2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iyide bunlar normal 4-5-6 .ay gebelgn balayi bunlar azalr

Aaaa
Lutfen sonucu haber ver

kızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten

ultrason görüntüsü verdi bebeğe hiç benzemiyor çok kötü psikolojim bozuldu benim bebeğim elini yanaklarına koyup yatardı

canım erkekler biraz daha sabırlı sanırım ben doktorumun bazen sorularımdan sıkıldığını hissediyorum bişeyi de uzun uzun anlatmıyo zaten. eşimle giriyoruz ben bişey sorucam dediğimde hemen 'cinsellikle mi ilgili ilişkiye girmenizde sakıncayok hayatınıza devam edin'diyo. ben hayır sorum bu değildi diyinceye kadar eşim renkten renge giriyo yanımda her sorduğuma normal diyo. pek beni rahatlattığı söylenemez yani.

Sok...sok...sok valla ne diyim.benimde radyoloji uzmani kiz demisti kendi dr um daha gormedi.cevremdekilerde radyoloji uzmaninin daha iyi gorebilecegini soyluyor ama valla hayirlisi diyelim artik.

Devlet doktorlari boyle iste. Ne diye karnini sallamasina izin verdin. Bebek kucuk zaten yerleri genis oluyo oynuyolar baya nereye sikisacakki. Valla hep ozele gittim baska doktora gidecegim yine ozel. Zaten guvencenizde varsa hic kendinizi sikintiya sokmayin vallaâ. Hic uzme kendini de abartiyolar zaten ilgilendikleride yok.

karnımı sallaması kötü bişey mi

Hep erkek doktordan daha memnun kalirsin derlerdi de inanmazdim. Kac kere doktor degistirdim en son karar kildigim doktor erkek ve gercekten cok farkli. Cok net cok guven veriyor soru sormama bile gerek kalmiyor cogu zaman cunku zaten acik olarak herseyi anlatiyor bir cirpida ve ilginç ama bayan doktorlardan daha fazla anliyor sanki halimden. Tabi dogumda utanicam birde çatı muayenesinde ama napiyim

Ters durabilir ki benimkininde ters durdugu oldu. Sikismaya gelince bana mümkün degil gibi geldi bir sürü yeri var bebegin nasil sikisicak. Bence hic takma arkadasim.burda cogu kisi devletten sikayet etti.hic gitmemis gibi dusunmeye çalış kendi doktoruna da gidecekmisin zaten yakinda zaten de bebeginin hiçbir seyi yoktor eminim

Canım beni ilk sayfadaki tabloya eklermisin, bebeğim erkek..

cnm ben gunde 3 tane parol bir antibiyotik kullandim ve bogaz spreyi . bunun disinda bol c vitamini bol tarhana corbasi kemik suyuna yapip ictim yatsrken bogazima tulbent sarip yattim cok sukur daha iyiyim
Çook geçmiş olsun canım sende baya ağır atlatmışsın.. Parol U ağrı kesici niyetine mi îçtin nezle gribe iyi geliyo mu yoksa?

burdaki bi özel hastaneye gideyim 5 gün nasıl beklicem dimi

canım evhamlanma ultrason görüntüsü normal benim en son sadece kafası vardı sanırımo daha küçück nereye sıkışıyomuş anlamadım..benimkide baş aşağı duruyodu kokrtum neden öyle dedim e oynuyu dedilütfen hiç evhamlanacak birşey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…