- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.341
eşim bana gülmeye basladı bile göbüşüne göbüşüne diyo eski kıyafetlerime sığamıyorum artık. ben sizleri görünce sevindim ne yalan söyliyim herkes bana burda türünün tek örneğiymişim gibi davranıyovalla bana şimdiden çok büyümüş geliyor son aylar ne yapacağım hiç bilmiyorum :))))
Haklısın canım bende en cok buzlanma olurda ayagım kayar düşerim diye korktum iyiki yollar normaldi buzlanma yoktu. Rabbim yardımcın olur merak etme ama yanlarına kalmaz hamile bi kadını bu kdr zor durumda bırakmak hiçte adil değil. Elbet cıkar acısı onlardan ilahi adalete inananlardanım...Canım beni daha önce kapımım önündne alıyorlardı sonra tam hamile olduğumu öğrndğim zamanalrda servis güzergahları değisdi sabah ve akşam 20 dakika yürümek zrundayım sabahları Cumartesi haricinde diğer günler eşimimm servisile beni alacak güzergahına bırakıyorlar akşam ise Allah kerim çoğunlukla yürüyorum Eşim erken geldiği için beni bıraktıkları güzergahda 15 -20 dakika da bu sogukda beklyiyorlar ve bunu iş yeirm biliyor ama hiç kimsenin umrumda değilim kar yağdığı zanab panik oluyorum bebek için ya kayarsam diye ama işte bir şekiled egidip geliyorum Allaha şükür ki Eşim var yanımda her konuda yanımda..
Canım bak lif kullanma onun dışında bende bütün vücüdümda gül hastalıgı var hafileid kaşıntılarım Bepantol sürekli nemlendiriyorum onun dışında losyon kullanıyorum kaşınıtıyı aaltızak kreç renginde sinek ısırıgında bile kullanıyorumuş ama işe yaradı kaşıma derler ama elde dğilki kaşınıyor ama ben papatya sabunun faydasını görüdm onuda sadece köpurrtup cucuduma köpükle lif sürrmede yıkıyorum
o 5 aydan once belli olmayanlardan biride benim sanırım. hamile oldugumu bilmeyen anlamıyor, bilende eliyle bebek arıyor karnıma dokunup hani bebek nerde die. hem erkek bebek oldugu için sanırım hem de zayıf oldugum için aldığım kilolalar belli olmuyor 44 den 48 oldum 19+1 im :)eşim bana gülmeye basladı bile göbüşüne göbüşüne diyo eski kıyafetlerime sığamıyorum artık. ben sizleri görünce sevindim ne yalan söyliyim herkes bana burda türünün tek örneğiymişim gibi davranıyobizim 5 aydan önce hiç belli olmadı diye
canım senın cınsıyet kız degılmıydı?aklımda oyle kalmıs,aferın bebısıne önde gıdıyor ,benımkı babasına benzeyecek belli gerıden geliyor bı de tık yok haraket falan hısetmıyorum,tembel benım kızbiz geldiiikkkkDoğum tarihi 2 gün daha öne çekildi. SAT a göre 26 haziran iken, ultrasona göre 19 haziran. Cinsiyet için yine bişey demedi devletteki. Gösterirse söylerim diyo zaten toplamda 40 ssaniye baktı ultrasona. ne ara bakıcak da bebek göstericek Anlaşıldı yine yolumuz özele gidicek
Bu arada 4lü test ve rutin test için kan verdim. Perşembe günü öğleden sonra çıkacakmış. Bu karda kıyamette totmuzu kırmdan geldik. Gerçi arabayla gittik ama yalnız döndüm
Sen napıyosun kuzucum
ondandır canım zayıf olmayan hamilelerin karnı hemen belli olmuyo. içerde büyüyo
bende sığmıyorum artık eski kıyafetlerime işin garibi 2,5 aylık hamileyken göbeğimden pantolonların düğmesini kapatamıyordum valla çok çabuk hamile pantolonu giymeye başladım ben :)))eşim bana gülmeye basladı bile göbüşüne göbüşüne diyo eski kıyafetlerime sığamıyorum artık. ben sizleri görünce sevindim ne yalan söyliyim herkes bana burda türünün tek örneğiymişim gibi davranıyobizim 5 aydan önce hiç belli olmadı diye
yok canım tam olarak kilodan değil. bnm 8 haftalıkken ggöbüşüm çıkmıştı doktoraa sordum bnm neden çabuk çıktı karnım diye ufak tefek biri değilim çünkü. iç karnımın küçük olduğunu söyledi iç karnı küçük olanların karnı çabuk çıkar ve cok çatlarmış ben erken basladım çatlak kremi kullanmaya sen çok şanslısın. şuan 5-6 aylık hamilelerle yarısırım o derece göbüş var bnde
ben utanıyorum ya geceden sorumlu değilim ama uyuduktan sonra pırtlıyo olabilirm
ay canım içime su serptin valla. doktor ne kadar bişey olmaz desede bnmle aynı durumdaki insanlar bana daha inandırıcı geliyo. çok tesekkür ederim
5 haftalık olunca ucak yolculugu yapmıstım 4 saat hem de .Cok rahattım gercı bılmıyordum hamıle oldugumu.En son 35 e kadar cıka bılıyosun doktor raporuyla,benım de rısklı gecmese gebelıyım ucakla gıdecektım kendı ulkeme bebışin ıkılı vatandaslıgı ıcın ama bakalım.O zamana kadar duzelırsem 2.5 saatlık gıdecem valla ucakla,40 na kadar da bebişe annem bakar burda zaten yalnızım yardımcım yokherkese günaydın kızlar artık kritik dönemi atlattık herkes güzel haberlerle geliyo maaşallah bize
cinsiyet nasıl göstermiyo ben anlayamadım doktor istediği açıdan bebeği görebiliyo. bizimkini çevirdi bide alttan baktı emin oldu
bide bişey sorucam kızlar hamilelikte ucakla yolculuk etmeyi düşünen var mı ben 7 haftalıkken etmiştim doktor uzun yola gitmen gerekiyosa uçakla git demişti. şimdi mart basında tekrar ucağa binmek zorundayım 1 saat bile sürmüyo doktor sakıncası yok dedi ama endişeliyim çok sizlerden tecrübesi olan var mı?
bende sığmıyorum artık eski kıyafetlerime işin garibi 2,5 aylık hamileyken göbeğimden pantolonların düğmesini kapatamıyordum valla çok çabuk hamile pantolonu giymeye başladım ben :)))
evt ya bayıldım ama nı sey kalmamıs kı,sılıp supurmusler.Bı de ordakı pembe bebek arabadını ıstıyorumBen de aynisında aldım :) cookk güzeller güzel günlerde giysinler inşallah :) bu arada chicco da indirim var kızlar bakın derim
valla oda güzel ilk hamileliğimde bende öyleydim hiç bilmedim baya sonra çıktı karnım ama bunda hemen demekki fark ediyor iki hamileliktevallahi biz nerdeyse 5 aylık olacağız ama hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum
yinde dışardan gören anlamıyo kiloda almadım sadece pantalonların fermuarları kapanmıyor o kadarda olsun yani 4 ay bitti sanırım kız bebekler daha çabuk belli ediyor kızım olsaydı kalçam falan büyümüştü şimdiye kadar
sizin cinsiyeti belli mi canım yavalla oda güzel ilk hamileliğimde bende öyleydim hiç bilmedim baya sonra çıktı karnım ama bunda hemen demekki fark ediyor iki hamilelikte
Gunaydin annelerrr. Benimde gobis buyudu bayaaaa internetten cok guzel hamile kiyafetleri siparisi verdim daha geelmedi kargom ama indirimli oluyor ve cok tatli seyler var:) sizde bakin malum sitelere tavsiye ederimm
tam hamiş gobegı ne ara cıktı bucook tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?