- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.321
herkese günaydın kızlar artık kritik dönemi atlattık herkes güzel haberlerle geliyo maaşallah bize
cinsiyet nasıl göstermiyo ben anlayamadım doktor istediği açıdan bebeği görebiliyo. bizimkini çevirdi bide alttan baktı emin oldu
bide bişey sorucam kızlar hamilelikte ucakla yolculuk etmeyi düşünen var mı ben 7 haftalıkken etmiştim doktor uzun yola gitmen gerekiyosa uçakla git demişti. şimdi mart basında tekrar ucağa binmek zorundayım 1 saat bile sürmüyo doktor sakıncası yok dedi ama endişeliyim çok sizlerden tecrübesi olan var mı?
Canım bi<izm iş yeri özel sektör benim patronum herkese rsmi tatil olsa gine gelin der menmum değiliz halimizden ama yapılacak bir şey yok ...Böyle düşünerek kendini demotive etme gidip geliyorum bir şekild eki ben yol yürüyorum 20 dakika oradan biniyorum servise ....
Cnm ewet ozeldekilere Allah yardim etsin ben kamudayim ama iki gun tatil yapabildim benimki calisstigim kisilerin duyarsizligi yuzunden nobetci kaldik iki bayan ama diger herkes tatilini yapti.
haklisin cnm cok iyi anliyorum aeni sadece izin deil tum konularda haklarda adaletsizlik var ben bu yuzden isten ayrildim uni. mezunu olarak su an ev hanimiyim hayirlisi herseyin
Evet düşünüyor ve üzülüyor insan. bizde bir insan evladıyız sonucta hadi benim servisim var 5 dk yürüyorum ve işyerim sıcak dışarda kar yagsa fırtına kopsa gram etkilenmiyorum ama aksam cıkısta bir trafik oluyor bole havalarda, sıcak servisin içinde bile sitem ediyoruz, o an durakta saatlerce otobus bekleyenleri üşüyenleri, geç cıkanları düşünüyorum bide hamilelerse daha kötü bir durum. kendimiz için bir şekilde dayanabiliyoruz cogu seye ama karnımızdaki yavrucakları düşünmeden edemiyoruz ben üşütürsem hasta olursam oda etkilencek die. işte bu duyguyuda ancak yaşayan anlar nerden anlasın patronlarımız müdürlerimiz yoneticilerimizay cok guldum canım yazdıklarına ben calısmıyorum o yuzden bana her gun tatılAma esım tam tersı ozelde calıstıgı ıcın goyden taş da yagsa cumartesı,bazen pazar demeden calısıyor
Canım benimde vucudumda çeşitli yerlerde kizarikliklar çıktı. 1,5 ay önce filan kol ve bacaklarim kasiniyordu. Sonra geçti bir sure sonra. Dayasnilmayacak gibi değildi kasinti. Sonra çok enteresan sadece sol kalcamda kizariklik cikti. Kasinti yoktu, çok sürmedi geçti. Cumartesi günü göğüs adamda çıktı. Feci kasiniyor. Cumartesi kontrolüm var. Doktoruma soracağım. Çatlama olduğunu düşünmüyorum. Alerji ya da başka bir şey çünkü bölgesel ve pütür pütür kabarcıklar cikti. İnşallah en kisa sürede çözüm buluruzmerhaba arkadaşlar bugünlerde kaşına kaşına bir hal oldum yüzümde lekeler oluştu lekelerin oluştuğu yerde bir kuruluk var aldığım multivitamin haplarından olduğunu düşünüyodum kestim ama kaşıntı devam ediyor kesin bir şeye alerjim var ama ne ?özellikle göğüs bölgemdeki kaşıntı çok fazla taşıyamaz hale geldimvücudumun şişip gerildiğini hissediyorum kaşıntı sorunu olan var mı psikolojim bozuldu
Evet bende de solda var ayaga kalkinca daha cok fark ediyorum ama surekli degil sertlikkarın sertlesmesı yazmıssınız ben de dun aksam fark ettım karnımın sag tarafında kucuk kıtle gıbı sertlık var bastırdıgımda baya sert bıraz kabarmıs bıle kıtle gıbı.Acaba bu mu dedıgınız sertlık yoksa bende baska bı sey mı var
yok canım tam olarak kilodan değil. bnm 8 haftalıkken ggöbüşüm çıkmıştı doktoraa sordum bnm neden çabuk çıktı karnım diye ufak tefek biri değilim çünkü. iç karnımın küçük olduğunu söyledi iç karnı küçük olanların karnı çabuk çıkar ve cok çatlarmış ben erken basladım çatlak kremi kullanmaya sen çok şanslısın. şuan 5-6 aylık hamilelerle yarısırım o derece göbüş var bndeGünaydın hanımlar ben 19 haftaya yeni girdim ama hiç karnım belli değil sizce kilolu olduğumdan mı
ben utanıyorum ya geceden sorumlu değilim ama uyuduktan sonra pırtlıyo olabilirmbende utanma da kalmadı.battaniyenin altından çaktırmadan pırtlıyorum bazen
ay canım içime su serptin valla. doktor ne kadar bişey olmaz desede bnmle aynı durumdaki insanlar bana daha inandırıcı geliyo. çok tesekkür ederimBen 14 haftalikken uctum 1 saat. Hic bir sorun olmadi. 2 ay sonra yurtdisi tatili dusunuyoruz dr. Yine gidebilirsin dedi. 17 saat surecek dedigimde o kadar uzun sure hareketsiz gitmen cokta iyi degil dedi. Sadece gittigin yerde cok yormayacaksin kendini die de kulagimi cekti
Canim cogu kiside yok zaten ama burda gordum ki olan arkadaslar da varmis biraz rahatladimGünaydın kızlar karın sertleşmesi demişsiniz benşm karnımd hiç sertlik yok aksine yumuşak
göbüşlerimiz neredeyse aynı canım bnm çok azıcık daha küçk ama doğumlarımız arası 2 hafta bnde sana rahat yetişirimEki Görüntüle 1363574 buda benim gobus
valla bana şimdiden çok büyümüş geliyor son aylar ne yapacağım hiç bilmiyorum :))))göbüşlerimiz neredeyse aynı canım bnm çok azıcık daha küçk ama doğumlarımız arası 2 hafta bnde sana rahat yetişirim
gözün aydın cnm seninde hoş geldin aramıza :)))Merhabalar guzel haziran anneleri bu formu hamile kaldigim aydan itibaren takip ediyorum vee uye oldum umarim meleklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz
Hosbuldum canim kizimla bizde katilalim dedik aranizagözün aydın cnm seninde hoş geldin aramıza :)))
MaşallahBuda benim gobusum 18 haftaligiz kizimla
maşallahhh cnm senin göbüşte büyümüş baya çok tatli yaaa :)))Buda benim gobusum 18 haftaligiz kizimla
Canım beni daha önce kapımım önündne alıyorlardı sonra tam hamile olduğumu öğrndğim zamanalrda servis güzergahları değisdi sabah ve akşam 20 dakika yürümek zrundayım sabahları Cumartesi haricinde diğer günler eşimimm servisile beni alacak güzergahına bırakıyorlar akşam ise Allah kerim çoğunlukla yürüyorum Eşim erken geldiği için beni bıraktıkları güzergahda 15 -20 dakika da bu sogukda beklyiyorlar ve bunu iş yeirm biliyor ama hiç kimsenin umrumda değilim kar yağdığı zanab panik oluyorum bebek için ya kayarsam diye ama işte bir şekiled egidip geliyorum Allaha şükür ki Eşim var yanımda her konuda yanımda..Evet düşünüyor ve üzülüyor insan. bizde bir insan evladıyız sonucta hadi benim servisim var 5 dk yürüyorum ve işyerim sıcak dışarda kar yagsa fırtına kopsa gram etkilenmiyorum ama aksam cıkısta bir trafik oluyor bole havalarda, sıcak servisin içinde bile sitem ediyoruz, o an durakta saatlerce otobus bekleyenleri üşüyenleri, geç cıkanları düşünüyorum bide hamilelerse daha kötü bir durum. kendimiz için bir şekilde dayanabiliyoruz cogu seye ama karnımızdaki yavrucakları düşünmeden edemiyoruz ben üşütürsem hasta olursam oda etkilencek die. işte bu duyguyuda ancak yaşayan anlar nerden anlasın patronlarımız müdürlerimiz yoneticilerimiz
Canım bak lif kullanma onun dışında bende bütün vücüdümda gül hastalıgı var hafileid kaşıntılarım Bepantol sürekli nemlendiriyorum onun dışında losyon kullanıyorum kaşınıtıyı aaltızak kreç renginde sinek ısırıgında bile kullanıyorumuş ama işe yaradı kaşıma derler ama elde dğilki kaşınıyor ama ben papatya sabunun faydasını görüdm onuda sadece köpurrtup cucuduma köpükle lif sürrmede yıkıyorumCanım benimde vucudumda çeşitli yerlerde kizarikliklar çıktı. 1,5 ay önce filan kol ve bacaklarim kasiniyordu. Sonra geçti bir sure sonra. Dayasnilmayacak gibi değildi kasinti. Sonra çok enteresan sadece sol kalcamda kizariklik cikti. Kasinti yoktu, çok sürmedi geçti. Cumartesi günü göğüs adamda çıktı. Feci kasiniyor. Cumartesi kontrolüm var. Doktoruma soracağım. Çatlama olduğunu düşünmüyorum. Alerji ya da başka bir şey çünkü bölgesel ve pütür pütür kabarcıklar cikti. İnşallah en kisa sürede çözüm buluruz
evt ya aynen bende de sag tarafda aynısı var demek normalmıs o zamanevet bence bebeğin duruş şekline göre değişiyor. Aynı yumurta gibi. Hatta gece rahatsız ediyor bazen sol tarafıma yatamıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?