- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.301
Dun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
Adaletmi bu ya !!! Sadece kamuda calisan hamilelere tatil ! Hakkimi helal etmiyorum bu izni sadece kamuya hak gorenlere ! Kamudakilerin cani can bizimki patlicanmi ?
Canım bir vaktin olduğunda cildiyeciye görün derim onlar daha iyisini biliyor daha farklı losyonler veri bede bütün vucumu saran gül hastalığı vardı cildiyeci teshisi koydu kendi doktorumum vidlyecinin veridği ilaçları değiti ama etkisini görüdm kaşınmalarım var eskisi akdar çok değil Alalha şükür doktoruna fgititğin zaman sor eksinliklemerhaba arkadaşlar bugünlerde kaşına kaşına bir hal oldum yüzümde lekeler oluştu lekelerin oluştuğu yerde bir kuruluk var aldığım multivitamin haplarından olduğunu düşünüyodum kestim ama kaşıntı devam ediyor kesin bir şeye alerjim var ama ne ?özellikle göğüs bölgemdeki kaşıntı çok fazla taşıyamaz hale geldimvücudumun şişip gerildiğini hissediyorum kaşıntı sorunu olan var mı psikolojim bozuldu
biz geldiiikkkkafıyet olsun sıze ıyı haberlerle gelırsın ınsallah
Canımm nasılsın bayadır göremedim seni gelmişsintürkiyeye, gözün aydın. Verdiğin kiloları almaya başladın mı? :) bu arada bebişin erkekmiş zaten sen rüyanda görmüştün değil mi :)
düzlükte yarıstıracaksak ben yokum ama eğer gercek bi göbüş görmek istiyosanız bası cekeceğimden eminimeveet hanımlar.... Göbüşleri yarıştıracağımızı söylemiştim geçen haftalarda. bu da benim göbüşüm 16 + 4 üz.
Iyi olmana sewindim cnm rabbim tum hamileleride iyi yapsin InsaAllah.aman bosver doyma cnm kac ayin acisi var hepsini cikartbende bu aralar bayagi sıkıntılı yogun günler gecirdim ama hamd olsun simdi iyiyim türkiye ye gitmeyi dort gozle bekliyorum hem sitresimi atip hemde migdemi doldurucam nasipse
akşamları ben de kocaman oluyorum yadüzlükte yarıstıracaksak ben yokum ama eğer gercek bi göbüş görmek istiyosanız bası cekeceğimden eminim
Maşallah senin göbiş benim 8 haftalık halim kadareveet hanımlar.... Göbüşleri yarıştıracağımızı söylemiştim geçen haftalarda. bu da benim göbüşüm 16 + 4 üz.
canım benim sen zayıfmışsın amaMaşallah senin göbiş benim 8 haftalık halim kadarŞanslılardansın, çok şişmicen, çatlakta pek olmaz. Oyy oyy benim fotoyu dün koydum bakta anla halimi
bnm gaz sorunum da çok fazla. hiç böyle olmazdım. eşim duymasın diye salonda tvnin sesini açıyorum çaktırmadan koridorun kapısını kapatıyorum banyonun kapısını kapatıyorum rahat rahat gazımı çıkarıyorumakşamları ben de kocaman oluyorum yaDün aksam tartıldım. bi de sabah tartıldım 2 kilo fark olur mu ya Gebe izleme ye giriyoruz da devlet hastanesinde. orda tartıldım hala aynı kilodayım kızlar ben kendimi son aylara saklıyorum. vurucam kırbacı vurucam kırbacı herşeyi silip süpürcem
pekmez ben de hergün 3-4 yemek kaşığı yiyorum. ceviz pek aklıma gelmiyo. ben keşfettim nelerin bana normalde fazla gaz ve şişkinlik yaptığını. kuru fasülye, nohut, mercimek çorbası, ezogelin çorbası ve ayran. bunlar bana fena şişkinlik yapıyo. gerçi genel olarak gebeliğin başından beri hazımsızlık ve şişkinlik sıkıntısı çekiyorum hepimiz gibi ama bu dönemlerde kabızlığın da azalmasıyla beraber bi parça rahatladığımı söyleyebilirim. üff çok konuştumbnm gaz sorunum da çok fazla. hiç böyle olmazdım. eşim duymasın diye salonda tvnin sesini açıyorum çaktırmadan koridorun kapısını kapatıyorum banyonun kapısını kapatıyorum rahat rahat gazımı çıkarıyorum
karnım ozaman iniyo birazben 4 kilo aldım doktor yavas git azıcık dedi ama bnm sucum pekmez ceviz takbiyesiyle şiştim ben
bende utanma da kalmadı.bnm gaz sorunum da çok fazla. hiç böyle olmazdım. eşim duymasın diye salonda tvnin sesini açıyorum çaktırmadan koridorun kapısını kapatıyorum banyonun kapısını kapatıyorum rahat rahat gazımı çıkarıyorum
karnım ozaman iniyo birazben 4 kilo aldım doktor yavas git azıcık dedi ama bnm sucum pekmez ceviz takbiyesiyle şiştim ben
ondandır canım zayıf olmayan hamilelerin karnı hemen belli olmuyo. içerde büyüyoGünaydın hanımlar ben 19 haftaya yeni girdim ama hiç karnım belli değil sizce kilolu olduğumdan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?