2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu arada senle dogum gunumuz ayni gornuyor gebelik nasil gidiyor? benim uc ay bitti rahatladim hamile degil gibiyim. cok nadir hafif ya kasik ya bacak ya bas agri oluo gecio. uslu bebek olacak herhalde

offfff yarın kontrolümüz var vakit geçmek bilmiyor erkekler için askerlik neyse bizim içinde hamilelik öyle galiba :)))) bakalım yarın ikinci kuzum cinsiyetini gösterecek mi :))))

Bi iki hafta sonra yine radyoloji uzmanına baktircam Cnm bakalım iki haftaya kadar da tam belli olur artik heralde 19 haftalık oluyorum aallahın izniyle yine muamma olursa Yuh.
Canim benim gittigim ozel hastane ve ultrasonu radyoloji uzmani yapiyor hep bana da dun % 90 erkek dedi ben uzmanlar dogru soyler diye bilirim yine ultrasona girecekmisn?

Bunların aynıları bende de yyazıyor Cnm iyi çıkmış. Sonuç gozunaydin

Saol cnmmm .. Evet kız diyen uzmandı erkeğebenzeten kkadın doğum dr umdu .. Diyemedim ona da bibbaskasinin kız dediğini film gibi erkek deyince kalakaldim bi film vardı geçen de foxda da oynadı erkek deyince anne yaa bi daha bakin bi daha bakin lütfen cihaz bozuk olabilir mi vs diyor sonra olsun erkek anneye düşkün olur ogluummmm diyor :) onun gibi oldum eeşime de diyordum bende onun gibi olursam diye oldu da :) hayırlısı olsun inş bi iki haftaya giderim Cnm dayanamam ben iki hafta bile nasıl dayanicaksam

offfff yarın kontrolümüz var vakit geçmek bilmiyor erkekler için askerlik neyse bizim içinde hamilelik öyle galiba :)))) bakalım yarın ikinci kuzum cinsiyetini gösterecek mi :))))
Yavsolicem solicem soylemiyorum dayanamadim...
Sen yazdikca hep ayni seyi düşünüyorum cnm...
Sakin senin bidiklarin ikiside erkek olmasin...
Kipir kipir bebislerimiz...
Ikidir gordugun ayni bebisin olmayabilir...
Yer degistiriyor olabilirler...

kısmet be canım ama keseleri ayrı keseler yer değiştirir mi bilmiyorum ki :))))

kızıma aldığım ciciler yenileri de yolda
ayyy maşallah çok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah daha cinsiyetimiz belli değil ama yeşil ceylanlı taytlı ve etekli badyi çok beğenmiştim bende dayanamayıp almıştım oğlan olursa hediye götürürüm artıkhayırlısı olsun da bende kız annesi olmak istiyorummmmmm

Evet
bosa cikar hep bu endisele ins. bigun gebelik belirtilerimi kaybettim diyip doktoruma gitmistim hersey yolunda demisti sukur. bidaha utandim zirt pirt gidemiyorum tekmeler baslayincaya kadar sabredecez artik
c
Evet canim sorma bende mahcuplandim dr oyle soyleyince ama o an bebisim herseyden daha onemliydi napim :)

bu arada senle dogum gunumuz ayni gornuyor gebelik nasil gidiyor? benim uc ay bitti rahatladim hamile degil gibiyim. cok nadir hafif ya kasik ya bacak ya bas agri oluo gecio. uslu bebek olacak herhalde
evet canım aynıymış hiç farketmemişim belirtilerimiz bile aynı ilk 3 ay bikaç kez kanama dışında çok ağır şeyler yaşamadım çok şükür tabi bulantı baş ağrısı nadir olmuştu bu aralar rahatız maşallahbende de geçen hafta bacak ağrısı ve bacağımda kasılma olmustu doktorum kalsiyum verdi iyiyim şimdisenin bebişin cinsiyeti belli oldu mu peki?

benım de aynı sancım var doktora gıtmek ıstıyordum ama hep doktorum bu sancılar normal dıyor anlamıyorum kı,kanama olunca da olmayınca da bu sancı devam edıyor

Evet canim banada normal diyor rahim büyüdüğü için olabiliyormus ayrıca bebek yukari cikarkende bu tur kanamalar oolabiliyormus Dr guvenmekten başka bir çare gelmiyor inş doğuma kadar hersey yolunda gider...

ya işin garip tarafı önce erkek deyip sonra kız diyorlarda kız deyip erkek nasıl oluyor hiç anlamadım valla ayy senin durumunda olsam bin kez sorardım herhalde doktora bak emin misin bi kaç kez daha bak derdim herhaldebence git radyoloji uzmanına hani kızdı erkekmiş bu çocuk de bakalım ne dicek bide o kadar emin söylemiş ki inanmamak elde değil bende dayanamıyorum göstereceğini bilsem şimdi bile gidebilirim doktora

Valla güzel bir anı olarak kalacak galiba hayatımızda Cnm ay su an pitirti hissettim mideme doğru :) neyse .. Ne diyordum he .ddiycem Cnm hani kızdı diycem bak elimizde video kayıt vs var diycem bakalım ne diycek ama ben nedense yine ona inanıyorum ya cunkubcpk uğraştı tek tek baktı organlarına bile baktı parmaklarını bile saydı sanki detaylı ultrason gibi.. Devletteki ultrasonlar ultrason mu ki dandik belki de kordonu görmüştür ya da pitirim biraz bıldırcın iri gibi ondan sis gördüyse erkek sanmıştır ayyy ben Düşünürüm artik boyle iyki hic bisey almamisim

canım senin için hayırlı, sağlıklı olan inşallah gönlünden geçen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…