2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bana şimdiden çok büyümüş geliyor son aylar ne yapacağım hiç bilmiyorum :))))
eşim bana gülmeye basladı bile göbüşüne göbüşüne diyo eski kıyafetlerime sığamıyorum artık. ben sizleri görünce sevindim ne yalan söyliyim herkes bana burda türünün tek örneğiymişim gibi davranıyobizim 5 aydan önce hiç belli olmadı diye

Haklısın canım bende en cok buzlanma olurda ayagım kayar düşerim diye korktum iyiki yollar normaldi buzlanma yoktu. Rabbim yardımcın olur merak etme ama yanlarına kalmaz hamile bi kadını bu kdr zor durumda bırakmak hiçte adil değil. Elbet cıkar acısı onlardan ilahi adalete inananlardanım...

o 5 aydan once belli olmayanlardan biride benim sanırım. hamile oldugumu bilmeyen anlamıyor, bilende eliyle bebek arıyor karnıma dokunup hani bebek nerde die. hem erkek bebek oldugu için sanırım hem de zayıf oldugum için aldığım kilolalar belli olmuyor 44 den 48 oldum 19+1 im :)

canım senın cınsıyet kız degılmıydı?aklımda oyle kalmıs,aferın bebısıne önde gıdıyor ,benımkı babasına benzeyecek belli gerıden geliyor bı de tık yok haraket falan hısetmıyorum,tembel benım kız.Bugun kendı yogurtumu kendım yapım dıyorum,utu falan da var,bıraz kadınlık yapıyım ya uzan uzan sıkıldım valla.Yarın da benım testın cvb ı cıkacak.Insallah guzel haberler alırız

bende sığmıyorum artık eski kıyafetlerime işin garibi 2,5 aylık hamileyken göbeğimden pantolonların düğmesini kapatamıyordum valla çok çabuk hamile pantolonu giymeye başladım ben :)))

keşke benimde göbeğim olsa yaa

5 haftalık olunca ucak yolculugu yapmıstım 4 saat hem de .Cok rahattım gercı bılmıyordum hamıle oldugumu.En son 35 e kadar cıka bılıyosun doktor raporuyla,benım de rısklı gecmese gebelıyım ucakla gıdecektım kendı ulkeme bebışin ıkılı vatandaslıgı ıcın ama bakalım.O zamana kadar duzelırsem 2.5 saatlık gıdecem valla ucakla,40 na kadar da bebişe annem bakar burda zaten yalnızım yardımcım yok

vallahi biz nerdeyse 5 aylık olacağız ama hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum
bende sığmıyorum artık eski kıyafetlerime işin garibi 2,5 aylık hamileyken göbeğimden pantolonların düğmesini kapatamıyordum valla çok çabuk hamile pantolonu giymeye başladım ben :)))

bende sığamıyorum kıyafetlerime şu anda beli kapatacak kadar yüksek iki taytım var onlarla idare ediyorum dışarda okula gelirkende etek ya da hamile pantalou aldım onunla idare ediyorum şubat tatili gelsin bol bol alışveriş yapıcam kendimede bebişede karnım biraz daha büyüsün istiyorum bişey almak için üst kıyafetlerim oluyo dökümlü oldukları için altına taytı giyip çıkıyorum çarşı pazara geçenlerde düşük bel tayt denedim onlar çok rahat olacak sanırım karnımız iyice büyüdüğünde izne bi çıksak okulda ne giyicem derdide kalmayacak

hanımlar sizin bulantılar nasıl bitti mi yoksa devam mı ediyor benim hala daha geçmedi rahat bişey yiyip içemiyorum

yinde dışardan gören anlamıyo kiloda almadım sadece pantalonların fermuarları kapanmıyor o kadarda olsun yani 4 ay bitti sanırım kız bebekler daha çabuk belli ediyor kızım olsaydı kalçam falan büyümüştü şimdiye kadar

canım benimki kız ama hiç belli değil ne kalçadan nede göbişten

Gunaydin annelerrr. Benimde gobis buyudu bayaaaa internetten cok guzel hamile kiyafetleri siparisi verdim daha geelmedi kargom ama indirimli oluyor ve cok tatli seyler var:) sizde bakin malum sitelere tavsiye ederimm

maşallah canım size ya bizde bişey yok daha göbiş falan
Gunaydin annelerrr. Benimde gobis buyudu bayaaaa internetten cok guzel hamile kiyafetleri siparisi verdim daha geelmedi kargom ama indirimli oluyor ve cok tatli seyler var:) sizde bakin malum sitelere tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…