- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.141
Duphalac surup kullan hic bi zarari yok. Cok rahatlatiyor. Ben hep uzandigim ıcın bendede sikinti oluyorduAynen benimde karnim cok sis. Ve simdiden boyleyse son aylarda napicam ben diye uzuluyordum. Benimde mi bagirsaktan acaba. Kabizimda zaten. Bitmek bilmiyor su kabızlık ne yaptiysam olmadı. Ilerleyen aylarda gecme ihtimalil varmi yoksa doguma kadar boyle mi olacak
sabah sabah cicilere bak da için açılsınçok tatlı değiller mi?
radyoloji uzmanının görüntüleri daha ayrıntılıdır diye düşündüm ama kısmet tabiiKızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
kızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten
merhaba canımMerheba hanimlar
a.s canım çok sevindim inşallahh o günleride göreceğiz her birlikte.Selam hanımlarbizde geldik kontrolümüzden kızımla, sükür hersey yolundaymis, ne güzel büyümüs prensesimiz iki kayiptan sonra bu günleri de gördüm ya sükürler olsun, hepimiz vaktinde saglıkla kucagımıza alalim umarım
canım sürekli karnımın için hareketlerle dolu içerde bişeler oluyor ama hangisi bebek hangisi bagırsak hareketi seçemiyorum ama ben o en etkili darbeyi bekliyorum şöyle güçlüce bi tekme atsa bende hoplasam yerimdenne kdrda meraklıymışız tekme yemeye hahahha
Aynen benimde karnim cok sis. Ve simdiden boyleyse son aylarda napicam ben diye uzuluyordum. Benimde mi bagirsaktan acaba. Kabizimda zaten. Bitmek bilmiyor su kabızlık ne yaptiysam olmadı. Ilerleyen aylarda gecme ihtimalil varmi yoksa doguma kadar boyle mi olacak
Selam hanımlarbizde geldik kontrolümüzden kızımla, sükür hersey yolundaymis, ne güzel büyümüs prensesimiz iki kayiptan sonra bu günleri de gördüm ya sükürler olsun, hepimiz vaktinde saglıkla kucagımıza alalim umarım
Kullandim canim fitilde kullandim. Tuvalete iki gune bir kesin cikiyorum ama cok cok zorlaniyorum maalesef. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ogretmenim surekli hareket halindeyim de. Anlamadim gitti niye geçmiyor. Acaba ilerleyen aylarda geciyormudur. Bu kabizligi her ne yaratiyorsa bitiyormudur acaba.Duphalac surup kullan hic bi zarari yok. Cok rahatlatiyor. Ben hep uzandigim ıcın bendede sikinti oluyordu
Doktorumdan bende baska bir ilac istiym olmazsa canim. Verilenler ise yaramadi hic. Ne sikintiliymis su kabizlik .gecer insallah benimdeCanim affedersin ama gaz o gaz karni davul yapiyo benim de cok sukur kabizligim bitdi simdi gaz cikti basimiza son aylari da merak etme bebis buyuyecek karnin bir az buyuk olur sadece,benim eltim 2 oglunda da ilacla hep 9 ayi gecirmis kabizlik oluyormus onda da
bana doktorum bir surup verdi DUPHALAC die ama tadı cok kötü dün bi kez içtim oysaki geçen c.tesi aldık sanırım ilaç kullanma özürlüsüyüm galiba diğer ilaçlarımıda hep unutuyorum almayı belkide işime gelmiyorKullandim canim fitilde kullandim. Tuvalete iki gune bir kesin cikiyorum ama cok cok zorlaniyorum maalesef. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ogretmenim surekli hareket halindeyim de. Anlamadim gitti niye geçmiyor. Acaba ilerleyen aylarda geciyormudur. Bu kabizligi her ne yaratiyorsa bitiyormudur acaba.
Amin inşallah. Bende sizdenim..iki kayip..uzuntuler.. Her seferinde dr.dan korkuyla uzulerek ayrilmak...- merhaba benimde senin gibi 2 kayıbım ve dökülmüş kovalar dolusu göz yaşım var...ama sonunda rabbim nasip etti bir prenseste ben bekliyorum şimdi Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Aynilarini yaşıyorum canim...dert etme :) rahim büyüdüğü için oluyormuş bunlar :-Kizlar merhaba benim bir haftadir kuyruk sokumu ve kalca kemigimvcok agriyor uze
rine otursmiyorum nerdeyse.birde vajina girisinde agri var bicak saplanir gibi anlik bi agri.simdi doktoru aradim hemsireyle gotustum coj nirmal dedi sizlerde yasiyomusunuz bu agrilari?
merhaba canım son derece normal. bende de oluyor ağrıKizlar merhaba benim bir haftadir kuyruk sokumu ve kalca kemigimvcok agriyor uze
rine otursmiyorum nerdeyse.birde vajina girisinde agri var bicak saplanir gibi anlik bi agri.simdi doktoru aradim hemsireyle gotustum coj nirmal dedi sizlerde yasiyomusunuz bu agrilari?
Ay canim bende bayildim o surubun tadina. Bir dikiste hepsini icebilirim.bana doktorum bir surup verdi DUPHALAC die ama tadı cok kötü dün bi kez içtim oysaki geçen c.tesi aldık sanırım ilaç kullanma özürlüsüyüm galiba diğer ilaçlarımıda hep unutuyorum almayı belkide işime gelmiyor
Tesekkurler ya yinede insan tedirgin oluyo icim rahatladimerhaba canım son derece normal. bende de oluyor ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?