2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İlk bebeğimde yaptırmıştım ve yuksek çıkmıştı bu sefer kesinlikle yaptirmayacam ama düzenli şeker ölçümleri ve sıkı diyet yapmalıyım
Hangi besinlerin şeker yükselteceģini nelere dikkat etmem gerektiğini çok iyi biliyorum zaten şekeriniz yüksekse düzenli olarak açlık ve tokluk sekerinizi takip ettiğinizde belli oluyor .geçen sefer doktorumun bana verdiği diyet listesini görünce nasıl gereksiz beslendiğimi anlamıştım.
hamile olmak çok yemek değil zaten Biz hiç beslenmesek de bebek var olan depoları kullanıyor iyi beslenmek bebeğin değil bizim saglimiz açısından önemli böyle düşünüp salmıyoruz tabi protein almaya, kalsiyum magnezyum omega 3 içeren yiyecekler tüketmeye dikkat Ediyoruz.
Zararlı olduğu artık herkes tarafından bilinen beyazlari ( un,tuz, şeker )tüketmiyoruz.
O zaman şeker yüklemesine gerek kalmıyor bahsedilen şeker miktarı 100 mg a kadar çıkıyor .madem şeker bebek için bu kadar zararlı neden bebeğime bunu yapayım.
Sırf onun için daha dikkatli beslenmem onu koruyacaktır zaten!geçen sefer iradem çok güçlüydü inşallah bu sefer de öyle olur .nasıl olsa sona doğru sıkı diyet yapacam diye birazcık saldım ama 14.haftada 1.5 kilo aldım.insallah devamında daha fazla almam !

günaydın canlarıııımmmm nasılsınızzzz? bugün doktor randevum var. 4lü test fln yapılacak. gece çok fena kar yağdı, yollar komple kar. karda kayıp totoyu çatlatmasak bari hepinizi öpüyorum, yeni gelen arkadaşları da kucaklıyorum hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hadi hoşçakalın canlarım biz bebiş ve eşimle kahvaltıya çok acıktık

Dun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
Adaletmi bu ya !!! Sadece kamuda calisan hamilelere tatil ! Hakkimi helal etmiyorum bu izni sadece kamuya hak gorenlere ! Kamudakilerin cani can bizimki patlicanmi ?

Hepinize merhaba arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum uye oldum ben de nihayet 16.haftama girdim 2.bebegim olacak ins size bir sey sormak istiyorum karin alt bolgesinde kasilma gibi sertlesme gibi bir seyler olan var mi aranizda korkmaya basladim
Kizlaar boyle bir sikayeti olan ya da durumumu anlayan
Canim bazen gazdan olabiliyo bazende rahim buyudugu icin olabiliyo ama cok rahatsiz edysa git hemen dktrna
Sagol canim biraz rahatladim dedigin gibi gaz da olabilir kontrolüme 1 hafta var o zaman sorarim artik

canım doktorlar bazen soylemek ıstemıyorlar kesın olmasını beklıyorlar.ben mesela cok zorladım doktormu 12 cı haftamda 30% kız dedı,16 haftamdaysa kesın kız dedı.Sen de bır az zorlasan mı acaba soyleyın falan dıye bılemedım

Dun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
haklisin cnm cok iyi anliyorum aeni sadece izin deil tum konularda haklarda adaletsizlik var ben bu yuzden isten ayrildim uni. mezunu olarak su an ev hanimiyim hayirlisi herseyin

ay cok guldum canım yazdıklarına ben calısmıyorum o yuzden bana her gun tatılAma esım tam tersı ozelde calıstıgı ıcın goyden taş da yagsa cumartesı,bazen pazar demeden calısıyor

cnm bebegin hareket ediyor mu peki bacaklarini aciyor mu bana dr ac gelme ac geldiginde uyuyor hic bisey goremiyoruz demisti kahvalti yapip gittim kipir kipir herseyi meydandaydi biz bile anladik

afıyet olsun sıze ıyı haberlerle gelırsın ınsallah

cok dogru canim vucut yapisiyla alakali annemin karni 6 aylkkta belli olmaya baslarmis yeni yeni benimde oyle daha bisi yok ic karnimiz genis galiba esin kalcana dogrumu buyoyo bebek diyo karnin yok diyo benle beraber olan akrabalar masallah tosun gibi ozenmiyor deilim

karın sertlesmesı yazmıssınız ben de dun aksam fark ettım karnımın sag tarafında kucuk kıtle gıbı sertlık var bastırdıgımda baya sert bıraz kabarmıs bıle kıtle gıbı.Acaba bu mu dedıgınız sertlık yoksa bende baska bı sey mı var

Bence o bebeğimiz benim bebek sol tarafa yerleşmiş sol tarafımda bazen böyle yumurtadan büyük sertlik oluyo bazen kayboluyor

Bugün kar tatili akşama kadar bebişime patik örcem :)

Cnm bende cok takiyom kiloyu 85 ten 64 e dustum 2 ayda on kilo aldim ama elden bisey gelmiyor iste saglikli seyler yiyekte gerisi bos.

Kiz benide erkek beklemisler hep doktor bakmis bu olsa olsa erkek olur demis 5 kilo dogmusum zaten ama annem cok helwa we pekmez yemis . Benimde 6 yawru kedim war ewi talan ediyolar . Aksam isten ewe gidince en buyuk mutlulugum onlar.

Cnm ewet ozeldekilere Allah yardim etsin ben kamudayim ama iki gun tatil yapabildim benimki calisstigim kisilerin duyarsizligi yuzunden nobetci kaldik iki bayan ama diger herkes tatilini yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…