2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlim burda hep okuyorum da çok şaşırıyorum nasil söylemiyorlar diye... Ben ikiliye gittiğimde doktorum kendisi direkt bakip kiza benziyor yüzde 90 demiştir... Bu da devlet o da devlet...hepsi aynı değil demek ki :)
Canım bebek ismini biz TAN ERSAN düşünüyoruz zahmet olmazsa yazarsan sevinirim :)

Aynen bende de hep bahsederken oglum diye soylerdim dun doktor %90 erkek dedi , cin takvimi kesede konumu hepsi erkek dedi tutdu yani
aynen canım, benimde öle oldu genelde bu belirtilere göre tutuyor ama arada istisnalarda cıkıyor canım ablam hep bana seninki kız, seninki kız die başımın etini yerdi onun da iki kızı var die arkadas gelsin istiyordu sanırım kendi kızlarına birde ablam tam doğurdu ben o hafta hamile kaldım şuan benim bebişle kısmetse onun 2.kızı arasında 9 ay olcak :)

canımm bende sormuştum ben hiç bişey hissedemiyorum da bizim cinsiyetimizi ne hissediyorsunn
Oyy telden girince görmemistim... Bende doktorlar gibi konuşup emin değilim yaa bir yani kiz bir yani erkek diyeyim miii...
Kuzum galiba erkek bu durumda :):):)
Hakikaten binet bir şey doğmadı bu sefer içime...
Kendimi de bi garip hissettim zaten :):)
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeee...

Benim hep icime seninle ilgili erkek doguyorsu kiz deyince sasirmistim. Bakalim bende merak ettim bir daha ki randevuda kesinlesir o zaman. Bir de gecende okumustum degisen cok oluyomus o zaman cok sasirmistim acaba benim de degisirmi diye düşünmustum. Neyse canim onemli olan hayirli evlat olmasi gerisi bos.

Bana her kes senin oglan olacak diyordu ruyamda da goruyodum hep saglikla kucagimza aliriz insallah

Tesekkur ederim benim icin gayet aciklayici bir cevap sagolasin,

Bir sorum daha var 32.hafta hangi gunu denk geliyo bunu hesaplayacak bi program bir site car mu kizlaar tek tek ugrasamam simdi hesaplamak icin. Bilwniniz var mi acabaa

Tesekkur ederim benim icin gayet aciklayici bir cevap sagolasin,

Bir sorum daha var 32.hafta hangi gunu denk geliyo bunu hesaplayacak bi program bir site car mu kizlaar tek tek ugrasamam simdi hesaplamak icin. Bilwniniz var mi acabaa
valla ben bilmiyorum. pc deki takvimden hafta hafta tıklayarak hesaplıyorum.

Kizlar bu videoya bakin bebek nasil tekme atiyor 16+5 gunlukken ben de boyle hiss ediyorum bebisimi sol tarafda 16+5im ben de

Kizlar bu videoya bakin bebek nasil tekme atiyor 16+5 gunlukken ben de boyle hiss ediyorum bebisimi sol tarafda 16+5im ben de
bu bayanın göbeği ne kadar uzun böyle göbek deliğiyle kalça kemiği arası çok uzun. benim üst bedenim kısa olduğu için garip geldi açtım göbeğime baktım

gunaydın annişler neler yapıyorsunuz
Gunaydinnn arkadasim. Ise gittim geldim. Iki saat dersim vardi. Oglusumla kahvalti yaptik yogurdumu yedm
Ogleden sonra bir mevlut var oraya gitcez. Yarin oglumun cocuk odasi geleck aksamada odasini derliycem inşallah. Sen nasilsin Bebisimiz nasil

B
ben cok fazla enfeksiyon atlattim ozellikle rahim enfeksiyonu. Fakat doktorum her zaman derki sadece su ile temizlik yap oraya hic birsey degdirme

Gunaydinnn arkadasim. Ise gittim geldim. Iki saat dersim vardi. Oglusumla kahvalti yaptik yogurdumu yedm
Ogleden sonra bir mevlut var oraya gitcez. Yarin oglumun cocuk odasi geleck aksamada odasini derliycem inşallah. Sen nasilsin Bebisimiz nasil
masallah sen baya ırelılemısın,oda falan hazır bıtınce resmını cek canım bıze de fıkır olur

B

ben cok fazla enfeksiyon atlattim ozellikle rahim enfeksiyonu. Fakat doktorum her zaman derki sadece su ile temizlik yap oraya hic birsey degdirme
ben kullanmaya basladım tekrar lıkıt ph lı su gıbı bı sey bu,tek suyla yıkanamıyorum oyle nedense,bana da doktorum gebelıkten once bunu kullan ph degerını duzenlıyor dıye yazmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…