2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Duphalac surup kullan hic bi zarari yok. Cok rahatlatiyor. Ben hep uzandigim ıcın bendede sikinti oluyordu

merhaba güzel anneler biz geldik kızımlaa:) doktor netleştirmesede ben hep kızım ipeğim diye seviyorum miniğimi inşallahh yanılmayız:)

sabah sabah cicilere bak da için açılsın çok tatlı değiller mi?

bayıldımmm çok şirinler
radyoloji uzmanının görüntüleri daha ayrıntılıdır diye düşündüm ama kısmet tabii

canım hiç takılma ona nereye sıkışacak Allah aşkına. yavrum uyuyordur o sırada içerde o yüzden hareket etmemiştir belki

bu arada kızlarr benim karnımda bir garip bir gün bakıyorum kocaman ertesi gün daha az . ama akşamları çok sert ve şişmiş oluyor.

Merheba hanimlar
merhaba canım
a.s canım çok sevindim inşallahh o günleride göreceğiz her birlikte.

Ben ayirt ediyorum artik bebis daha cok soldan bi de oradan vuruyor dun ultrasonda da basi kollari sol tarafdaydi oynuyodubacaklariyla da bisiklet suruyodu sanki ay yerim o zaman anladim bebis bu diye once bagirsak zannediyodum ama bagirsak vurmazki tabi hafif vurmalar guclu tekmelere bi sey kalmadi insallah

Canim affedersin ama gaz o gaz karni davul yapiyo benim de cok sukur kabizligim bitdi simdi gaz cikti basimiza son aylari da merak etme bebis buyuyecek karnin bir az buyuk olur sadece,benim eltim 2 oglunda da ilacla hep 9 ayi gecirmis kabizlik oluyormus onda da

- merhaba benimde senin gibi 2 kayıbım ve dökülmüş kovalar dolusu göz yaşım var...ama sonunda rabbim nasip etti bir prenseste ben bekliyorum şimdi Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Duphalac surup kullan hic bi zarari yok. Cok rahatlatiyor. Ben hep uzandigim ıcın bendede sikinti oluyordu
Kullandim canim fitilde kullandim. Tuvalete iki gune bir kesin cikiyorum ama cok cok zorlaniyorum maalesef. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ogretmenim surekli hareket halindeyim de. Anlamadim gitti niye geçmiyor. Acaba ilerleyen aylarda geciyormudur. Bu kabizligi her ne yaratiyorsa bitiyormudur acaba.

Kizlar merhaba benim bir haftadir kuyruk sokumu ve kalca kemigimvcok agriyor uze
rine otursmiyorum nerdeyse.birde vajina girisinde agri var bicak saplanir gibi anlik bi agri.simdi doktoru aradim hemsireyle gotustum coj nirmal dedi sizlerde yasiyomusunuz bu agrilari?

Doktorumdan bende baska bir ilac istiym olmazsa canim. Verilenler ise yaramadi hic. Ne sikintiliymis su kabizlik .gecer insallah benimde

bana doktorum bir surup verdi DUPHALAC die ama tadı cok kötü dün bi kez içtim oysaki geçen c.tesi aldık sanırım ilaç kullanma özürlüsüyüm galiba diğer ilaçlarımıda hep unutuyorum almayı belkide işime gelmiyor

Amin inşallah. Bende sizdenim..iki kayip..uzuntuler.. Her seferinde dr.dan korkuyla uzulerek ayrilmak...
iki kayiptan sonra Dr.odasindan sevinçle cikmak harikaydi. Benimde kiz gibi Allah nasip ederse..

Aynilarini yaşıyorum canim...dert etme :) rahim büyüdüğü için oluyormuş bunlar :-

merhaba canım son derece normal. bende de oluyor ağrı

Ay canim bende bayildim o surubun tadina. Bir dikiste hepsini icebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…