- 22 Mayıs 2010
- 143
- 83
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
canım bizim hamilelik takvimlerinin altında hamilelik takvimi yazıyor kırmızı aktif bir link oraya tıkla yönlendiriyor seni. profilibnde muhtemel doğum tarihini yazıp kaydet deyince direk çıkıyor takvim
Tesekkur ederim
bir meslektaş daha ne güzel :) inşallah sorunsuz geçer bizim de.bizden de erzuruma selamlar hayırlı görevler...Monarosa_22 ve hamdes sizlerle ortak yonlerimiz var.bende ogretmenim ve sabahciyim ama ilk gebelegimde hersabah safra cikartir sonra kahvalti yapardim.gunboyuncada bulantim olmazdi.o yuzden okulda pek zorlanmadim.umarim en azindan sizinde boyle olur.bulanti olmasa daha makbul tabi.bende izmirliyim ama suanda erzurumdayim gorev nedeniyle.memleketime selamlar...
Buyuk ihtimalle duyarsin cnm, bende tam 7 haftalik olunca gitmeyi dusunuyorum.ins minnaklarimizi gorur kalplerini duyariz6+1 olduk bugün.
Sizce nezaman gitmeli kalp atisimi duymaya ?
Cumartesi tam 7 haftalik olcam.
Cumartesi duyarmiyim ?
kaç haftalık hamilesiniz? ben 5+3 teyim daha hiç kusma bulantı yok yani dogru düzgün belirtim yok acaba çok mu erken daha diye düşünüyorum yoksa bu şeklidemi geçiricem
Offf benim gibisiniz desene. Bende henüz çıkartmadım ama çok kötü midem. sık sık yiyip bastırmaya çalışın.[GE
Genelde hep meyve yiyebiliyorum yemek çok nadir,bide bişi soracağım !!!! ben çok fazla su içemiyorum başka neler içebilirimmmm ????? 7+0 bugün
arkadaşlar merhaba düşük tehlikesi yaşadığımı söylemiştim ilaç kullanmamla beraber kanamam durdu. Fakat düşük tehlikesi varsa bebek zaten sağlıksız bir yapıda doğumdan sonra sağlıksız bir bebeğin olabilir bu kadar erken bir gebeliğe müdahale etme diyenler var. Aranızda düşük tehlikesi olup doğuran ve sağlıklı bir bebeği olan var mı acaba
arkadaşlar merhaba düşük tehlikesi yaşadığımı söylemiştim ilaç kullanmamla beraber kanamam durdu. Fakat düşük tehlikesi varsa bebek zaten sağlıksız bir yapıda doğumdan sonra sağlıksız bir bebeğin olabilir bu kadar erken bir gebeliğe müdahale etme diyenler var. Aranızda düşük tehlikesi olup doğuran ve sağlıklı bir bebeği olan var mı acaba
benim toplam dört saat kadar sürdü ve ilk saatler biraz fazlaydı ama günlük pedi doldurmayacak şekilde başka kanamamda olmadı. Cuma günü baktılar kanamamın olduğu gün binbeşyüz dü daha sonra baktırmadım salı günü randevum var.Ben varım. 6. haftamda kanamam oldu.Düşük tehlikesi var dedi doktor,3 ay dolana kadar dinlen dedi. Progestan kullanıyodum o ara. Sonra 9 ay doldu, doğurdum bebeğimi.Kanaman ne kadar sürdü senin ? Kan değerlerinde bi oynama var mı geriye doğru?
Bebeğinde sorun yok değil mi gayet sağlıklıBen varım. 6. haftamda kanamam oldu.Düşük tehlikesi var dedi doktor,3 ay dolana kadar dinlen dedi. Progestan kullanıyodum o ara. Sonra 9 ay doldu, doğurdum bebeğimi.Kanaman ne kadar sürdü senin ? Kan değerlerinde bi oynama var mı geriye doğru?
merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım. 4 ay önce bir düşük yapmıştım. şimdi tekrar hamileyim fakat öyle korkuyorum ki. bende hiçbir belirtide yok hamilelikle ilgili. çok az bir akıntı sadece bir de göğüslerimde damarlar belirginleşti.. sizlerde benim haftamda göğüsler şişmeye başlamışmıydı acıyormuyd
Benim de ayni goguslerim cok sisti ve kahverengielri buyudu. Normalde ufak gosguslu olduugm icin hemen dikkat cekti. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Bemde cok kolruyorum ama dusunmemeye calisyorum hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?