- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.421
ahahaha ayy sesli güldüm kocişinin pozunaBenim kıskanç kocacik da benimle yarışıyor :)) 9 ay sonunda merak ediyorum ne halde oluruz heheh
Tam dediğin yere koydum elimi donuyodu bebişim heralde elimin altından kaydı bişi :)oyy benim kuzum :)kasıklardan göbek deliğine doğru elini koy canım orası. doktorum önceki gidişimde kasıklarıma daha yakın tutardı ultrason aparatını. simdi göbek deliğime daha yakın tutuyor. bebişler yukarı çıkıyor artık
evet evet değişebiliyor canım.Merhaba arkadaslar hepinizin allah tamamina erdirsin.saglikla kavusun insallah bebeklerinize.Ben de temmuz annesi olacagim insallah.Bana dr.11+2 de erkege benziyor ama kesin degil virdahaki ay kesinlesir dedi.Ilk cocugum erkek dogal olrak kizim olmasini cok isterim.Bu haftada boyle soyleyip daha sonra kız oldugu anlasilan oldu mu aranizda? Merak ettim.Cevap verirseniz cok sevinirim.Tesekkur ederim simdiden.
Ay cok sekersinizBenim kıskanç kocacik da benimle yarışıyor :)) 9 ay sonunda merak ediyorum ne halde oluruz heheh
18.haftadan itibaren baktirilabiliyomus cnm. aslında bi hafta daha bekleme niyetindeydim ama çok özledim oğluşumu sabremedim acıkcası o yuzden ertlemedim ama havalar cok kötü olursa belki ondan dolayı bir sonraki haftaya ertelerim kontrolu. en azından donuste bebişe bişeler bakardık sıpam 5 aylık olcak kısmetse artık ufaktan fiyat model felan arastırmaya başlamak lazım hastane cıkısı ıvız zıvırı için :)erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da
sen anlamamışsın el sallamış selam söylemiş topicteki teyzelerineeTam dediğin yere koydum elimi donuyodu bebişim heralde elimin altından kaydı bişi :)oyy benim kuzum :)
Kızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?Ayy ewet ya gunoer yil gibi geciyo sanki geldimmide turkiye ye bir ay goz acip kapayincaya gecer hemen :-( bizim daha cinsiyet belli olmadi canim ama esim Rabia ismine takmış durumda ilk duydugu 2 aylikken tmm kiz okursa Rabia diyo ogkumda oglan kardrsi okursa Muhammet Yaser diyo ama onuda esim istemiyo bakalim yarin belli olucak nasipse Gösterirse :-D
benimkiler fazla büyümediAç karnına halim o canısııakşam böyle patlıcak gibi oluyorum :)bir de göğüslerim çok buyudu benim ilk başta onlar buyudu hatta hamile kalır kalmaz hala 85giyiyordum 90kuvuk gelmeye başladı şimdi
Selamlar bayanlar hasta olanlara cok gecmis olsun rabbim sifa versin yeni cinsiyet ogrenenleinde gozu aydin bizimde yarin bakalim bir suru sikayetim var goz kararmasi kalp carpintisi beyinde ani basinc ve asagida sisdetli sanci kizlar benim bu şikayetleriminyasiyan varmi aranizda dr ile konustum mutlaka dahiliyenin gormesi gerek önemli sikayet dedi ha birde saniyelik gozde kararma ve bayilma
Ben olsam her dediğine " he he ok canım" der geçerimKızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?
Kızımda kayınvalideden önce tutturdu benim adımı koyun diye. Hani adı dini bir isimde değil, çağdaş kulağa hoş elen bir isimde değil. benden önce evlendiği ve tedavi gördüğü için kalbini kırmak istemedim. Bir ısrar bir kıyamet, yok bütün masraflarını karşılarım, yok bei bir yerde takarım falan dedi. Eşim Elif ismini koydu bende yıllardır istediğim ismi koyduk. Doğumdan sonra da olay oldu Elif halalarının ismiymiş. Biraz kayınvalide bozulduda, görümcem kadar içerlemedi.
Ben tabi çok istiyorsa kendi kızı olduğunda ismini koysun dedim eşime, Rabbim nasip etti görümceminde benden sonra kızı oldu. Ne görümcesinin ne kendisinin ne de kayınvalidesinin ismini koydu.
Buna rağmen yılmaşında hamileliğimi açıkladık. Anacım bu yine tutturdu benim adımı koyun diye. İçime oturdu bir çift laf söyleyemedim diye.
İnşaallah bir oğlum olurda bu konuda yine bir kriz yaşamam.
Kızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?
Kızımda kayınvalideden önce tutturdu benim adımı koyun diye. Hani adı dini bir isimde değil, çağdaş kulağa hoş elen bir isimde değil. benden önce evlendiği ve tedavi gördüğü için kalbini kırmak istemedim. Bir ısrar bir kıyamet, yok bütün masraflarını karşılarım, yok bei bir yerde takarım falan dedi. Eşim Elif ismini koydu bende yıllardır istediğim ismi koyduk. Doğumdan sonra da olay oldu Elif halalarının ismiymiş. Biraz kayınvalide bozulduda, görümcem kadar içerlemedi.
Ben tabi çok istiyorsa kendi kızı olduğunda ismini koysun dedim eşime, Rabbim nasip etti görümceminde benden sonra kızı oldu. Ne görümcesinin ne kendisinin ne de kayınvalidesinin ismini koydu.
Buna rağmen yılmaşında hamileliğimi açıkladık. Anacım bu yine tutturdu benim adımı koyun diye. İçime oturdu bir çift laf söyleyemedim diye.
İnşaallah bir oğlum olurda bu konuda yine bir kriz yaşamam.
yok yaa denedim simdide elime gelmiyor. bana bazen hamile degilim biri saka yapiyor gibi geliyor. haftaya belli olur bebek iyidir insHissedersin canim duz bi yerde uzan iki elini karnina koy top gibi bi sey hisedeceksin zaten 16 haftaliksin 19 20 olunca nasil buyudugunu hissedeceksin
Iyidir insallah canim merak etme yakinda hissedersin insallahyok yaa denedim simdide elime gelmiyor. bana bazen hamile degilim biri saka yapiyor gibi geliyor. haftaya belli olur bebek iyidir ins
canım yine de içim rahat etmedi doktoruma sordum 1 hafta sonramı gitsem erken değilmi die. erken değil bu hafta sonu olabilir dedi. zaten randevuda almıştık nese aradan cıksın bari ztn merak içerisindeyim gidim bi an once c.tesi :)erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da
Çok güldüm ya çok şekersiniz gerçekten maşallah :)Benim kıskanç kocacik da benimle yarışıyor :)) 9 ay sonunda merak ediyorum ne halde oluruz heheh
ahahaha ayy sesli güldüm kocişinin pozunabu adamlar çok şapşallar yaa
Kayınvalide kızımda karışmam ne isim istiyorlarsa koysunlar dedi, bu benim adım benim adım dedikçe kayınvalidede kendi adı olmasını beklemiş. Şimdi gülerek anne senin adını koysunlar dediğinde kadın geçti o artık dedi.Ben olsam her dediğine " he he ok canım" der geçerimsen bebek doğuncaya kadar beklicez daha karar vermedik de çık işin içinden işte. Hadi annen kayınvaliden falan ısrar etse anlıycam
onlar da hamile gibiler.kimi geç anlıyor ama kimi ilk günden beri gebelik psikolojisinde.Sorma canım yaa onun bu halleri benim sıkıntılarımı da unutturuyo :) resmen yarışıyor benimle hergün göbek olcusuyoruz :))
Sağ olasın. İnşaallah canım. Böyle davranan cahil bir insan da değil yani, yaşı da yerinde. Kendi kızına görümcenin adını sen niye koymadım deseydim keşke. Off off insan söylemediği şeyin sıkıntısını bile böyle çeker mi yaa.Aaa sok oldumilk defa duyuyorum boyle bi sey insallah oglun olur canim rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?