2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da

Gunaydin annelerrr. Benimde gobis buyudu bayaaaa internetten cok guzel hamile kiyafetleri siparisi verdim daha geelmedi kargom ama indirimli oluyor ve cok tatli seyler var:) sizde bakin malum sitelere tavsiye ederimm

internetten bakıyorum güzel şeyler var ama güvenip alamıyorum sonuçta üsütümüze ilk defa uyduracağımız şeyler deneyipte almak o heyecanı yaşamak istiyorum o yüzdn beklemedeyim idare ediyorum şubat tatilinde bursaya annemlerin yanına gidicem ortalığı talan edicem:)

Valla canim malesef yattigim yerden tuvalate zor giden biri olarak mecburen hem kendi hem bebis kıyafetlerini interneettn alacagim. Iste buda benim eglencem yattigim yerdeen napalim:))

Valla canim malesef yattigim yerden tuvalate zor giden biri olarak mecburen hem kendi hem bebis kıyafetlerini interneettn alacagim. Iste buda benim eglencem yattigim yerdeen napalim:))
bende internetten bayılırım alışveriş yapmaya. dolaşıp alışveriş yapmak çok zor gelir. şu anda giydiğim çogu şeyide internetten aldım. tabi güvenilir yerlerden.
kızlar benimde göbeğim çıktı baya. ama ben bebek oldugunu düşünmüyorum gaz var sanırım yani inşallah oyledir yoksa son aylar nasıl olurum korkuyorum. birde ben hiç kilo almadım daha ona ragmen çıktı. göbeğim çıkmadı diyenler çok şanslısınız gerçekten yerinizde olmak isterdim.

Ben bunları kullanıyorum kızlar. Mustela ve yağı günde birer kez göbek göğüs için, bepantholü yüz, el için. Siz neler kullanıyorsunuz?

Seninle aynı durumdayım 17+5 günlüğüm ama hiç belli olmuyor dediğin gibi gece yatarken var gibi tam diyorum karnım şişti ama sabah yine yok oluyor 52 kiloyla hamile kaldım şuan 53 üm

Sağol canım papatya sabununu duymadım. Deneyeyim o zaman. İlk kendi doktoruma sonra cildiyeye gideceğim artik.

ben sebamed kullanıyorum ama unutuyorum herzaman sürmüyorum zaten göbeğim falan yok daha eşim bile diyiyor cocuk nerde diye
Eki Görüntüle 1363692
Ben bunları kullanıyorum kızlar. Mustela ve yağı günde birer kez göbek göğüs için, bepantholü yüz, el için. Siz neler kullanıyorsunuz?
Bi göbişte bizden 18+3 üz:) ballı bade`m beniiimmm
maşallah canım size ya
Seninle aynı durumdayım 17+5 günlüğüm ama hiç belli olmuyor dediğin gibi gece yatarken var gibi tam diyorum karnım şişti ama sabah yine yok oluyor 52 kiloyla hamile kaldım şuan 53 üm
aynen canım bende hamile kaldığım günden beri aynı kilodayim gram bile almadım

Eki Görüntüle 1363692
bende mustela kullanıyorum canım. araştırdığım ve kullananlardan öğrendiğim kadarıyla baya iyiymiş. ben başkada bir sey kullanmıyorum. yağını almadım. onu karnım biraz daha büyüsün öyle almayı düşünüyorum.

uzulmeyin canlarim ileriki aylarda kocamannn gobuslerle gezicez insllah [/QUOTE]

Son düzenleme:
Oyle dusunme yaaaa göbis olmadan hamilelegin ne zevki kalirrrr. Haftalardir gobegim var ve gururla tasiyorum hic degilse bebegimi sevecek farkli bi sey olustu bedenimde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…