2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim randevum 16.haftamda ozaman ogrenirim herhalde. ilk bebek olacakya merak etmiyorum ne olursa olsun farketmez saglikli olsunda. sen gittinmi doktora? benim haftayla olan arkadasim bugun gitmis erkekmis ogrendide bu sene erkel senesi gibi hep erkek oluyor

ayy ne güzel ya keşke bende hissetsem atıktehdit et doktoru şantaj yap elimde video ve ses kaydı var de biz annelerden herşey beklenir valladevletteki ultrasonlar dediğin gibi bizimle yaşıttır herhalde bana da devlette doktor bak annesi ayağını oynattı diyor bakıyorum ama ayak mı kol mu bebek mi var orada valla anlayamadım o kadar kötü yani görüntülerdüşüme canım belli olur yakında zaten alacaksan da ortak renkler al bende heves edip alıyorum ama aldığım şeyler genelde sarı kız da olsa oglan da olsa civciv gibi gezcek çocuğummm

canım senin için hayırlı, sağlıklı olan inşallah gönlünden geçen olur.
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Canım adı tiny love 3. İnternetten aldım. Minimoda sitenin ismi ve 250 liraya aldım canım. Yorumlar, bloglardan okuduğum kadarıyla kullanışlı geldi bana
hmm uygunmuş ben daha pahalı beklemiştim mutfakta iş yaparken yada yatılı misafirliğe giderken çok kullanışlı olur güle güle kullansın canım aklımda olsun da almayı düşüyorum bende

benim randevum da ocak sonu canım nasıl dayancam o zamana kadar bilmiyorum ben en son geçen hafta gitmiştim belli olmaz dedi kadın doğumcu bakmadı zaten cinsiyete bende radyoloğa baktırdım o da erkeğe benziyor ama kız da olabilir dedi yani kesin bişey yok hala süpriz gösterirse öğreniriz gelecek ay inşallah evet bencede erkek senesi kimi duysam hep erkek bu ara hayırlısı olsun benimde ilk bebişim olacak bu arada

Bende yatılı kaldığım zamanlar için düşünüyorum zaten. Bazı yorumlarda bebişler beşikten daha rahat ettikleri için ilk aylarda onda yatıyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz artık

saglikli olsunlar kucagimiza alalimda bosver erkek kiz farketmez

Bende yatılı kaldığım zamanlar için düşünüyorum zaten. Bazı yorumlarda bebişler beşikten daha rahat ettikleri için ilk aylarda onda yatıyormuş. Bakalım deneyip göreceğiz artık
yaz bebişi olacak bizimkiler sürekli gezeriz diye düşünüyorum bende yatagı da hazır oh mis gibi zaten ilk aylar çok uyuyorlar bana da kesinlikle lazım güzel fikir oldu teşekkür ederimm

saglikli olsunlar kucagimiza alalimda bosver erkek kiz farketmez
aynen canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar en önemlisi bu rabbim inşallah ikisini de yaşatır bana ikisinin de tadı farklıdır mutlakacanım sen ikili test yaptırdın mı ben yaptırdım da sonucu yarın alcam çok merak ediyorumm

yaz bebişi olacak bizimkiler sürekli gezeriz diye düşünüyorum bende yatagı da hazır oh mis gibi zaten ilk aylar çok uyuyorlar bana da kesinlikle lazım güzel fikir oldu teşekkür ederimm
Fikir verdiysem ne mutlu. Burası bunlar için var zaten. İnşallah sağlıkla kullanırız hepimiz.

11.haftamda yaptirmistim sonuc 1:10000 ciktiydi iyi 16.haftada uclu taramaya gel dedi. iyi cikar ins meraklanma canim

Kizlar birazdan doktora gidicem dua edin lutfen bana aslinda kontrolume daha var ama duramadim bu kez videoya cekmek istiyoruz ultrason goruntusunu umarim doktor bisey demez ozledikce ordan bakarim

Evet canim banada normal diyor rahim büyüdüğü için olabiliyormus ayrıca bebek yukari cikarkende bu tur kanamalar oolabiliyormus Dr guvenmekten başka bir çare gelmiyor inş doğuma kadar hersey yolunda gider...
benım kanama plasentayla alakalı canım ılk haftalardan sonra kanama normal degılmıs ,ben neden oldugunu oyrendım cok sukur,ama sancı cok fena 2 gundur acayıp agrım var ocagın 2 i randevum,magnezıum ıcıyorum o bıle yardım etmıyor.Korktugum sey ırelıde bu agrı ve kadılmalar erken doguma sebep oluyormus duydum,ama doktor amca cok rahat hıc endıselenmıyor,baska bı doktora daha mı gıtsem dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…