2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tesekkur ederim benim icin gayet aciklayici bir cevap sagolasin,

Bir sorum daha var 32.hafta hangi gunu denk geliyo bunu hesaplayacak bi program bir site car mu kizlaar tek tek ugrasamam simdi hesaplamak icin. Bilwniniz var mi acabaa
ne demek canım rica ederim birde istediğin haftayı hesaplamak için normalde bebeğin kilosu ve boyu hesaplayan bir site var ama aynı zamanda haftasının yanında tarihlerde yazıyor. sen direk sana doktorun dediğin son adet tarihini yaz direk cıkar zaten haftalar :)
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

Canım bende bu haftaya kadar içmiyodum, bu hafta doktorum abartmamak kaydıyla istediğim çayı içebileceğimi söyledi, oyüzden içiyorum
Ben de bitki çaylarını hiç sevmezdim grip olunca mecburen ıhlamur içmek zorunda kaldım. Ama günde 1 bardaktan fazla içmediğin sürece zararı yokmuş ıhlamurun. Zaten o da olmasa ayağa kalkamayacaktım

canım doktorun patavazsızlık yapmış biraz saçmalamış ama senin yerinde olsam bu kdr aklın karıstı madem baska bi doktora gorun derim, için rahatlasın stres iyi değil bizler için bide ultrason goruntusune çok takılma bize doktorum 4boyutlu cıktısını verdi tovbe estrafrallah hala gozunun yerini kestiremedim tuhaf bi goruntu pek anlamadım yuz hatlarını bi tek burnu belirgin minicik hokka gibi :) tam belirginleşmedi bebişlerimizin yuzleri vucutları, boyları uzadıkca yerlerine oturcak inşallah :)

Haklısın canım aslında... biraz daha anlayışlı oluyorlar sanki. Kadınlarsa hele çocukları da varsa, ''senin geçtiğin yollardan ben de geçtim, abartıyorsun'' havasında oluyor sanki...
Düşünsene bir ara aklıma ya Allah korusun yarabbim, gözleri kör olsa bebeğin, anne karnında anlaşılıyor mu diye takıldı... Her gidişimde bunun gibi absürd bir soruyla gidip, kırk saat açıklama yaptırıyorum, kesin manyak olduğumu düşünüyor

Gunaydinnn arkadasim. Ise gittim geldim. Iki saat dersim vardi. Oglusumla kahvalti yaptik yogurdumu yedm
Ogleden sonra bir mevlut var oraya gitcez. Yarin oglumun cocuk odasi geleck aksamada odasini derliycem inşallah. Sen nasilsin Bebisimiz nasil
kız karnındaki oğlunun mu yoksa var olan oğlunamı oda yapıyosunuz sasırdım bak şimdi erken deilmi die :)

Canım aynı his bnde de var doktor kız demişti ama erkeğe döner gibi gelmeye basladı bir iki gndür. eşime de söyledim. hayırlısı olsun ben kız hissediyodum hep ama bilmiyorum. doktor net konustu aslında. kız gibi görünen erkeğe dönebiliyormus. ama erkekte pipiyi gördüler mi dönüş yok

yine değiştirsem nasıl olur acaba bu bnm zaten ikinci doktorum. ben çatı muayenesi yaptırmıycam zaten sezeran düşünüyorum

ultrason görüntüsü verdi bebeğe hiç benzemiyor çok kötü psikolojim bozuldu benim bebeğim elini yanaklarına koyup yatardı
canım abartmıs senın doktor ben dıger forumlarıda okuyorum 21 haftalık kadına bebegın olmus kalbı durmus dıye eve gondermısler,kadın aglayarak eve gelmıs bebek evde tekmelemıs annesını,dusun yanı.Bu kac oluyor devlet ve saglık ocaklarında,kan sonucları da yanlıs cıkyor bazen.Sen kafana takma bebegın kucuk daha nerde sıkıstı kı oyle,en ıyısı kendı doktorna gorun

evet kızlar kendi doktorumdan başka bi doktora bi daha hayatta yaklaşmam iki doktor olsun birinin görmediğini biri görür dedim ama en iyi doktora gidiyorum zaten 4 boyutlu ultrasonumda adam herşeyi çok güzel açıklıyor anlatıyor ne gerek var şimdi ona gidip desem böyle böyle dedi diye eminim bana kızacak sen niye bu kadar evham yapıyosun diye

Canim sen tekmeleri hissediyormusun ? benim sipam iceriden nasil vuruyo cok guzel Allah isteyen her kese yasatsin ins.
canım sürekli karnımın için hareketlerle dolu içerde bişeler oluyor ama hangisi bebek hangisi bagırsak hareketi seçemiyorum ama ben o en etkili darbeyi bekliyorum şöyle güçlüce bi tekme atsa bende hoplasam yerimden ne kdrda meraklıymışız tekme yemeye hahahha

Memnun degilsen değiştirebilirsin bence zaman acisindan sikinti yok. Bende 3 hafta once degistirdim. Benimde 3. Doktorum.insallah son olur bir sikinti cikmazda.

Bende de oyle ya alttan sivri bi karnim var karnim bayagi bagirsaktan dolayi sismis durumda 5 aya yeni girdim sanki 5 ayi bitiriyomus gibiyim
Aynen benimde karnim cok sis. Ve simdiden boyleyse son aylarda napicam ben diye uzuluyordum. Benimde mi bagirsaktan acaba. Kabizimda zaten. Bitmek bilmiyor su kabızlık ne yaptiysam olmadı. Ilerleyen aylarda gecme ihtimalil varmi yoksa doguma kadar boyle mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…