2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim geçmiş olsun öncelikle. Doktor sağlıklı demiş sıkma canını. Benim annemin en küçük kardeşime hamileyken kanaması oluyordu. Hatta anneannemdeyken üzerinden inek geçtiğini hatirliyorum. Kardeşim gayet saglikli doğdu. Biz yeni nesil çok stres yapiyoruz sanirim.

Canım ben 3 lü tarama yaptirmadim ve yaptirmayi düşünmüyorum ama anladigim kadarıyla risk düşük diyor. Mesela ilki için 1357 de 1 cıkmış. Gayet düşük bir ihtimal. Geçmiş olsun canim

evet canım besinlerle ilgili bseyde olabilr. çünkü gebelik zehirlenmesi bu kadar erken başlamaz herhalde. inşallah nedenini bulurlar bir an önce.

PaytiPo canim ne yaptin merak ettim sonuclari aldinmi.

Kizlar herkeslere tsk ederim hepimiz zor gunler geciriyoruz buna ragmen destek olan guzel yurekli insanlarsiniz. Tiroidlerim az calisiyormus ama yinede ilerisi icin tehlike dedi dr. Suan icin sikayetlerimin sebebi gida interolansi olabilir dedi ama bunun icin test yapan yer yok burda. ? Sut urunleri., haywansal protein gluten iceren besinler , bazen domates elma patates tek basina bile olabilir diyor ? . Yani cok sukur bebek su an icin tehlikede degil ilerde ilac werecekmis tiroid icin? Hepinizi gobuslerinizden operim kizlar..

Canım ben 3 lü tarama yaptirmadim ve yaptirmayi düşünmüyorum ama anladigim kadarıyla risk düşük diyor. Mesela ilki için 1357 de 1 cıkmış. Gayet düşük bir ihtimal. Geçmiş olsun canim

Sağol canım elinden geldiği kadar yorumladığın için telefon elimde dr. den haber bekliyorum valla.

hayırlısı olsun canım ne diyelim bana da herkes kızın olcak diyodu insan kendini ne derlerse ona alıştırıyor demekki doktor erkeğe benziyor deyince sanki kesinmiş gibi ben bile şaşırmıştım ki sana uzman biri demiş seni düşünemiyorumbaktırdığın hafta da çok erken değil ki yanılma olsun canım sen detaylı için yine o radyoloji uzmanına git bi bakalım bu kez ne diceksonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim canım darısı başıma inşallah doktora gidince cinsiyeti öğrenirsen yaz mutlaka kendi bebeğiminki kadar merak ettim seninkinide

Canim geçmiş olsun. Allah tan bebişin iyi. Ben çok sasirdim saglikli beslenmene rağmen o kadar kilo almana. İnşallah o da bir an önce tespit edilir.

canım çok geçmiş olsun bebişin iyi çok şükür troid için de sürekli kontrol altında olursun artık muayenelerini hiç aksatma ilacını da tabiki bende kan vermekten bağımlılar gibi kollarım mor dolaşıyorum süreklipeki bu dediğin test nerede yapılıyormuş örnek alıp yapılan yere gönderecek bi hastane yok mu yaşadığın yerde canım

Allah sifa versin yardimciniz olsun insallah guzel haberlerini aliriz canim

arkadaşlar merhaba.üçlü test ne zaman yapılıyor? ben ikili testi yaptırmadım,üçlü testi yaptırıp yaptırmamakta da kararsız kaldım .

Canım cok gecmis olsun birdaha yasama hic bir sıkıntı

akintilariniz ic camasirinizda islaklik yapiyormu su dokulmus gibi. bir aydir boyle doktoruma bebegin suyumu dedim cok erken daha suyu bile yeni olusuyor akintidir dedi. bugun disaridan geldim cok tuvaletim gelmisti sanki bisi akti gibi hissettim camasirimda ayni islaklik vardi sanirim altima kaciriyorum. bunada erken degilmi yaaa

caınım bende de oluyor ara ara ama anlattığın gibi çok aşırı değil sadece normal zamandan biraz fazla buradaki arkadaşlar da bi ara normal öyle oluyor yazmışlardı bende fazla önemsemedim umarım önemli bişey değildirpeki doktor onun için muayene etti mi seni

yok bebegin suyumu diyince gulumsedi hatta. riskli gebeliklere gidiyorum zaten oyle ihtimal olsa muayene ederdi herhalde dedim. ic camasirin ortasi az islanio akintiyla karisik oluyo anlamadim gitti yaa akintimi idrarmi. kotu bisi olsa coktan alarm verirdi herhalde diye kendimi teselli ediyorum

İyi aksamlar kizlar dun biraz ev isi yaptim azcik bi lekelenme gelmişti aksam üzeri hemen Dr gittim Hatta Dr cikmisti yoldan geri dondu azcik bi kanama alani oluşmuş ama düşük riski olmazmis bu haftalarda korkulcak birşey yok dedi ama ilaç yazdi bugünde normal randevum vardi içim rahat etmedi yine gittim çünkü akintim ve sancimda vardi bebis iyi cinsiyeti içinde bu sefer kiz dedi çok sasirdim ikili testte erkek demişti bide bu kadar sık gelmenize gerek yok diye gönderdi beni :) şimdide cinsiyetten emin olamadim ben artik bir dahaki kontrolde netlestiririz diye düşünüyorum

gecmis olsun canim dikkat et bi sure is yapma uzan dikkat et. bu ayda bir muayene isine uyuz oluyorum bende. 11.haftamda ikili taramada gormstum bebegi 16.haftaya uclu tarama icin randevu verdi. 5hafta bebegi goremiyom hissetmiyomda tekme atsa neyse amaaan surekli gitsek ne olcaksa sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…