- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #11.261
benim randevum 16.haftamda ozaman ogrenirim herhalde. ilk bebek olacakya merak etmiyorum ne olursa olsun farketmez saglikli olsunda. sen gittinmi doktora? benim haftayla olan arkadasim bugun gitmis erkekmis ogrendide bu sene erkel senesi gibi hep erkek oluyorevet canım aynıymış hiç farketmemişim belirtilerimiz bile aynı ilk 3 ay bikaç kez kanama dışında çok ağır şeyler yaşamadım çok şükür tabi bulantı baş ağrısı nadir olmuştu bu aralar rahatız maşallahbende de geçen hafta bacak ağrısı ve bacağımda kasılma olmustu doktorum kalsiyum verdi iyiyim şimdi senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu peki?
ayy ne güzel ya keşke bende hissetsem atıkValla güzel bir anı olarak kalacak galiba hayatımızda Cnm ay su an pitirti hissettim mideme doğru:) neyse .. Ne diyordum he .ddiycem Cnm hani kızdı diycem bak elimizde video kayıt vs var diycem bakalım ne diycek ama ben nedense yine ona inanıyorum ya cunkubcpk uğraştı tek tek baktı organlarına bile baktı parmaklarını bile saydı sanki detaylı ultrason gibi.. Devletteki ultrasonlar ultrason mu ki dandik belki de kordonu görmüştür ya da pitirim biraz bıldırcın iri gibi ondan sis gördüyse erkek sanmıştır ayyy ben Düşünürüm artik boyle iyki hic bisey almamisim
COook guzel canim yavrum gule gule kullammayi nasp etsin. Nerden ne kadara aldn canim tabi ayip olmazsa
Bu da sipariş ettiğim ana kucağı
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olurcanım senin için hayırlı, sağlıklı olan inşallah gönlünden geçen olur.
hmm uygunmuş ben daha pahalı beklemiştim mutfakta iş yaparken yada yatılı misafirliğe giderken çok kullanışlı olur güle güle kullansın canım aklımda olsun da almayı düşüyorum bendeCanım adı tiny love 3. İnternetten aldım. Minimoda sitenin ismi ve 250 liraya aldım canım. Yorumlar, bloglardan okuduğum kadarıyla kullanışlı geldi bana
Tabi ki söylerim, ne ayıbı :) minimoda.com dan buldum en ucuza. 250 lira canım fiyatı. Ben yazın bebişle oradan oraya gezeceğim galiba. Benim için çok iyi olacak.COook guzel canim yavrum gule gule kullammayi nasp etsin. Nerden ne kadara aldn canim tabi ayip olmazsa
benim randevum da ocak sonu canım nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum ben en son geçen hafta gitmiştim belli olmaz dedi kadın doğumcu bakmadı zaten cinsiyete bende radyoloğa baktırdım o da erkeğe benziyor ama kız da olabilir dedi yani kesin bişey yok hala süpriz gösterirse öğreniriz gelecek ay inşallahbenim randevum 16.haftamda ozaman ogrenirim herhalde. ilk bebek olacakya merak etmiyorum ne olursa olsun farketmez saglikli olsunda. sen gittinmi doktora? benim haftayla olan arkadasim bugun gitmis erkekmis ogrendide bu sene erkel senesi gibi hep erkek oluyor
Bende yatılı kaldığım zamanlar için düşünüyorum zaten. Bazı yorumlarda bebişler beşikten daha rahat ettikleri için ilk aylarda onda yatıyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz artıkamin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
hmm uygunmuş ben daha pahalı beklemiştim mutfakta iş yaparken yada yatılı misafirliğe giderken çok kullanışlı olur güle güle kullansın canım aklımda olsun da almayı düşüyorum bende
saglikli olsunlar kucagimiza alalimda bosver erkek kiz farketmezbenim randevum da ocak sonu canım nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum ben en son geçen hafta gitmiştim belli olmaz dedi kadın doğumcu bakmadı zaten cinsiyete bende radyoloğa baktırdım o da erkeğe benziyor ama kız da olabilir dedi yani kesin bişey yok hala süpriz gösterirse öğreniriz gelecek ay inşallahevet bencede erkek senesi kimi duysam hep erkek bu ara hayırlısı olsun benimde ilk bebişim olacak bu arada
yaz bebişi olacak bizimkiler sürekli gezeriz diye düşünüyorum bende yatagı da hazır oh mis gibi zaten ilk aylar çok uyuyorlar bana da kesinlikle lazım güzel fikir oldu teşekkür ederimmBende yatılı kaldığım zamanlar için düşünüyorum zaten. Bazı yorumlarda bebişler beşikten daha rahat ettikleri için ilk aylarda onda yatıyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz artık
aynen canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu rabbim inşallah ikisini de yaşatır bana ikisinin de tadı farklıdır mutlakasaglikli olsunlar kucagimiza alalimda bosver erkek kiz farketmez
Fikir verdiysem ne mutlu. Burası bunlar için var zaten. İnşallah sağlıkla kullanırız hepimiz.yaz bebişi olacak bizimkiler sürekli gezeriz diye düşünüyorum bende yatagı da hazır oh mis gibi zaten ilk aylar çok uyuyorlar bana da kesinlikle lazım güzel fikir oldu teşekkür ederimm
amin canım inşallah evet çok güzel fikir oluyor hepimize peki beşik baktın mı onu nasıl düşünüyorsun ben o konuda çok kararsızım daFikir verdiysem ne mutlu. Burası bunlar için var zaten. İnşallah sağlıkla kullanırız hepimiz.
11.haftamda yaptirmistim sonuc 1:10000 ciktiydi iyi 16.haftada uclu taramaya gel dedi. iyi cikar ins meraklanma canimaynen canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu rabbim inşallah ikisini de yaşatır bana ikisinin de tadı farklıdır mutlakacanım sen ikili test yaptırdın mı ben yaptırdım da sonucu yarın alcam çok merak ediyorumm
günaydın canımmm umarım güzel bi haftasonu geçiririz hepimizGünaydın hanımlar :) hepinize mutlu hafta sonları diliyorum :)
kız senın canım merak etmeBi iki hafta sonra yine radyoloji uzmanına baktircam Cnm bakalım iki haftaya kadar da tam belli olur artik heralde 19 haftalık oluyorum aallahın izniyle yine muamma olursa Yuh.
insallah guzel haberlerle gelırsın canımKizlar birazdan doktora gidicem dua edin lutfen bana aslinda kontrolume daha var ama duramadim bu kez videoya cekmek istiyoruz ultrason goruntusunu umarim doktor bisey demez ozledikce ordan bakarim
benım kanama plasentayla alakalı canım ılk haftalardan sonra kanama normal degılmıs ,ben neden oldugunu oyrendım cok sukur,ama sancı cok fena 2 gundur acayıp agrım var ocagın 2 i randevum,magnezıum ıcıyorum o bıle yardım etmıyor.Korktugum sey ırelıde bu agrı ve kadılmalar erken doguma sebep oluyormus duydum,ama doktor amca cok rahat hıc endıselenmıyor,baska bı doktora daha mı gıtsem dıye dusunuyorumEvet canim banada normal diyor rahim büyüdüğü için olabiliyormus ayrıca bebek yukari cikarkende bu tur kanamalar oolabiliyormus Dr guvenmekten başka bir çare gelmiyor inş doğuma kadar hersey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?