- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.281
Hangi besinlerin şeker yükselteceģini nelere dikkat etmem gerektiğini çok iyi biliyorum zaten şekeriniz yüksekse düzenli olarak açlık ve tokluk sekerinizi takip ettiğinizde belli oluyor .geçen sefer doktorumun bana verdiği diyet listesini görünce nasıl gereksiz beslendiğimi anlamıştım.İlk bebeğimde yaptırmıştım ve yuksek çıkmıştı bu sefer kesinlikle yaptirmayacam ama düzenli şeker ölçümleri ve sıkı diyet yapmalıyım
Adaletmi bu ya !!! Sadece kamuda calisan hamilelere tatil ! Hakkimi helal etmiyorum bu izni sadece kamuya hak gorenlere ! Kamudakilerin cani can bizimki patlicanmi ?
Kizlaar boyle bir sikayeti olan ya da durumumu anlayanHepinize merhaba arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum uye oldum ben de nihayet 16.haftama girdim 2.bebegim olacak ins size bir sey sormak istiyorum karin alt bolgesinde kasilma gibi sertlesme gibi bir seyler olan var mi aranizda korkmaya basladim
Sagol canim biraz rahatladim dedigin gibi gaz da olabilir kontrolüme 1 hafta var o zaman sorarim artikCanim bazen gazdan olabiliyo bazende rahim buyudugu icin olabiliyo ama cok rahatsiz edysa git hemen dktrna
canım doktorlar bazen soylemek ıstemıyorlar kesın olmasını beklıyorlar.ben mesela cok zorladım doktormu 12 cı haftamda 30% kız dedı,16 haftamdaysa kesın kız dedı.Sen de bır az zorlasan mı acaba soyleyın falan dıye bılemedımKızlarrrrrrrrrrrrrrr cıldırcam ya lütfen yardım.........17. haftaya girdim ve ben hala cinsiyeti öğrenemedim..eşimle yerimize sığamadık heyecandan..doktor baktı..belli değil diyor..ama nasıl bi hayal kırıklığı yaşadık..pipisi gözükmüyor sanki kız gibi diyor.ya nasıl sankiii..%51 kız diyor...anlamadıım kalp atışı kemik yapısı vs adamlar 12. haftada bile bunlardan yorum yapıyor..bizmki hala kesin konuşmuyor..erkek olsa bu vakte kesinleşmez mi..lütfen cvpp..
haklisin cnm cok iyi anliyorum aeni sadece izin deil tum konularda haklarda adaletsizlik var ben bu yuzden isten ayrildim uni. mezunu olarak su an ev hanimiyim hayirlisi herseyinDun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
ay cok guldum canım yazdıklarına ben calısmıyorum o yuzden bana her gun tatılDun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
[/QUOTE]hoşbulduk canım benimkinin cinsiyeti belli oldu kızzzQUOTE="haziran yagmuru, post: 38697766, member: 630823"]hoşgeldin
cnm bebegin hareket ediyor mu peki bacaklarini aciyor mu bana dr ac gelme ac geldiginde uyuyor hic bisey goremiyoruz demisti kahvalti yapip gittim kipir kipir herseyi meydandaydi biz bile anladikKızlarrrrrrrrrrrrrrr cıldırcam ya lütfen yardım.........17. haftaya girdim ve ben hala cinsiyeti öğrenemedim..eşimle yerimize sığamadık heyecandan..doktor baktı..belli değil diyor..ama nasıl bi hayal kırıklığı yaşadık..pipisi gözükmüyor sanki kız gibi diyor.ya nasıl sankiii..%51 kız diyor...anlamadıım kalp atışı kemik yapısı vs adamlar 12. haftada bile bunlardan yorum yapıyor..bizmki hala kesin konuşmuyor..erkek olsa bu vakte kesinleşmez mi..lütfen cvpp..
afıyet olsun sıze ıyı haberlerle gelırsın ınsallahgünaydın canlarıııımmmmnasılsınızzzz? bugün doktor randevum var. 4lü test fln yapılacak. gece çok fena kar yağdı, yollar komple kar. karda kayıp totoyu çatlatmasak bari hepinizi öpüyorum, yeni gelen arkadaşları da kucaklıyorum hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hadi hoşçakalın canlarımbiz bebiş ve eşimle kahvaltıya çok acıktık
cok dogru canim vucut yapisiyla alakali annemin karni 6 aylkkta belli olmaya baslarmis yeni yeni benimde oyle daha bisi yok ic karnimiz genis galiba esin kalcana dogrumu buyoyo bebek diyo karnin yok diyo benle beraber olan akrabalar masallah tosun gibi ozenmiyor deilimHerkezin vücut yapısı farklı canım senin iç karnın geniştir o yüzden içerde yer varsa hanüz dışarı yansımamıştır. Benim anneminde çok erken çıkmış karnı 6 aylıkken gören doğuma kaç günün kaldı die sorarmışOna çekmişim sanırım. Çok şişmesine rağmen hiç çatlağı olmamış inşallah bu yönden de benzerim.
Bence o bebeğimiz benim bebek sol tarafa yerleşmiş sol tarafımda bazen böyle yumurtadan büyük sertlik oluyo bazen kayboluyorkarın sertlesmesı yazmıssınız ben de dun aksam fark ettım karnımın sag tarafında kucuk kıtle gıbı sertlık var bastırdıgımda baya sert bıraz kabarmıs bıle kıtle gıbı.Acaba bu mu dedıgınız sertlık yoksa bende baska bı sey mı var
kıtle gıbı dısardan da hısedılıyormu canım sende deBence o bebeğimiz benim bebek sol tarafa yerleşmiş sol tarafımda bazen böyle yumurtadan büyük sertlik oluyo bazen kayboluyor
evet bence bebeğin duruş şekline göre değişiyor. Aynı yumurta gibi. Hatta gece rahatsız ediyor bazen sol tarafıma yatamıyorum hiçkıtle gıbı dısardan da hısedılıyormu canım sende de
Cnm bende cok takiyom kiloyu 85 ten 64 e dustum 2 ayda on kilo aldim ama elden bisey gelmiyor iste saglikli seyler yiyekte gerisi bos.Evet canım yalnız olmak zor ama eşin hiç olmazsa geldiği zman sana ilgisisni ihmal etmiyor bu da çok iyi ve önmeli bir sey
Bende iyiğim canım göbek büyüdü sanırsam kiloda aldım ama kafaya takmayim diye tartılmıyorum doktoruna gidene kadar da tartılmayacam çünkü kafay atakıyorum son bşr hafta çok cozuutum ne yazıkki ama bugün itibari le eski beslneme sistemime geri döndüm..On kilo sabit kalman artı olarak alamaman senin beslenme şeklinn işe yaradığını gösteriyor.
Bende görüyordum daha önce şimdi dikakt etmedim ama o tarzşeyler büyük marketlerde oluyor canım çoğunlukla
Onun dışında kefir gerçekte çok yaralı bir şey onu dene keisnlikle ben deneyemıyorum çünkü süt kokusundan yoğurtun dan sade olarak yiyemiyorum hamile kaldan önce hergün süt içen ben şimdi içemiyorum içersemde yanında illa bir şsey olacak.
Merhaba canım bende de var o rahmimiz büyüyüp yukarı çıkıyor çok normal o hatta doktorların hepsi kanama dışında her şey normal diyor.e
Canım vitaminlerini kesme bol bol yağ krem sür kullandığın ürünün de içeriğini mutlaka kontrol et paraben olmasn
Ben anlamıyorum 12. Haftalıkken nasıl cinsiyet söylüyorlar. Çok normal bence bu gün yarın belli olur.gerçi bana doğana kadar erkek demişler sonra ben doğmuşum. :)) bana da herkes istisnasız erkek dedilerben kız hissediyordum kız oldu. Hiç belli olmaz yani kendimi etrafa göre hazırlama ne hissettiğini düşün sadece
Valla ben de oturmuyorum hiç zaten iki kedim var temizlik yemek akşam oluyor ben çalışmıyorum da artık. Zaten ağrım sızım sancım kanamam yok çok fazla midem bulanıyordu o da hiç kalmadı gibi bir şey. Hareketli olmak en iyisi ama o arkadaşların sağlık sorunları varmış. Bizde bir sorun olsa doktorlar farkederdi herhalde.
Cnm ewet ozeldekilere Allah yardim etsin ben kamudayim ama iki gun tatil yapabildim benimki calisstigim kisilerin duyarsizligi yuzunden nobetci kaldik iki bayan ama diger herkes tatilini yapti.Dun aksam bu konuda sitem etmistim ama masallah kimsenin sesi cikmamis bi haklisin diyen yok herkes halinden memnun sanirim yada cogunuz devlet memuru yada ev hanimi. Biz ozel sektorde calisana Allah acisin o zaman baska kimsenin acidigi yok bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?