- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.101
Iyide bunlar normal 4-5-6 .ay gebelgn balayi bunlar azalrBende aynı durumdayım 16 gün önce gözüktüm doktora her şey yolundaydı. 1 haftadır mide bulantılarım geçti, yorgunluk hissi azaldı, bu da korkmama neden oluyor. Aynı durumda olan var mı? Ne gibi hamilelik belirtileriniz var benim bu güne kadar aşırı bulantım ve yorgunluk olduğundan onlar geçince her şey bitti gibi geliyor. Biraz sırt ve bel ağrım var kalkıp otururken azıcık acı oluyor kasığımda o kadar.
Lutfen sonucu haber verKızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
Evet erkek 2 hafta önce öğrendimSenin cinsiyet belli mi canım
canım erkekler biraz daha sabırlı sanırım ben doktorumun bazen sorularımdan sıkıldığını hissediyorum bişeyi de uzun uzun anlatmıyo zaten. eşimle giriyoruz ben bişey sorucam dediğimde hemen 'cinsellikle mi ilgili ilişkiye girmenizde sakıncayok hayatınıza devam edin'diyo. ben hayır sorum bu değildi diyinceye kadar eşim renkten renge giriyo yanımdaGaliba hepimiz hamilelik dolayısıyla pimpirikli oldukBen de 16. haftada üçlü test yapılacağını bir yerde okuduktan sonra, 16. haftaki kontrolümde üçlü test yapmayacak mıyız diye sordum doktoruma. Hayır deyince, nedenini açıklamasını istedim, adamcağız kırk saat açıkladı, endişeli gözlerime bakıp beni rahatlattı...Bilmiyorum ama doktoruma çok güveniyorum, çünkü her türlü saçma endişelerimi bıkmadan usanmadan cevaplayıp, beni rahatlıyor
Evet erkek 2 hafta önce öğrendim
dogru diyosun canim ortada baba falan da yok 24 yasnda ,1 oglu varHatun zaten profesyonel modelmiş face sayfası bile var, dövmesi fln aynı :) o boya o uzunluk normal zaten
Sok...sok...sok valla ne diyim.benimde radyoloji uzmani kiz demisti kendi dr um daha gormedi.cevremdekilerde radyoloji uzmaninin daha iyi gorebilecegini soyluyor ama valla hayirlisi diyelim artik.Kızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
Devlet doktorlari boyle iste. Ne diye karnini sallamasina izin verdin. Bebek kucuk zaten yerleri genis oluyo oynuyolar baya nereye sikisacakki. Valla hep ozele gittim baska doktora gidecegim yine ozel. Zaten guvencenizde varsa hic kendinizi sikintiya sokmayin vallaâ. Hic uzme kendini de abartiyolar zaten ilgilendikleride yok.kızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten
karnımı sallaması kötü bişey miDevlet doktorlari boyle iste. Ne diye karnini sallamasina izin verdin. Bebek kucuk zaten yerleri genis oluyo oynuyolar baya nereye sikisacakki. Valla hep ozele gittim baska doktora gidecegim yine ozel. Zaten guvencenizde varsa hic kendinizi sikintiya sokmayin vallaâ. Hic uzme kendini de abartiyolar zaten ilgilendikleride yok.
kafasıyla gövdesini aynı ekranda göremedik ki kafasını ayrı gördüm ters duruyo dedi
Hep erkek doktordan daha memnun kalirsin derlerdi de inanmazdim. Kac kere doktor degistirdim en son karar kildigim doktor erkek ve gercekten cok farkli. Cok net cok guven veriyor soru sormama bile gerek kalmiyor cogu zaman cunku zaten acik olarak herseyi anlatiyor bir cirpida ve ilginç ama bayan doktorlardan daha fazla anliyor sanki halimden. Tabi dogumda utanicam birde çatı muayenesinde ama napiyimcanım erkekler biraz daha sabırlı sanırım ben doktorumun bazen sorularımdan sıkıldığını hissediyorum bişeyi de uzun uzun anlatmıyo zaten. eşimle giriyoruz ben bişey sorucam dediğimde hemen 'cinsellikle mi ilgili ilişkiye girmenizde sakıncayok hayatınıza devam edin'diyo. ben hayır sorum bu değildi diyinceye kadar eşim renkten renge giriyo yanımdaher sorduğuma normal diyo. pek beni rahatlattığı söylenemez yani.
Ters durabilir ki benimkininde ters durdugu oldu. Sikismaya gelince bana mümkün degil gibi geldi bir sürü yeri var bebegin nasil sikisicak. Bence hic takma arkadasim.burda cogu kisi devletten sikayet etti.hic gitmemis gibi dusunmeye çalış kendi doktoruna da gidecekmisin zaten yakinda zaten de bebeginin hiçbir seyi yoktor eminimkızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten
Canım beni ilk sayfadaki tabloya eklermisin, bebeğim erkek..Oyy telden girince görmemistim... Bende doktorlar gibi konuşup emin değilim yaa bir yani kiz bir yani erkek diyeyim miii...
Kuzum galiba erkek bu durumda :):):)
Hakikaten binet bir şey doğmadı bu sefer içime...
Kendimi de bi garip hissettim zaten :):)
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeee...
Icin rahat etmiyosa git yani ne olacakkki. Kafan rahatlar en azindan. Ama o doktoru hic takma sacmalamis. Bekleyebilecksende bekleee arkadasim eminim bebekte bisey yoktur...burdaki bi özel hastaneye gideyim 5 gün nasıl beklicem dimi
Çook geçmiş olsun canım sende baya ağır atlatmışsın.. Parol U ağrı kesici niyetine mi îçtin nezle gribe iyi geliyo mu yoksa?cnm ben gunde 3 tane parol bir antibiyotik kullandim ve bogaz spreyi . bunun disinda bol c vitamini bol tarhana corbasi kemik suyuna yapip ictim yatsrken bogazima tulbent sarip yattim cok sukur daha iyiyim
burdaki bi özel hastaneye gideyim 5 gün nasıl beklicem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?