiyor. tuvalet egitimi icin bence cok erken daha. bizim icin yani.. yürümüyor da daha.Hanımlar nasılsınız? Bebeklerimiz büyüdü. Biz ayın 26 sında 13 aylık olacağız. Yürümeye başladı çoktan. Bir kaç kelime söyleyebiliyor. Benim size sorum olacaktı. Oğlum artık bez bağlamak istemiyor. Çıkartmaya çalışıyor. Kakası nı tuvalete yapıyor. Tuvalet eğitimine başlayan var mı? Lazımlık felan aldınız mı? Ne önerirsiniz? Direk klozet bağlanan taz lar var, merdiveni felan onlar için ne diyorsunuz? Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
sıcaklardan zaar bunalıyorlar o zaman.benimkide sicaklar baslayali bezi turup cekiyor resmen hic istemiyor baglayana kadar bin takla atiyoruz izin vermiyor. tuvalet egitimi icin bence cok erken daha. bizim icin yani.. yürümüyor da daha.
Benim oglus bu ay 300 gram almis canim. Boyu nasil?Merhaba kizlar. bebeklerin kilosuna baktiniz mi 13 ayda kac gram almoslar cok merak ediyorum. benim kizim 400gr. almis. iui mi acaba. gerci aylardir kilo almiyordu
80cm canım. evet kimseler yok artik.bayadirrrrBenim oglus bu ay 300 gram almis canim. Boyu nasil?
Caniim hayirli olsun bebeginnnHaziran annelerinden mart annelerine transfer olmuş bulunmaktayım
Kalabalikken zevkli oluyordu.80cm canım. evet kimseler yok artik.bayadirrrr
canim surupmu fayda etti bize bilmiyorum ama istahi duzeldi sukur. ben ilaca ek olarak oglenleri bi yemek kasigi kadar uzum pekmezi dee veriyordum. istah actigi söyleniyor. ikisi birden fayda etti bi de ben kizim qz yediginden kalorisini c9k arttiriyorum bomba deyim yerindeyse valla. her yedigine mutlakaaa tereyagi eklerim. ama seninki kesin dis sikintisi da cekiyordur. üzülme.M mehtapmhtp88 canim sende benim istah surubindam kullaniyordun nasil kizinin durum.bide ne kadar veriyorsun surupdan
1 tatli kasigi veriyordum şimdi vermiyorum canımM mehtapmhtp88 canim sende benim istah surubindam kullaniyordun nasil kizinin durum.bide ne kadar veriyorsun surupdan
Ay nerde canim benim kizin sevfigi bisey yok.bende oyoe yapmaya calisiyrm.biraz ceviz faln veriyorum.ama sevdihi hic bisey uok.evde yeni pekmez yok bende baslayim insallah.. Bu aralr emmeye dustu bundan mi biomiyorumcanim surupmu fayda etti bize bilmiyorum ama istahi duzeldi sukur. ben ilaca ek olarak oglenleri bi yemek kasigi kadar uzum pekmezi dee veriyordum. istah actigi söyleniyor. ikisi birden fayda etti bi de ben kizim qz yediginden kalorisini c9k arttiriyorum bomba deyim yerindeyse valla. her yedigine mutlakaaa tereyagi eklerim. ama seninki kesin dis sikintisi da cekiyordur. üzülme.
sevdigi seyler yokmu bi sure onlara yönel.
Bende o kadr veriyrm canim onu icerken gorecen butun siseyi versem icecek yani masallah1 tatli kasigi veriyordum şimdi vermiyorum canım
Emzirirken kullanılmıyor diye biliyorumKizlar dogum konrtl hapi kullanan var mi cevaplrinzi bekliyrm
Neden spiral denemiyorsun ben taktirdim simdilik gayet iyi hap vs seyleri takip etmek cok zorKizlar dogum konrtl hapi kullanan var mi cevaplrinzi bekliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?