• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
masallah canim hep iyi olsunlar canimiz onlar bizim ayy kiz bebislere bayiliyorum saclari cilveleri bi baska oluyo hatirlisi canim hareket ediyo mu hic peki bizimki uyuyomuydu ne hareket yoktu bana cekti heralde akilliydi:KK45::KK45::KK45:
Hehe bende bayilirimm.. bakalim nasil olacak minnosumm..:)
Etmez mi... Bir bize döndü bir sırt üstü yattı..kollarıni bacakları i oynatıyordu sipamiiz:)
seninki de başlar yakında ultrasonu görünce oynamaya :):)

herkese merhaba
bizde dün dr. kontrodundeydik
her zamanki gibi demir eksikliğim çıktı GYNO-TARDYFERON yazdı..umarım midemi bulandırmaz..bu ilacı kullanan var mı?
birde decavit pronatal yazdı..şu içeriklerde titanyum dioksit olmasa keşke:KK43:
cinsiyetimiz belli değil henuz gelecek aya kaldı..
ense kalınlığı iyi dedi ama ben usg kağıdında kaç olduğunu göremedim..
Ense kalinligi için tebrik ederim canim. Demir hapini yavaş yavaş kullanmaya baslayacagiz bizde. Bu gidisimde verir belki bana da.

Herkese merhabalar :) Dr. Kontrolünden geliyorum uyuyordu minigim 2'li taramamizi yaptirdik Dr herşey iyi gözüküyor dedi kan sonucunu haftaya alicam. Cinsiyetini kesin olmamakla beraber %80 erkeğe benzetti hatta cikintiyi bende esimde çok net gördük mutlu oldum bir kizim vardi simdi birde oğlum olacak nasipse:) mide bulantilari için Dr azalmaya baslar dedi evet azalmakla birlikte hala devam ediyor koku hassasiyeti de hala çok yuksek bakalim ne zmn gececek ....
Çok güzel olmuş. Bir kiz, bir erkek ne güzel. Tebrik ederim canim.

Kızlar bu arada ben 3 kilo almisim:KK57: ama görüntüde daha fazla duruyor artık hamile olduğum belli. bilmeyen öğrenciler bile soruyor diyorlar bir de önceden hep topuklu giyerdiniz artık düz giyiyorsunuz belliydi bişey oldugu:KK45: ama pantolonlar Etekleri rafa kalktı artık olmuyo göbeğim çok fena ve sert tam hamile işte 3 tane hamis elbisesi almıştım onları giyip duruyorum:KK53:
Cok hos. Ben hala normal elbiseler imi giyiyorum daha fakat bir bucuk kilo aldım aksamlari iyice gobusum belli.

TE="superisi_sinope, post: 38116091, member: 623721"]Geçmiş olsun canim. Havalar bir iyi, bir kötü. Dikkat etmek lazim. TSH a sevindim canim. İnşallah cinsiyeti de ogrenirsin bir an önce.[/QUOTE]
Sağol cnm ..inşallah bende cok merak ediyor um inşallah haftaya ogreniriz.

gözün aydın canım,benim de Bi kızım var,ikinci bebeklerde sanki cinsiyet daha çok merak ediliyor:) bulantıların içinde ayrıca sevindim, darısı başıma..

Canim cok saol cinsiyet için hep hayirlisi dedim kiz olursa kizimin sirdasi olur erkek olursa dayanagi olur dedim kendi kendime birde 2. Bebek birazda kardeşi olsun diye istiyordum.

Benimki hep aynı profilden baktı, hep yandan, yaklaştırdı uzaklaştırdı ölçtü biçti :) hayırlısı bakalım, 3 hafta sonrada gün verdi, inş ozaman kesin belli olur, burun kemiği oluşmuş mu dedim, hem ikili tarama yaptırmıcam dion hem soruyon dedi :) ama ben gördüm, kemikli bi burunoluşmuş, kime çekti bilmem :)
doğum tarihimiz aynıymış..ama ben usgden bakınca pek bişey anlamıyorum yani çok öyle belirgin bier şey göremiyorum..hele burnunu hiç göremedim..acaba usg cihazından mı kaynaklanıyor..

Kizlar benim bir kac gundur basim agriyor. Basimin arka tarafı. Neden acaba. Sizde de oluyor mu.
benmde dün başım ve omuzdan gelen bir ağrı çatlayacaktım nerdeyse..bitkisel bir krem vardı onu sürdüm geçti çok şükür..bu sıralar olabiliyor..aynı dönemde diğer gebeliğimdede olmuştu..

Yarın doktora gitcem. Bakalım asyamı yoksa Arasmı geliyor. Kızım var bitane adı azranaz bide oğlum gelsin. Önce sağlıklısı

benim haftaya cuma randevum. Bebegimizle ilk gorusmemiz olacak. Cinsiyetini de ogrenecegiz inşallah. Allah saglikli sihhatli evlatlar dunyaya getirmeyi nasip etsin.

benmde dün başım ve omuzdan gelen bir ağrı çatlayacaktım nerdeyse..bitkisel bir krem vardı onu sürdüm geçti çok şükür..bu sıralar olabiliyor..aynı dönemde diğer gebeliğimdede olmuştu..
sagol canım. inşallah gecer bir an önce. baş agırıs çok kötü birşey :(

Uzun sureden beri hic sut icnemistm cnn istedi bu aksam iceyim dedm .ins cikarmam ya :KK43:. , npiyim cnm istedi.

Bende normal süt içemiyorum kafeinsiz kahve aldım soğuk sütün içine biraz içine koyuyorum ve balda koyuyorum muhtesem oluyo her akşam bi bardak içiyorum dene istersen canım

Back
X