2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim
Bugun gorduk bebisimizi gostermedi cinsiyetini ama kiza benzio dedi kesin deil ilerki donemde daha net belli olur dedi.
benimkisi gibiiiii kapadi bacaklari acmadi. Goremeyincede kiz gibi dedi. 10. Haftadada cikinti gormustu. Cok meraktayim cok nerdeyse doktor doktor dolasacagim az kaldi :))

Merhaba ben ruyamda iki defa erkek bebek gordum. bir defasında emzirdigimi de gordum böyle sarışın cok tatli bir bebekti Doktor 16+3 erkek dedi tabi degismese ruyam tutu Allah gonlune gore versin

cnm ben gunde 3 tane parol bir antibiyotik kullandim ve bogaz spreyi . bunun disinda bol c vitamini bol tarhana corbasi kemik suyuna yapip ictim yatsrken bogazima tulbent sarip yattim cok sukur daha iyiyim
Cnm gecmis olsun...
Kullandigin bogaz spreyinin adi ne ?

Icim cok rahatladi gercekten bebegim iyi olsunda cekmeye raziyim agrilari

ayy ben şimdi birşey dicem ama söylemezsem de kötü hissedicem yüksekk ihtimal normal agrılar fakat aynı şikayetlerle gidince rahim agzı ölçümün sınırda oldugunu ve erken doğum riskimn oldugunu öğrendim..siz hiç evham yapmayın sadece doktora rahim agzı ölçüm normalmi diye sorun..dediğim gibi yiksek ihtimal normal agrılar

Arkadaşlar bende 15+3 haftaigim. 2gun önce merdivendenden kaydim. O ggün bisey yoktu ama dun aksamdan beri peceteye gelen kanamam var. Az önce doktora gittim herşey normal çocuk saglikli dedi vajinal JEL verdi. Kanamanin nedenini tespit edemedi dinlenme dedi. Böle bi durumla karsilasan var mi?

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Sağol canım icim ferahladi. korktum bebegimi iyi besleyemedimi dusundum pek istahim yok belki o yuzden hareket etmiyor diye dusundum. bazen konusuyorum bebisimle sıska diyorum niye tekme atmiyorsun diyorum.
Slm canm bnde daha tam anlamıyla hissetmedim.Dr daha bir ay sonra net hissedersin diyor.

cnm geçmiş olsun, önemli bişi olsaydı düştüğün anda kan gelirdi diye düşünüyorum. doktorun da yolunda diyorsa sorun yokur cnm. ama dinlen çalışıyorssan izin al bi hafta yat geçer inş.. bir başka doktora daha görünürdüm senin yerinde olsam

Sağol canım icim ferahladi. korktum bebegimi iyi besleyemedimi dusundum pek istahim yok belki o yuzden hareket etmiyor diye dusundum. bazen konusuyorum bebisimle sıska diyorum niye tekme atmiyorsun diyorum.

Ben buraya bi video koymusdum gormussundur belki 17ci haftada kizin karninda tekmeler atiyodu bebek benim bi arkadasim 19cu haftada hala hiss etmiyor 22ci haftaya kadar hiss etmemk normal yani merak etme ben de yeni yeni hiss ediyorum

Canim sen tekmeleri hissediyormusun ? benim sipam iceriden nasil vuruyo cok guzel Allah isteyen her kese yasatsin ins.
maasallah canım ben hissedemiyorum henuz:/

evet canım bende yaşıyorum aynılarını

Merhaba kızlar ben henuz bebegimin hareketlerini hisetmedim benim haftalarda olup hisedemeyen varmi
ben de hissetmedim canım. İlk cocukta 18.hafta diye yazıyordu ilk hissetme :)

maasallah canım ben hissedemiyorum henuz:/

evet canım bende yaşıyorum aynılarını

ben de hissetmedim canım. İlk cocukta 18.hafta diye yazıyordu ilk hissetme :)
Sag ol canim sen de hiss edersin insallah biliyomusun neyap uzan ve karnini parmaginla durt icerden hiss edeceksin hareketi ama 22ci haftaya kadar hissetmemek normal yakinda hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…