- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.121
karnımı sallaması kötü bişey mi
Canım bende bu haftaya kadar içmiyodum, bu hafta doktorum abartmamak kaydıyla istediğim çayı içebileceğimi söyledi, oyüzden içiyorumBitki cayi cok zararliiiiiiiiii. Icme dusuge sebbep oluyor allah korusun
Benim bebisi doverlerse bende onu doverim pis doktor:)))))hayır ense kalınlıgı ölçerken neler yaptı bana vurdu bebişime:) rahat göüntü alabilmek için yapıyor
Canim icini ferah tut kotu bi deneyim olmus ama dedikleri cook sacma geldi bana.bebisin cook iyi insallahultrason görüntüsü verdi bebeğe hiç benzemiyor çok kötü psikolojim bozuldu benim bebeğim elini yanaklarına koyup yatardı
ne demek canım rica ederim birde istediğin haftayı hesaplamak için normalde bebeğin kilosu ve boyu hesaplayan bir site var ama aynı zamanda haftasının yanında tarihlerde yazıyor. sen direk sana doktorun dediğin son adet tarihini yaz direk cıkar zaten haftalar :)Tesekkur ederim benim icin gayet aciklayici bir cevap sagolasin,
Bir sorum daha var 32.hafta hangi gunu denk geliyo bunu hesaplayacak bi program bir site car mu kizlaar tek tek ugrasamam simdi hesaplamak icin. Bilwniniz var mi acabaa
Ben de bitki çaylarını hiç sevmezdim grip olunca mecburen ıhlamur içmek zorunda kaldım. Ama günde 1 bardaktan fazla içmediğin sürece zararı yokmuş ıhlamurun. Zaten o da olmasa ayağa kalkamayacaktımCanım bende bu haftaya kadar içmiyodum, bu hafta doktorum abartmamak kaydıyla istediğim çayı içebileceğimi söyledi, oyüzden içiyorum
canım doktorun patavazsızlık yapmış biraz saçmalamış ama senin yerinde olsam bu kdr aklın karıstı madem baska bi doktora gorun derim, için rahatlasın stres iyi değil bizler için bide ultrason goruntusune çok takılma bize doktorum 4boyutlu cıktısını verdi tovbe estrafrallah hala gozunun yerini kestiremedim tuhaf bi goruntu pek anlamadım yuz hatlarını bi tek burnu belirgin minicik hokka gibi :) tam belirginleşmedi bebişlerimizin yuzleri vucutları, boyları uzadıkca yerlerine oturcak inşallah :)kızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten
canım erkekler biraz daha sabırlı sanırım ben doktorumun bazen sorularımdan sıkıldığını hissediyorum bişeyi de uzun uzun anlatmıyo zaten. eşimle giriyoruz ben bişey sorucam dediğimde hemen 'cinsellikle mi ilgili ilişkiye girmenizde sakıncayok hayatınıza devam edin'diyo. ben hayır sorum bu değildi diyinceye kadar eşim renkten renge giriyo yanımdaher sorduğuma normal diyo. pek beni rahatlattığı söylenemez yani.
kız karnındaki oğlunun mu yoksa var olan oğlunamı oda yapıyosunuz sasırdım bak şimdi erken deilmi die :)Gunaydinnn arkadasim. Ise gittim geldim. Iki saat dersim vardi. Oglusumla kahvalti yaptik yogurdumu yedm
Ogleden sonra bir mevlut var oraya gitcez. Yarin oglumun cocuk odasi geleck aksamada odasini derliycem inşallah. Sen nasilsin Bebisimiz nasil
benimkinide tutturan cok oldu canım ozellikle iş arkadaslarım olmayan minik gobuşume bakıp bakıp sivri duruyor kesin erkek diyorlardıBana her kes senin oglan olacak diyordu ruyamda da goruyodum hep saglikla kucagimza aliriz insallah
Canım aynı his bnde de var doktor kız demişti ama erkeğe döner gibi gelmeye basladı bir iki gndür. eşime de söyledim. hayırlısı olsun ben kız hissediyodum hep ama bilmiyorum. doktor net konustu aslında. kız gibi görünen erkeğe dönebiliyormus. ama erkekte pipiyi gördüler mi dönüş yokKızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
yine değiştirsem nasıl olur acaba bu bnm zaten ikinci doktorum. ben çatı muayenesi yaptırmıycam zaten sezeran düşünüyorumHep erkek doktordan daha memnun kalirsin derlerdi de inanmazdim. Kac kere doktor degistirdim en son karar kildigim doktor erkek ve gercekten cok farkli. Cok net cok guven veriyor soru sormama bile gerek kalmiyor cogu zaman cunku zaten acik olarak herseyi anlatiyor bir cirpida ve ilginç ama bayan doktorlardan daha fazla anliyor sanki halimden. Tabi dogumda utanicam birde çatı muayenesinde ama napiyim
benimkinide tutturan cok oldu canım ozellikle iş arkadaslarım olmayan minik gobuşume bakıp bakıp sivri duruyor kesin erkek diyorlardı
canım abartmıs senın doktor ben dıger forumlarıda okuyorum 21 haftalık kadına bebegın olmus kalbı durmus dıye eve gondermısler,kadın aglayarak eve gelmıs bebek evde tekmelemıs annesını,dusun yanı.Bu kac oluyor devlet ve saglık ocaklarında,kan sonucları da yanlıs cıkyor bazen.Sen kafana takma bebegın kucuk daha nerde sıkıstı kı oyle,en ıyısı kendı doktorna gorunultrason görüntüsü verdi bebeğe hiç benzemiyor çok kötü psikolojim bozuldu benim bebeğim elini yanaklarına koyup yatardı
evet canım sadece gobuslerimiz şişio one doğru özellikle akşamları yatmaya yakın baya şişiyorum :)Bende de oyle ya alttan sivri bi karnim var karnim bayagi bagirsaktan dolayi sismis durumda 5 aya yeni girdim sanki 5 ayi bitiriyomus gibiyim
Canim sen tekmeleri hissediyormusun ? benim sipam iceriden nasil vuruyo cok guzel Allah isteyen her kese yasatsin ins.evet canım sadece gobuslerimiz şişio one doğru özellikle akşamları yatmaya yakın baya şişiyorum :)
Avrupada gittikçe artıyor bu gayrimeşru çocuk doğumları. ingilterede bu oran %48. yani doğan 100 çocuktan 48'i gayrimeşru.dogru diyosun canim ortada baba falan da yok 24 yasnda ,1 oglu var
canım sürekli karnımın için hareketlerle dolu içerde bişeler oluyor ama hangisi bebek hangisi bagırsak hareketi seçemiyorum ama ben o en etkili darbeyi bekliyorum şöyle güçlüce bi tekme atsa bende hoplasam yerimdenCanim sen tekmeleri hissediyormusun ? benim sipam iceriden nasil vuruyo cok guzel Allah isteyen her kese yasatsin ins.
Memnun degilsen değiştirebilirsin bence zaman acisindan sikinti yok. Bende 3 hafta once degistirdim. Benimde 3. Doktorum.insallah son olur bir sikinti cikmazda.Canım aynı his bnde de var doktor kız demişti ama erkeğe döner gibi gelmeye basladı bir iki gndür. eşime de söyledim. hayırlısı olsun ben kız hissediyodum hep ama bilmiyorum. doktor net konustu aslında. kız gibi görünen erkeğe dönebiliyormus. ama erkekte pipiyi gördüler mi dönüş yok
yine değiştirsem nasıl olur acaba bu bnm zaten ikinci doktorum. ben çatı muayenesi yaptırmıycam zaten sezeran düşünüyorum
Aynen benimde karnim cok sis. Ve simdiden boyleyse son aylarda napicam ben diye uzuluyordum. Benimde mi bagirsaktan acaba. Kabizimda zaten. Bitmek bilmiyor su kabızlık ne yaptiysam olmadı. Ilerleyen aylarda gecme ihtimalil varmi yoksa doguma kadar boyle mi olacakBende de oyle ya alttan sivri bi karnim var karnim bayagi bagirsaktan dolayi sismis durumda 5 aya yeni girdim sanki 5 ayi bitiriyomus gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?