- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.061
Bende aynı durumdayım 16 gün önce gözüktüm doktora her şey yolundaydı. 1 haftadır mide bulantılarım geçti, yorgunluk hissi azaldı, bu da korkmama neden oluyor. Aynı durumda olan var mı? Ne gibi hamilelik belirtileriniz var benim bu güne kadar aşırı bulantım ve yorgunluk olduğundan onlar geçince her şey bitti gibi geliyor. Biraz sırt ve bel ağrım var kalkıp otururken azıcık acı oluyor kasığımda o kadar.Canım lütfen sakin ol ben de daha önce aynı hisse kapılıp doktora kosmuştum ve kalbi pit pit atıyordu nasıl ağlamistim. Biz anneler bu korkuyu hep yaşayacağız ben de 20 gündür görünmedim doktora ve daha 8 gün var randevuma içimde hep aynı korku var benim de ama iyi dusunecegiz ve vesvese yapmayacagiz lütfen kendini yıpratma bebeğin seninle allahın izniyle
ben de iki kez erkek gördüm, bebeğim erkekmiş, yani tuttu:)Meraba arkadaslar..yazilirinizi takip etsemde yazamiyorum yogunluktan..bu arada bisey soracagim kizlar..acaba ruyasinda cocugun cinsiyetini gorup normalde tutanlar var mi acaba..15.haftadayim ama cinsiyet konusunda doktr hicbir sey demedi.eli ayagi duzgun olsun Rabbim saglikli versin tabide insan merak ediyorben ruyamda ikidir erkek cocuk goruyorum
Vamım benim çin takvimi tutmadı doktorum erkek dedi Çin takvimine göre kız olacakdıMrb haziran annisleri sanirim artik herkesin bebisinin cinsiyeti belli olmusturcin takvimine gore kimlerin tuttu?iki tane cin takvimi var kameri olanda kiz otomatik hesaplayicida erkek cikio benimki sastim kaldim
tabiki öncelikli temennimiz sağlıklı bebişler evlendiğimden beri hep bir kızım olmasını istemişimdir.benimde doktorum bhcg yüksek kız çocuğun olacak diye umutlandırdı eşimde bana söz bu seferki çocuğumuz kız olacak diye kandırdı. neyse doktor % 99 erkek deyince biraz ağladım ev geldiğimizde eşimi de bir güzel dövdüm :) oda bana dediki senin bu yaptığını eskiden erkekler kız çocuğu getiren eşlerine yaparlardı dünya tersine döndü dedi. yumruklarıma karşılıkta veremiyo gebe olduğumdan :) .son bir senedir oğlum babasıyla daha çok takılıyo benle zaman geçirdiği zamanlarda da hep kaleci oluyorum top peşinde koşuyoruz. Ninja olup saatlerce kılıç oyuncaklarla dövüşüyoruz. tv de babasıyla futbol maçlarını izliyo babası yokken tsubasa ozora diye bir çizgi film var küçük futbolcu onu izliyo bıkmadan şimdi evde 3 erkekle daha da delirecem yine de hayırlısı rabbim herşeyin doğrusunu bilir size de sağlıklı bir gebelik diliyorum cinsiyet 16 haftada kesinleşir doktorunuz erken tahminde bulunmuş Alla gönlünüze göre versin.[/QUOyazdıklarını okuyunca bir erkek annesi adayı olarak, geleceğimi gördüm sanki :) Eşime soruyorum bebekle bir hayalin var mı diye maç izlemeye giderim oğlumla diyor....
çinyılına göre yaşlarımız farklı oldugundan çizelgeye göre baktıgında farklı çıkıyor. otomatik hesaplayıcıda ise yaşımızı hesaplayıp sonra cinsiyet tahmini yapılıyor. benim ikisi de erkek dedi ama simdilik doktorumuz kız diyor.Mrb haziran annisleri sanirim artik herkesin bebisinin cinsiyeti belli olmusturcin takvimine gore kimlerin tuttu?iki tane cin takvimi var kameri olanda kiz otomatik hesaplayicida erkek cikio benimki sastim kaldim
Kızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
Kameri takvime baksana ben kkisinin arasinda kaldim hangisi dogru acaba???çinyılına göre yaşlarımız farklı oldugundan çizelgeye göre baktıgında farklı çıkıyor. otomatik hesaplayıcıda ise yaşımızı hesaplayıp sonra cinsiyet tahmini yapılıyor. benim ikisi de erkek dedi ama simdilik doktorumuz kız diyor.
benim deGünaydın canım seninle bebiş doğum tarihlerimiz aynı Benim de 14 Haziran
Doktorum dün ben sormadan erkeğe benziyor dedi :) Ama alışveriş yapmayın dediben deee
Saglikla sihhatle dogsun insallah kiz erkek farketmez tabiki ama benim bi kizim var Allah biliyor gonlumden bi kix daha geciyoresim erkek istiyo ama ben kizima bi kiz kardes olsun isterdim rabbim hayirlisini versin.kameri takvime baktinmi otomatikle ikisi farkli cikioVamım benim çin takvimi tutmadı doktorum erkek dedi Çin takvimine göre kız olacakdı
rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin canım ben bebek doğum tarihini burdan duydugum ve arastırdığım kadarıyla şoyle biliyorum. hepimizin yumurtlama gunleri, adet dongusu, ilişki gunleri farklı olduğu için doktorlar ilk başta bebeğin ne kdrlık olduğunu anlamak için mecburen son adet tarihimizi dikkate alıyorlar bebek gelişmeye başladıkca ultrasonda gerçekte ne kdrlık olduğu ortaya cıkıyor. benimde ilk başka doktorum son ad tarihimi dikkate alıyordu artık hep ultrasonda gorunen haftayı dikkate alıyor ve butun testleri tahlillerimi bu tarihe gore yaptırıyor ve de bebiş ultrasondayken bilgileri çıkmıştı iki tane dogum tarihi vardı ekranda. birinde 31.05.2015 yazıyordu birinde 06.06.2015. bunların biri son ad tar. gore doğacak tarih diğeride ultrasona gore doğacak tarih. doktora sorduk bu durumda tahmini olarak hangi tarihte doğacak die oda en erken mayıs sonu en geç 06.06.2015 kdr doğmuş olacak dedi. biraz karışık yazmış olabilirim umarım olayın mantığını anlamışsındır canım :)Gunaydin hanimlaar nasilsiniz? Biz kizimla bos dersteyiz vakit geciriyoruz. Kizum diyorum cunku bu gece ruyamda kizim oldugunu soylediler aslindan dr onayli bir cinsiyet belirleme degil, tamamen ruya destekli. Bir kizim daha var benim ona yaren olacagi icin mutluyum . ama babamiz da erkek istiyoor, hakkimizda hayirlisi artuk.
Bir de kizlar ben 7 ekim de adet oldum dr gittigimde dr sizin bebek daha buyuk 23 eylul u son adet kabul efiyorum dedi kafasina gore, isin garibi ben bir onceki adetimi hiiic hatırlamıyorum ne yapmam gerek bu durumdaaa bilen var mi???
benim de
bende erkek diyor simdi bi daha baktım. http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html bu sayfadanSaglikla sihhatle dogsun insallah kiz erkek farketmez tabiki ama benim bi kizim var Allah biliyor gonlumden bi kix daha geciyoresim erkek istiyo ama ben kizima bi kiz kardes olsun isterdim rabbim hayirlisini versin.kameri takvime baktinmi otomatikle ikisi farkli cikio
benim otomatik hesaplayıcıya gore erkekti o tuttu ama birde ablam ısrarla yaşına bi yaş daha ekliceksin öle yazıcaksın diyordu ole yazıp hesaplayınca kız cıkıyordu ama otomatik hesaplayıcı göre doğru cıktı ve hurafe ya da benzeri inanışlara göre olan tüm belirtilerde erkek cıkıyordu ama tamamen tesaduf olduğunu düşünüyorum kesem soldaydı, yumurtlama gununden snra ilişki oldu, eşim yatagın sol tarafında yatıyordu, kalbi erken atmaya başladı vb felan filan bu belirtilere gore erkek diyorlardı bende rüyamda bekarkenden beri hep erkek bebek görürdüm hamileykende erkek bebeği kucağıma almış uyutuyordum oda doğru cıktı bide bebekten konu acılınca ağzımdan oğlum diye cıkıyordu, Allah soyletti galiba diyordum :)Mrb haziran annisleri sanirim artik herkesin bebisinin cinsiyeti belli olmusturcin takvimine gore kimlerin tuttu?iki tane cin takvimi var kameri olanda kiz otomatik hesaplayicida erkek cikio benimki sastim kaldim
benim otomatik hesaplayıcıya gore erkekti o tuttu ama birde ablam ısrarla yaşına bi yaş daha ekliceksin öle yazıcaksın diyordu ole yazıp hesaplayınca kız cıkıyordu ama otomatik hesaplayıcı göre doğru cıktı ve hurafe ya da benzeri inanışlara göre olan tüm belirtilerde erkek cıkıyordu ama tamamen tesaduf olduğunu düşünüyorum kesem soldaydı, yumurtlama gununden snra ilişki oldu, eşim yatagın sol tarafında yatıyordu, kalbi erken atmaya başladı vb felan filan bu belirtilere gore erkek diyorlardı bende rüyamda bekarkenden beri hep erkek bebek görürdüm hamileykende erkek bebeği kucağıma almış uyutuyordum oda doğru cıktı bide bebekten konu acılınca ağzımdan oğlum diye cıkıyordu, Allah soyletti galiba diyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?