2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmişi okuyodum kuzucuuuummmm çok tatlı göbüşün yaa sen de zayıflardansın çıtır annecik, hamilelik hepimize çok yakışmış
aynen canım hamilelik hepimize çook yakışıyor ama benim göbiş yok daha

senin de çıkar önümüzdeki hafta canım göbeğinin altında rahimini hissetmiyor musun orası şiş olması lazım aslında
var aslında ama ardaşlarınkine bakınca benim göbiş yok gibi

masallah bende gobegim niye bukadar buyuyo diyodum gorunce resimleri normal dedim hele aksam gazdan daha bi kocaman oluyorr ben gun gectikce daha iyyim kabizlik gaz haric hic sikintim yok sukur de sevineyimmi bilemiyorum bebegide hissetmiyorum henuz o yuzden normalmi ki agrim yok sizim yok daha bir hafta var randevumaa bir aydir nerdeyse gormuyom bebegi uhu uhu

Kaç zamandır yazacam, fırsat bulamadım. Tebrik ederim oğluşunu. Ama sende içten içten oğlan istiyormuşsun haberin yokmuş bence. Sağlıklı sıhhatli de gelir inşallah.

senin de çıkar önümüzdeki hafta canım göbeğinin altında rahimini hissetmiyor musun orası şiş olması lazım aslında
bende hissetmiyorum o rahmi gobek buyuk diyemi bilemedim. bebegin yerini bulmaya calisiyorum bulamiyorum

Haha en iyi seni ben anlarım su beklemek kdar sıkıcı bişi yok ama az kaldı seninde . Amin inşallah bütün anneler ve bebişleri sağlıklı olurlar . Sen bebişe isim düşündünmü :)

Ayy ewet ya gunoer yil gibi geciyo sanki geldimmide turkiye ye bir ay goz acip kapayincaya gecer hemen :-( bizim daha cinsiyet belli olmadi canim ama esim Rabia ismine takmış durumda ilk duydugu 2 aylikken tmm kiz okursa Rabia diyo ogkumda oglan kardrsi okursa Muhammet Yaser diyo ama onuda esim istemiyo bakalim yarin belli olucak nasipse Gösterirse :-D

kasıklardan göbek deliğine doğru elini koy canım orası. doktorum önceki gidişimde kasıklarıma daha yakın tutardı ultrason aparatını. simdi göbek deliğime daha yakın tutuyor. bebişler yukarı çıkıyor artık

geçmişi okuyodum kuzucuuuummmm çok tatlı göbüşün yaa sen de zayıflardansın çıtır annecik, hamilelik hepimize çok yakışmış
Aç karnına halim o canısıı akşam böyle patlıcak gibi oluyorum :)bir de göğüslerim çok buyudu benim ilk başta onlar buyudu hatta hamile kalır kalmaz hala 85giyiyordum 90kuvuk gelmeye başladı şimdi

Selamlar bayanlar hasta olanlara cok gecmis olsun rabbim sifa versin yeni cinsiyet ogrenenleinde gozu aydin bizimde yarin bakalim bir suru sikayetim var goz kararmasi kalp carpintisi beyinde ani basinc ve asagida sisdetli sanci kizlar benim bu şikayetleriminyasiyan varmi aranizda dr ile konustum mutlaka dahiliyenin gormesi gerek önemli sikayet dedi ha birde saniyelik gozde kararma ve bayilma

bu arada 4. ay -----> 13. ila 17,5. haftalar arası
5. ay----->17,5 ila 21,5. haftalar arasıymış kızlar. ben de 4 haftada bir ay oluyor diye düşünüyordum ama ona göre gebelik 10 ay oluyor. kocama anlatmaya çalışınca kafası allak bullak oldu bebek önden gidiyo bi sorun mu var acaba diyo şapşik ay çok şekerler bu cahil herifler

Merhaba arkadaslar hepinizin allah tamamina erdirsin.saglikla kavusun insallah bebeklerinize.Ben de temmuz annesi olacagim insallah.Bana dr.11+2 de erkege benziyor ama kesin degil virdahaki ay kesinlesir dedi.Ilk cocugum erkek dogal olrak kizim olmasini cok isterim.Bu haftada boyle soyleyip daha sonra kız oldugu anlasilan oldu mu aranizda? Merak ettim.Cevap verirseniz cok sevinirim.Tesekkur ederim simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…