- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Amin canim allah kolaylik versinselam herkese umarm bulanti kusma Kimse yasamaz Ben ilk hamileligimde 6. hafta baslayan kusma bulantidan cok zor aylar yasadim Simdi bebegim bir yasinda ve Ben ikinciye hamileyim umarm bu sefer bulanti kusma olmaz cocuguma bakacak kimsemde yok ins kolaylik verir Allahim hepimize
Umarim normaldir bi taraftan güzel bişey bi taraftan da niye belirti yok diyor insan :))bende ayniyim..unutuyorum bile bazen..:)normalmi acaba budurum
Inşallah düzelir canım çok zordur eminimsabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm...
kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesine bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???
sabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm...
sabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm...
Keşke sizin gibi olabilsem. bulantı feci bir durum. Maşallah nazar değmesin inş.
çoğu kişi daha erken başlar diyor bulantılar 7. haftadan sonra.. inşallah başlamaz, sizin bulantılarınız da azalır inşallah, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorumKeşke sizin gibi olabilsem. bulantı feci bir durum. Maşallah nazar değmesin inş.
al benden de okadar canım bende 6. haftadayım hiç bir belirtim yok dün keseyi ve beebeği görünce emin oldum hamileliğimden yoksa belirti sıfır acaba yenimi başlayacak
çoğu kişi daha erken başlar diyor bulantılar 7. haftadan sonra.. inşallah başlamaz, sizin bulantılarınız da azalır inşallah, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
umarım başlamaz ben de öğretmenim ve çok rahatsız eder bizi durumevet 7. hafta başlar diyenler çok bende başlamasın istiyorum böyle çok rahatım ben birde öğretmenim saban 7.10 da derse giriyorum bulantılar başlarsa naparım bilmem inşallah böyle devam eder
Şükredin. Ne kadar şanslısınız. Maşallah.
canım bizim hamilelik takvimlerinin altında hamilelik takvimi yazıyor kırmızı aktif bir link oraya tıkla yönlendiriyor seni. profilibnde muhtemel doğum tarihini yazıp kaydet deyince direk çıkıyor takvimKizlar benim bebegimin insallah muhtemel Dogum tarihi 5 haziran 2015sizin hamilelik logosunu nasil koydunuz yardimci olursaniz sevinirim
izmirdemisiniz acaba ? hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz sevgili meslektaşım :)benimde boş günüm yok gerçi sbahçıyım öğleden sonralarım boş ama sabah gelen bulantılar çok kötü olur inşallah böyle devam ederiz
evet izmirdeyim alsancakta kadomer var orada hatice Aktana gidiyorum dün ilk kez gittim memnun da kaldım epey bi araştırma yaptık sonunda hatice hanımda karar kıldıkizmirdemisiniz acaba ? hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz sevgili meslektaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?