- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.241
bu arada senle dogum gunumuz ayni gornuyorcanım benimde aynı oluyor içini ferah tut ben doktora sormadım bile neden oluyor normal mi diye merak etme bişey olmaz idrar olduğunu da sanmıyorum hamilelikte akıntı biraz artıyor sanırım canım önemli olan kanama olmaması onu da yaşadığım için akıntı normal geliyor nedense bana
Ayy senin bebiş çok edepli çıktı. Bakalım 1 kız 1 erkek olacak mı?offfff yarın kontrolümüz var vakit geçmek bilmiyor erkekler için askerlik neyse bizim içinde hamilelik öyle galiba :)))) bakalım yarın ikinci kuzum cinsiyetini gösterecek mi :))))
Canim benim gittigim ozel hastane ve ultrasonu radyoloji uzmani yapiyor hep bana da dun % 90 erkek dedi ben uzmanlar dogru soyler diye bilirim yine ultrasona girecekmisn?
Trisomy 21
Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değerinin
altındadır ve bu değer risksiz bölgede
bulunmaktadır.
Trisomy 21 sonucuna göre ,aynı değerleri gösteren
1357 kadından sadece 1'inde trisomy 21 li gebeliğe
rastlanmıştır. 1356 kadında ise normal gebelik
görülmüştür.
Hesaplanan tüm değerler istatistiksel risk değerleri
olup tarama amacı ile kullanılmaktadır Bu bir teşhis
programı değildir
Bu sonuçların istatistiksel sonuçlar olduğu ve teşhis
değeri olmadığı unutulmamalıdır.
Trisomy 18
Hesaplanan Trisomy 18 riski 1:1941 dir.
Trisomy 18 için istatistiksel bir risk tespit
edilmemiştir.
Nöral tüp defekt için düzeltilmiş AFP MoM
değeri (0.63) risksiz bölgede bulunmaktadır.
Rapor tarihi
HAMİLELİK VERİLERİ
Örnek alma tarihi 24.12.2014
Örnek alınma tarihindeki gebelik yaşı 17 + 3
BPD Hadlock
Parametre Değer Düzeltilmiş MoM
AFP
HCG
uE3
23
10034
0.57
IU/ml
ng/ml
IU/ml 0.63
0.46
0.61
DÜZELTME FAKTÖRLERİ
ULTRASON VERİSİ
RİSKLER doğumdaki
NÖRAL TÜP DEFEKT
bu 3 lü taramadan birşey anlayan var mı?
Doktoruma telefondan resmini yolladım ama henüz telefonu açmadı eline ulaşmadı. merak ettim bende.
sorma valla :) herkes kız geç gösterir kesin kız diyor ama hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun varsın o da erkek olsun :))))))Ayy senin bebiş çok edepli çıktı. Bakalım 1 kız 1 erkek olacak mı?
Saol cnmmm .. Evet kız diyen uzmandı erkeğebenzeten kkadın doğum dr umdu .. Diyemedim ona da bibbaskasinin kız dediğinihayırlısı olsun canım ne diyelim bana da herkes kızın olcak diyodu insan kendini ne derlerse ona alıştırıyor demekki doktor erkeğe benziyor deyince sanki kesinmiş gibi ben bile şaşırmıştım ki sana uzman biri demiş seni düşünemiyorumbaktırdığın hafta da çok
erken değil ki yanılma olsun canım sen
detaylı için yine o radyoloji uzmanına git bi
bakalım bu kez ne diceksonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim canım darısı başıma inşallah doktora gidince cinsiyeti öğrenirsen yaz mutlaka kendi bebeğiminki kadar merak ettim seninkinide
Yavsolicem solicem soylemiyorum dayanamadim...offfff yarın kontrolümüz var vakit geçmek bilmiyor erkekler için askerlik neyse bizim içinde hamilelik öyle galiba :)))) bakalım yarın ikinci kuzum cinsiyetini gösterecek mi :))))
kısmet be canım ama keseleri ayrı keseler yer değiştirir mi bilmiyorum ki :))))Yavsolicem solicem soylemiyorum dayanamadim...
Sen yazdikca hep ayni seyi düşünüyorum cnm...
Sakin senin bidiklarin ikiside erkek olmasin...
Kipir kipir bebislerimiz...
Ikidir gordugun ayni bebisin olmayabilir...
Yer degistiriyor olabilirler...
ayyy maşallah çok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah daha cinsiyetimiz belli değil ama yeşil ceylanlı taytlı ve etekli badyi çok beğenmiştim bende dayanamayıp almıştım oğlan olursa hediye götürürüm artık
kızıma aldığım cicileryenileri de yolda
cbosa cikar hep bu endisele ins. bigun gebelik belirtilerimi kaybettim diyip doktoruma gitmistim hersey yolunda demisti sukur. bidaha utandim zirt pirt gidemiyorumtekmeler baslayincaya kadar sabredecez artik
evet canım aynıymış hiç farketmemişim belirtilerimiz bile aynı ilk 3 ay bikaç kez kanama dışında çok ağır şeyler yaşamadım çok şükür tabi bulantı baş ağrısı nadir olmuştu bu aralar rahatız maşallahbu arada senle dogum gunumuz ayni gornuyorgebelik nasil gidiyor? benim uc ay bitti rahatladim hamile degil gibiyim. cok nadir hafif ya kasik ya bacak ya bas agri oluo gecio. uslu bebek olacak herhalde
benım de aynı sancım var doktora gıtmek ıstıyordum ama hep doktorum bu sancılar normal dıyor anlamıyorum kı,kanama olunca da olmayınca da bu sancı devam edıyor
Hee dogru ya akil edemedimkısmet be canım ama keseleri ayrı keseler yer değiştirir mi bilmiyorum ki :))))
ya işin garip tarafı önce erkek deyip sonra kız diyorlarda kız deyip erkek nasıl oluyor hiç anlamadım valla ayy senin durumunda olsam bin kez sorardım herhalde doktora bak emin misin bi kaç kez daha bak derdim herhaldeSaol cnmmm .. Evet kız diyen uzmandı erkeğebenzeten kkadın doğum dr umdu .. Diyemedim ona da bibbaskasinin kız dediğinifilm gibi erkek deyince kalakaldim bi film vardı geçen de foxda da oynadı erkek deyince anne yaa bi daha bakin bi daha bakin lütfen cihaz bozuk olabilir mi vs diyor sonra olsun erkek anneye düşkün olur ogluummmm diyor :) onun gibi oldum eeşime de diyordum bende onun gibi olursam diye oldu da :) hayırlısı olsun inş bi iki haftaya giderim Cnm dayanamam ben iki hafta bile nasıl dayanicaksam
bu da çook güzel nerden aldın ve fiyatı ne canım çok beğendim de alabilirim bende
Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
ya işin garip tarafı önce erkek deyip sonra kız diyorlarda kız deyip erkek nasıl oluyor hiç anlamadım valla ayy senin durumunda olsam bin kez sorardım herhalde doktora bak emin misin bi kaç kez daha bak derdim herhaldebence git radyoloji uzmanına hani kızdı erkekmiş bu çocuk de bakalım ne dicek bide o kadar emin söylemiş ki inanmamak elde değil bende dayanamıyorum göstereceğini bilsem şimdi bile gidebilirim doktora
canım senin için hayırlı, sağlıklı olan inşallah gönlünden geçen olur.ayyy maşallah çok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah daha cinsiyetimiz belli değil ama yeşil ceylanlı taytlı ve etekli badyi çok beğenmiştim bende dayanamayıp almıştım oğlan olursa hediye götürürüm artıkhayırlısı olsun da bende kız annesi olmak istiyorummmmmm
kucagimiza alinca bu gunlere gulecez insEvet
c
Evet canim sorma bende mahcuplandim dr oyle soyleyince ama o an bebisim herseyden daha onemliydi napim :)
Canım adı tiny love 3. İnternetten aldım. Minimoda sitenin ismi ve 250 liraya aldım canım. Yorumlar, bloglardan okuduğum kadarıyla kullanışlı geldi banabu da çook güzel nerden aldın ve fiyatı ne canım çok beğendim de alabilirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?