2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyle dusunme yaaaa göbis olmadan hamilelegin ne zevki kalirrrr. Haftalardir gobegim var ve gururla tasiyorum hic degilse bebegimi sevecek farkli bi sey olustu bedenimde:)))
Ben balik etli sayilirim canim. Cok karnim buyurse ilerleyen zamanlarda saglik açısından zorlanirmiyim dusunceleri var sanirim o yuzden boyle dusuyorum.

evet diğer doktorum kız dedi ama devletteki hala söylemiyor niyetim ona da söyletmek ama ilgisiz olunca böyle oluyor.

çok geçmiş olsun canım ya çok hassas tenin galiba. kışın kalın giysiler giyiyoruz havasız kalıyor vücudumuz belki ondandır. bende de her yıl bir kolumun iç kısmında pütürcük çıkar soyulur ve kaybolur. yanlış krem yağ vs sürmek de neden olabiliyor cilt problemlerine. umarım ciddi bi durum değildir kuzucum

Oyle dusunme yaaaa göbis olmadan hamilelegin ne zevki kalirrrr. Haftalardir gobegim var ve gururla tasiyorum hic degilse bebegimi sevecek farkli bi sey olustu bedenimde:)))
Aynen canim bide surekli elim karnimda nezaman hareketlerini hissetcem acaba 20.haftadan itibaren disardan ufak ufak gorunurmus biraz sabrsiz davraniyorum galina

Sağol canım. İnşallah dediğin gibi önemli değildir.

aynen ya niye öyle oluyoruz cok yemesemde iki kati oluyor
Gebelikte en fazla bağırsaklar etkileniyor galiba. Bu nadide organ bir türlü nasıl çalışması gerektiğine karar veremiyor. Bu kadar gaz ürettiğİne ve şiştiğine göre ya maksimum kapasite çalışıyor ya da ne oluyor deyip çalışmaları yavaşlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…