- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.361
erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana dac.tesi gunu detaylı ultrasona giricez kısmetse, gunler artık geçmek bilmez bana:)
birde hafta olarak hesaplayınca haftaya p.tesi 5 aylık olucam şaka gibi :) hala ilk ayımdaki gibi rahatım hamile moduna giremedim, hala laylaylomum :) sanırım stres olayı son aylarda başlıcak :)
Gunaydin annelerrr. Benimde gobis buyudu bayaaaa internetten cok guzel hamile kiyafetleri siparisi verdim daha geelmedi kargom ama indirimli oluyor ve cok tatli seyler var:) sizde bakin malum sitelere tavsiye ederimm
Valla canim malesef yattigim yerden tuvalate zor giden biri olarak mecburen hem kendi hem bebis kıyafetlerini interneettn alacagim. Iste buda benim eglencem yattigim yerdeen napalim:))internetten bakıyorum güzel şeyler var ama güvenip alamıyorum sonuçta üsütümüze ilk defa uyduracağımız şeyler deneyipte almak o heyecanı yaşamak istiyorum o yüzdn beklemedeyim idare ediyorum şubat tatilinde bursaya annemlerin yanına gidicem ortalığı talan edicem:)
yok cnm daha belli değil yarın inşallah gösterirse öğreneceğim...sizin cinsiyeti belli mi canım ya
sagol cnmmm :)))tam hamiş gobegı ne ara cıktı bucook tatlı
bende internetten bayılırım alışveriş yapmaya. dolaşıp alışveriş yapmak çok zor gelir. şu anda giydiğim çogu şeyide internetten aldım. tabi güvenilir yerlerden.Valla canim malesef yattigim yerden tuvalate zor giden biri olarak mecburen hem kendi hem bebis kıyafetlerini interneettn alacagim. Iste buda benim eglencem yattigim yerdeen napalim:))
erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da
yok cnm daha belli değil yarın inşallah gösterirse öğreneceğim...
Seninle aynı durumdayım 17+5 günlüğüm ama hiç belli olmuyor dediğin gibi gece yatarken var gibi tam diyorum karnım şişti ama sabah yine yok oluyorya kızlar siz göbüşlerinizi paylaştıkça ben üzülüyorum kendim bile anlamıyorum ben karnımın şiştiğini ancak akşamları yemekten sonra bi şişiyor gündüz yine yok nereye kaçıyo bu bebek bilmem ya bi de haftasından ilerde yani azarı işitecek benden yakındır:)
Sağol canım papatya sabununu duymadım. Deneyeyim o zaman. İlk kendi doktoruma sonra cildiyeye gideceğim artik.Canım beni daha önce kapımım önündne alıyorlardı sonra tam hamile olduğumu öğrndğim zamanalrda servis güzergahları değisdi sabah ve akşam 20 dakika yürümek zrundayım sabahları Cumartesi haricinde diğer günler eşimimm servisile beni alacak güzergahına bırakıyorlar akşam ise Allah kerim çoğunlukla yürüyorum Eşim erken geldiği için beni bıraktıkları güzergahda 15 -20 dakika da bu sogukda beklyiyorlar ve bunu iş yeirm biliyor ama hiç kimsenin umrumda değilim kar yağdığı zanab panik oluyorum bebek için ya kayarsam diye ama işte bir şekiled egidip geliyorum Allaha şükür ki Eşim var yanımda her konuda yanımda..
Canım bak lif kullanma onun dışında bende bütün vücüdümda gül hastalıgı var hafileid kaşıntılarım Bepantol sürekli nemlendiriyorum onun dışında losyon kullanıyorum kaşınıtıyı aaltızak kreç renginde sinek ısırıgında bile kullanıyorumuş ama işe yaradı kaşıma derler ama elde dğilki kaşınıyor ama ben papatya sabunun faydasını görüdm onuda sadece köpurrtup cucuduma köpükle lif sürrmede yıkıyorum
Eki Görüntüle 1363692
Ben bunları kullanıyorum kızlar. Mustela ve yağı günde birer kez göbek göğüs için, bepantholü yüz, el için. Siz neler kullanıyorsunuz?
maşallah canım size yaBi göbişte bizden 18+3 üz:) ballı bade`m beniiimmm
aynen canım bende hamile kaldığım günden beri aynı kilodayim gram bile almadımSeninle aynı durumdayım 17+5 günlüğüm ama hiç belli olmuyor dediğin gibi gece yatarken var gibi tam diyorum karnım şişti ama sabah yine yok oluyor52 kiloyla hamile kaldım şuan 53 üm
bende mustela kullanıyorum canım. araştırdığım ve kullananlardan öğrendiğim kadarıyla baya iyiymiş. ben başkada bir sey kullanmıyorum. yağını almadım. onu karnım biraz daha büyüsün öyle almayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1363692
Ben bunları kullanıyorum kızlar. Mustela ve yağı günde birer kez göbek göğüs için, bepantholü yüz, el için. Siz neler kullanıyorsunuz?
Oyle dusunme yaaaa göbis olmadan hamilelegin ne zevki kalirrrr. Haftalardir gobegim var ve gururla tasiyorum hic degilse bebegimi sevecek farkli bi sey olustu bedenimde:)))bende internetten bayılırım alışveriş yapmaya. dolaşıp alışveriş yapmak çok zor gelir. şu anda giydiğim çogu şeyide internetten aldım. tabi güvenilir yerlerden.
kızlar benimde göbeğim çıktı baya. ama ben bebek oldugunu düşünmüyorum gaz var sanırım yani inşallah oyledir yoksa son aylar nasıl olurum korkuyorum. birde ben hiç kilo almadım daha ona ragmen çıktı. göbeğim çıkmadı diyenler çok şanslısınız gerçekten yerinizde olmak isterdim.
En tatli gobis olarak seni sectim:) masallahBi göbişte bizden 18+3 üz:) ballı bade`m beniiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?