- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.181
Cok guzel bi duyguubende bende vurup kacıyo sanki iki kere oldu:)
Hayırlı aksamlar öncelikle. Ya bu dikis basa dert. Oturunca agrin oluyormu? Ben bes dakika oturayim sıķısiyor dikisi hissediyorum. Sendede oluyor mu bu acaba normalmi?İyiyim çanım teşekkür ederim buyur :)
Canim bende ufak ufak baslayayim, son aylar hepsi birden zor gelmesin diye düşünüyorum. Garantileri basliyor doğru diyorsun. Dediğim gibi maddi açıdan zorlamasın diye almaya başladım. Küçük ihtiyaclarini aliyorum. Onun dişinda önümde bebek arabasi hedefi var :) Arastiriyorum bir süredir.Oncelikle gecmis olsun canim. Benim bu 2.haftam hala burnum akiyor sesim grip gibi düzelmedi doktor ilaç verdi onuda içmek istemedim antibiotik die.
Bebek için biz hala bişe almadık, son aylarda alcaz gibi duruo hem garantileri işlemesin şimdiden hem de evim küçük kenarda köşede ziyan olmasın die. seninkiler hayırlı olsun canım gule gule kullan bebişine :)
Yok kiz bu bebisin değil buyuk oglumun odası.masallah sen baya ırelılemısın,oda falan hazır bıtınce resmını cek canım bıze de fıkır olur
Becerebilirsem tabiki paylasirim canimayy ne güzel canım benimm güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallahhfotoları veya linkleri varsa burada veya ciciler sayfasında paylaşır mısın
Çok sağol canim. Hemen söylediklerini listeme ekliyorum. Bende bebek telsizi düşünüyorum. Misafir geldiginde şart diyor deneyimli anneler. Görüntülü daha iyi olur diyorlar.Ayyy cok hos..bebek bakim cantisida bak. Ana kucagi sart yacok lazim oluyor evde. Bebek telsizide alin derim ilk cocukta almdm simdi pismanim. Ikincide sart. Kuvet lazim. Nevresim......oooooocok var
Benim ağrım olmuyor canım çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama oturunca ağrı olmuyor. Doktoruna sor istersen belki herkeste farklı olabilirHayırlı aksamlar öncelikle. Ya bu dikis basa dert. Oturunca agrin oluyormu? Ben bes dakika oturayim sıķısiyor dikisi hissediyorum. Sendede oluyor mu bu acaba normalmi?
Ayy canim çok garip. Ben senin yerinde olsam hemen giderdim bir doktora. Bakalım ne cikacakKızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
Doktora sordum onaa gore ddinlen dedi ne bilim cok oturma dedi. Üüff neyse :)Benim ağrım olmuyor canım çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama oturunca ağrı olmuyor. Doktoruna sor istersen belki herkeste farklı olabilir
aaa çok şaşırdım ya diğer doktor kesin kız dememiş miydi canım çok mu erken söyledi acaba 12-13. haftada söylediyse kesin olmayabiliyormuş bana da radyoloji uzmanı o haftalarda öyle demişti erkeğe benziyor ama kız da olabilir demişti çünkü hormonların etkisi ile kızların o bölgesi de şiş olabiliyor çıkıntı gibi görünebiliyor demişti seninki de tam tersi aslında hani erkek deyip sonra kız dese kordonu görmüştür yada şiştir dicem de bu nasıl oluyor acaba yaKızlar soktayim radyoloji uzmanı kız demişti garantilemisti bgn uclu taramaya gittim sonucu 2 bucukta inş iyi çıkar. Kadın dogumcum erkeğe benziyor dedi soookkkkayyy bu ne simdi yaa kızım diye seviyordum simdi ne diye sevecegimi şaşırdım
canım hiç moralini bozma bebişinin yeri şu anda rahat hareket edebileceği durumda öyle kafası falan sıkışmaz ki karnını sallaması da gayet normal hareket etmesi için benim doktorum da öyle yapmıştı zaten bebek kesenin içinde ona bi zarar vermez merak etme bide devlet hastanelerinin ultrasonlarındaki görüntü çok berbat hiçbişey belli olmuyor bende devletle özeldeki görüntüleri karşılaştırıyorum dağlar kadar fark var arasında çünkü cihazlar çok eski genelde moralini bozma çok aklına takıldıysa yarın git iyi bi doktora canımkızlar dün doktora gittim moralimi bozdu bi daha mı devlet hastanesine gidersem iki olsun cinsiyetini öğreneyim dedim ultrasonu açtık hareket etmiyor zaten ters duruyo falan dedi göremedim dedi üç kere karnımı salladı salladı dönmüyor kafası sıkışmış dedi başımdam aşağıya kaynar sular boşaldı nasıl yani dedim bi şey yok falan dedi normal kalp atışını duymak için soluma falan yatırdı ozaman net duyduk kalp atışını zaten kıpkırmızı oldum normalden 1 hafta önde dedi 15+5 olmam gerekiyordu 16+5 çıktı üçlü test istedi ama özeldeki doktorum üçlü testi ocak başı yapacakyinede orayada kan verdim bi de hemen git geç kalma nöral tüp falan filan dedi zaten kafası sıkışmış dediğinde ben konuşulanları anlamamaya başladım sonra bütün muayeneleri bitince eşimle girdik yanına siz konuşmalarımızı cımbızla çekiyosunuz falan dedi çekeriz tabi bin bir düşünceyle geliyoruz yanına sende ona göe konuş kendi doktor randevumu erkene aldım 5 gün sonra gidicem doktorum burda değil burda olsa hemen yanına gidicem bütün gece kabuslar gördüm zaten
canim mtb magnezyum al ic istereen bndede vardi doktorum magnezyum verdi suda eritiliyir cok sukur hic biseyim kalmadi artik kendiligumden rahat cikiyorumKullandim canim fitilde kullandim. Tuvalete iki gune bir kesin cikiyorum ama cok cok zorlaniyorum maalesef. Yeme icmeme de dikkat ediyorum. Ogretmenim surekli hareket halindeyim de. Anlamadim gitti niye geçmiyor. Acaba ilerleyen aylarda geciyormudur. Bu kabizligi her ne yaratiyorsa bitiyormudur acaba.
aaa çok şaşırdım ya diğer doktor kesin kız dememiş miydi canım çok mu erken söyledi acaba 12-13. haftada söylediyse kesin olmayabiliyormuş bana da radyoloji uzmanı o haftalarda öyle demişti erkeğe benziyor ama kız da olabilir demişti çünkü hormonların etkisi ile kızların o bölgesi de şiş olabiliyor çıkıntı gibi görünebiliyor demişti seninki de tam tersi aslında hani erkek deyip sonra kız dese kordonu görmüştür yada şiştir dicem de bu nasıl oluyor acaba yaneyse canım üzme kendini hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah
Sok...sok...sok valla ne diyim.benimde radyoloji uzmani kiz demisti kendi dr um daha gormedi.cevremdekilerde radyoloji uzmaninin daha iyi gorebilecegini soyluyor ama valla hayirlisi diyelim artik.
Aynen sok yaşadım bgn Cnm radyoloji uzmanı bana da detaylı incelediği için kalbim ondan yana yani kıza odaklanmış durumda ama oğlusun diye de sevmeye başladımtam kurtuldum dedim cinsiyet muammasindan yine başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?