2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Dun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...

Yorum yapabilecegimiz bir konu degil ki. Yoksa seni dikkate almamak degil. Sakin oyle dusunme

Adaletmi bu ya !!! Sadece kamuda calisan hamilelere tatil ! Hakkimi helal etmiyorum bu izni sadece kamuya hak gorenlere ! Kamudakilerin cani can bizimki patlicanmi ?

Canım bi<izm iş yeri özel sektör benim patronum herkese rsmi tatil olsa gine gelin der menmum değiliz halimizden ama yapılacak bir şey yok ...Böyle düşünerek kendini demotive etme gidip geliyorum bir şekild eki ben yol yürüyorum 20 dakika oradan biniyorum servise ....

Canım bir vaktin olduğunda cildiyeciye görün derim onlar daha iyisini biliyor daha farklı losyonler veri bede bütün vucumu saran gül hastalığı vardı cildiyeci teshisi koydu kendi doktorumum vidlyecinin veridği ilaçları değiti ama etkisini görüdm kaşınmalarım var eskisi akdar çok değil Alalha şükür doktoruna fgititğin zaman sor eksinlikle

Günaydın kızlar karın sertleşmesi demişsiniz benşm karnımd hiç sertlik yok aksine yumuşak

afıyet olsun sıze ıyı haberlerle gelırsın ınsallah
biz geldiiikkkk Doğum tarihi 2 gün daha öne çekildi. SAT a göre 26 haziran iken, ultrasona göre 19 haziran. Cinsiyet için yine bişey demedi devletteki. Gösterirse söylerim diyo zaten toplamda 40 ssaniye baktı ultrasona. ne ara bakıcak da bebek göstericek Anlaşıldı yine yolumuz özele gidicek
Bu arada 4lü test ve rutin test için kan verdim. Perşembe günü öğleden sonra çıkacakmış. Bu karda kıyamette totmuzu kırmdan geldik. Gerçi arabayla gittik ama yalnız döndüm
Sen napıyosun kuzucum

herkese günaydın kızlar artık kritik dönemi atlattık herkes güzel haberlerle geliyo maaşallah bize
cinsiyet nasıl göstermiyo ben anlayamadım doktor istediği açıdan bebeği görebiliyo. bizimkini çevirdi bide alttan baktı emin oldu
bide bişey sorucam kızlar hamilelikte ucakla yolculuk etmeyi düşünen var mı ben 7 haftalıkken etmiştim doktor uzun yola gitmen gerekiyosa uçakla git demişti. şimdi mart basında tekrar ucağa binmek zorundayım 1 saat bile sürmüyo doktor sakıncası yok dedi ama endişeliyim çok sizlerden tecrübesi olan var mı?

Canımm nasılsın bayadır göremedim seni gelmişsintürkiyeye, gözün aydın. Verdiğin kiloları almaya başladın mı? :) bu arada bebişin erkekmiş zaten sen rüyanda görmüştün değil mi :)

İyiyim cok sagol cnm evet nihayet geldim 8 günde 3 kilo aldım :) aynen rüyamda görmüştüm kıza hiç ümit edemedim bile . Sen nasılsın neler yapıyosun bebis nasıl :)

Haha en iyi seni ben anlarım su beklemek kdar sıkıcı bişi yok ama az kaldı seninde . Amin inşallah bütün anneler ve bebişleri sağlıklı olurlar . Sen bebişe isim düşündünmü :)

düzlükte yarıstıracaksak ben yokum ama eğer gercek bi göbüş görmek istiyosanız bası cekeceğimden eminim
akşamları ben de kocaman oluyorum ya Dün aksam tartıldım. bi de sabah tartıldım 2 kilo fark olur mu ya Gebe izleme ye giriyoruz da devlet hastanesinde. orda tartıldım hala aynı kilodayım kızlar ben kendimi son aylara saklıyorum. vurucam kırbacı vurucam kırbacı herşeyi silip süpürcem

eveet hanımlar.... Göbüşleri yarıştıracağımızı söylemiştim geçen haftalarda. bu da benim göbüşüm 16 + 4 üz.
Maşallah senin göbiş benim 8 haftalık halim kadar Şanslılardansın, çok şişmicen, çatlakta pek olmaz. Oyy oyy benim fotoyu dün koydum bakta anla halimi

Günaydın hanımlar ben 19 haftaya yeni girdim ama hiç karnım belli değil sizce kilolu olduğumdan mı

Maşallah senin göbiş benim 8 haftalık halim kadar Şanslılardansın, çok şişmicen, çatlakta pek olmaz. Oyy oyy benim fotoyu dün koydum bakta anla halimi
canım benim sen zayıfmışsın ama ben normal kilomun biraz üstündeyim ondan normal göbüş haricinde fazla büyüme yok. kalçam baya var kim kardashian'ın türkiye şubesiyim

bnm gaz sorunum da çok fazla. hiç böyle olmazdım. eşim duymasın diye salonda tvnin sesini açıyorum çaktırmadan koridorun kapısını kapatıyorum banyonun kapısını kapatıyorum rahat rahat gazımı çıkarıyorum
karnım ozaman iniyo birazben 4 kilo aldım doktor yavas git azıcık dedi ama bnm sucum pekmez ceviz takbiyesiyle şiştim ben

Sağlıcakla giymeyi nasip etsin Allah'ım çook güzeller

pekmez ben de hergün 3-4 yemek kaşığı yiyorum. ceviz pek aklıma gelmiyo. ben keşfettim nelerin bana normalde fazla gaz ve şişkinlik yaptığını. kuru fasülye, nohut, mercimek çorbası, ezogelin çorbası ve ayran. bunlar bana fena şişkinlik yapıyo. gerçi genel olarak gebeliğin başından beri hazımsızlık ve şişkinlik sıkıntısı çekiyorum hepimiz gibi ama bu dönemlerde kabızlığın da azalmasıyla beraber bi parça rahatladığımı söyleyebilirim. üff çok konuştum

bende utanma da kalmadı. battaniyenin altından çaktırmadan pırtlıyorum bazen

günaydın güzel anneler çalışan annelere de bence okullar tatil olduğunda tatil olmalı dün akşam 9.30da okuldan haber geldi okul yok diye apar topar anneme gittik ya annem başka şehirde olsa yada o gün müsait olmasa ne olacak kaldık ortada valla göbek meselesine gelince artık o kadar belli oluyorki sabah metroda adamın biri hemen kalkıp ver verdi bana :))) baya çıktı neredeyse 7-8 aylık gibi karnım allah sonumu hayır etsin oğlumda hiç böyle olmamıştım karnım çıksın diye baya beklemiştim bakalım yarın doktora gideceğim 1 aydır görmedim miniğimi çok heyecanlıyım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…