- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.221
sen onu banami diyosunaçıkçası korkuyorum arkadaşım.hamileliğimi öğrendiğimden beri aklım çıkıyor bebeğime bir şey olacak diye
sen onu banami diyosuniki dusuk yasadim bu ucuncu. bebegin kalbi durdumu acaba saglikli dogacakmi acaba. gogsum niye yumusak bulantim nie gecti. karnimda kasigimda niye agri yok millet agridan yatio wcden cikamio ben nie iyiyim bebege mi bisi oldu diye dusunmekten agri giriyor basima. her anne boyle demekki ne gelirse allahtan kabulumdur kafami karistirmayim diyosan yaptirma. bana doktorum sormuo yapio bisi diyemiom ters dusmeyim die
kızıma aldığım cicileryenileri de yolda
aminnnn canim Allah herkese tattirsin annelik duygusunuAnalık ne zormuş ,şimdi iyice anlıyorum annemi :) Allah'ım hepimize evlatlarımızı bağışlasın acılarını göstermesin inşallah.
Allah agiz tadiyla giydirmeyi nasip etsin canim
kızıma aldığım cicileryenileri de yolda
gecmis olsun canim dikkat et bi sure is yapma uzan dikkat et. bu ayda bir muayene isine uyuz oluyorum bende. 11.haftamda ikili taramada gormstum bebegi 16.haftaya uclu tarama icin randevu verdi. 5hafta bebegi goremiyom hissetmiyomda tekme atsa neyse amaaan surekli gitsek ne olcaksa sanki
oylemı ben yanlıs anladımYok kiz bu bebisin değil buyuk oglumun odası.
hepsi birbirinden güzel.güle güle giysin küçük hanım.ben çorap bile almadım daha.erkenmiş gibi geliyor.paylaşımlarınız baya fikir oluyor bana da, takipteyim :)
Tsk ederim canim. Demek sagliklida olsa wucudun tolere edemedigi besinler oluyor. Simdi kan grubuna goremi beslensem acaba diyorumCanim geçmiş olsun. Allah tan bebişin iyi. Ben çok sasirdim saglikli beslenmene rağmen o kadar kilo almana. İnşallah o da bir an önce tespit edilir.
Tatlim simdi bunun arastirmasindayim eger warsa yaptiriyim diyorum biraz pahaliymis ama napalim bulana kadarda kan grubuna gore beslenme yapicam bir mudd et.canım çok geçmiş olsun bebişin iyi çok şükür troid için de sürekli kontrol altında olursun artık muayenelerini hiç aksatma ilacını da tabiki bende kan vermekten bağımlılar gibi kollarım mor dolaşıyorum süreklipeki bu dediğin test nerede yapılıyormuş örnek alıp yapılan yere gönderecek bi hastane yok mu yaşadığın yerde canım
GAllah sifa versin yardimciniz olsun insallah guzel haberlerini aliriz canim
Hic birimiz yasamayalim cnm . Hep mutlu olalim . Hamilelimiz yorucu ama insallah bebislerimiz uslu olur:)Canım cok gecmis olsun birdaha yasama hic bir sıkıntı
Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
bosa cikar hep bu endisele ins. bigun gebelik belirtilerimi kaybettim diyip doktoruma gitmistim hersey yolunda demisti sukur. bidaha utandim zirt pirt gidemiyorumHaklisin canim endiselenmesem bebek için gitmezdimki zaten biliyorum ki ters bir durum olursa hissederiz bir şekilde üstelik bu dönemlerde bu tur endişelerini olmasida normal bence artik sabredicez :)
benım de aynı sancım var doktora gıtmek ıstıyordum ama hep doktorum bu sancılar normal dıyor anlamıyorum kı,kanama olunca da olmayınca da bu sancı devam edıyorİyi aksamlar kizlar dun biraz ev isi yaptim azcik bi lekelenme gelmişti aksam üzeri hemen Dr gittim Hatta Dr cikmisti yoldan geri dondu azcik bi kanama alani oluşmuş ama düşük riski olmazmis bu haftalarda korkulcak birşey yok dedi ama ilaç yazdi bugünde normal randevum vardi içim rahat etmedi yine gittim çünkü akintim ve sancimda vardi bebis iyi cinsiyeti içinde bu sefer kiz dedi çok sasirdim ikili testte erkek demişti bide bu kadar sık gelmenize gerek yok diye gönderdi beni :) şimdide cinsiyetten emin olamadim ben artik bir dahaki kontrolde netlestiririz diye düşünüyorum
Canim bende baktim bu mantikli geldi. Beşik gibi oluyormuş ilk aylar. Biz yaz tatilinde ailelerimizin yanina gideceğiz. Onu düşünerek aldim. Bu da 3 kademeli oluyor. Oturur pozisyona da geliyor. Dediğin gibi mama filan yedirebiliyorsun. Müzikli ve titreşimli ayrıca.Çok kullanisli gözüküyor benimde kizim için aldigim bi anakucagi vardi çok kullanisli oluyor özellikle 3 aydan itibaren mutfakta salonda her yerde bunu kullandim tavsiye ederim müzikli titreşimli oyun barliydi benimki inş bu minigimede kullancam tertemiz duruyor kademeli olduğu için sandalye gibide 1 yasina kadar kullandim hatta mamasini bile onda yediriyodum almak isteyen arkadaşlar olursa diye bu kadar yazdim :)
Canim kiyafetlerde değil ama ana kucagi, beşik gibi eşyaları her iki cinsiyete göre alacağım. İkinciyi düşünerekKizlar cok guzel seyler almaya paylasmaya baslamissiniz. Maasallah. Ben nerden baslasam ki bılmiyom gerci cinsiyet yok ortada.
Canim kiyafetlerde değil ama ana kucagi, beşik gibi eşyaları her iki cinsiyete göre alacağım. İkinciyi düşünerek
canım benimde aynı oluyor içini ferah tut ben doktora sormadım bile neden oluyor normal mi diye merak etme bişey olmaz idrar olduğunu da sanmıyorum hamilelikte akıntı biraz artıyor sanırım canım önemli olan kanama olmaması onu da yaşadığım için akıntı normal geliyor nedense banayok bebegin suyumu diyince gulumsedi hatta. riskli gebeliklere gidiyorum zaten oyle ihtimal olsa muayene ederdi herhalde dedim. ic camasirin ortasi az islanio akintiyla karisik oluyo anlamadim gitti yaa akintimi idrarmi. kotu bisi olsa coktan alarm verirdi herhalde diye kendimi teselli ediyorum
benimde basta kahve lekelerim oluyordu gecti sukur. her tuvalette kan gorecem diye korkuyordum. dedigin gibi kan olmasinda bu gunlere sukurcanım benimde aynı oluyor içini ferah tut ben doktora sormadım bile neden oluyor normal mi diye merak etme bişey olmaz idrar olduğunu da sanmıyorum hamilelikte akıntı biraz artıyor sanırım canım önemli olan kanama olmaması onu da yaşadığım için akıntı normal geliyor nedense bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?