2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tam dediğin yere koydum elimi donuyodu bebişim heralde elimin altından kaydı bişi :)oyy benim kuzum :)

evet evet değişebiliyor canım.

erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da
18.haftadan itibaren baktirilabiliyomus cnm. aslında bi hafta daha bekleme niyetindeydim ama çok özledim oğluşumu sabremedim acıkcası o yuzden ertlemedim ama havalar cok kötü olursa belki ondan dolayı bir sonraki haftaya ertelerim kontrolu. en azından donuste bebişe bişeler bakardık sıpam 5 aylık olcak kısmetse artık ufaktan fiyat model felan arastırmaya başlamak lazım hastane cıkısı ıvız zıvırı için :)

Kızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?
Kızımda kayınvalideden önce tutturdu benim adımı koyun diye. Hani adı dini bir isimde değil, çağdaş kulağa hoş gelen bir isimde değil. Benden önce evlendiği ve tedavi gördüğü için kalbini kırmak istemedim. Bir ısrar bir kıyamet, yok bütün masraflarını karşılarım, yok ben beşi bir yerde (altın) takarım falan dedi. Eşim Elif ismini koydu bende yıllardır istediğim ismi koydum. Doğumdan sonra da olay oldu Elif halalarının ismiymiş. Biraz kayınvalide bozulduda, görümcem kadar içerlemedi.
Ben tabi çok istiyorsa kendi kızı olduğunda ismini koysun dedim eşime, Rabbim nasip etti görümceminde benden sonra kızı oldu. Ne kendi görümcesinin ne kendisinin ne de kayınvalidesinin ismini koydu.
Buna rağmen yılbaşında hamileliğimi açıkladık bizde misafirlikteyken. Anacım, bu yine tutturdu benim adımı koyun diye. İçime oturdu bir çift laf söyleyemedim diye.
İnşaallah bir oğlum olurda bu konuda yine bir kriz yaşamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aç karnına halim o canısıı akşam böyle patlıcak gibi oluyorum :)bir de göğüslerim çok buyudu benim ilk başta onlar buyudu hatta hamile kalır kalmaz hala 85giyiyordum 90kuvuk gelmeye başladı şimdi
benimkiler fazla büyümedi büyür zamanla ya çok büyümesin sırtımızı ağrıtır

Canım benim son kontrolümde doktorum sordu carpinti göz kararmasi vs. Var mı diye ben de yok ama demek ki olabiliritesi olan şeyler korkma ama ihmal de etme canim.. çok geçmiş olsun

Ben olsam her dediğine " he he ok canım" der geçerim sen bebek doğuncaya kadar beklicez daha karar vermedik de çık işin içinden işte. Hadi annen kayınvaliden falan ısrar etse anlıycam

Aaa sok oldum ilk defa duyuyorum boyle bi sey insallah oglun olur canim rahat edersin

Hissedersin canim duz bi yerde uzan iki elini karnina koy top gibi bi sey hisedeceksin zaten 16 haftaliksin 19 20 olunca nasil buyudugunu hissedeceksin
yok yaa denedim simdide elime gelmiyor. bana bazen hamile degilim biri saka yapiyor gibi geliyor. haftaya belli olur bebek iyidir ins

erken degıl mı detaylıya canım,ben 22-24 te bılıyordum.Yarın test cvb ım cıkacak doktor ona gore soyleyecek bana da
canım yine de içim rahat etmedi doktoruma sordum 1 hafta sonramı gitsem erken değilmi die. erken değil bu hafta sonu olabilir dedi. zaten randevuda almıştık nese aradan cıksın bari ztn merak içerisindeyim gidim bi an once c.tesi :)

Ben olsam her dediğine " he he ok canım" der geçerim sen bebek doğuncaya kadar beklicez daha karar vermedik de çık işin içinden işte. Hadi annen kayınvaliden falan ısrar etse anlıycam
Kayınvalide kızımda karışmam ne isim istiyorlarsa koysunlar dedi, bu benim adım benim adım dedikçe kayınvalidede kendi adı olmasını beklemiş. Şimdi gülerek anne senin adını koysunlar dediğinde kadın geçti o artık dedi.
Birde uyanık kayınvalide, kayınbabama yüzük karşılığında haberi vermiş, oğulları olacak demiş. Adam sevinçten beni öptü, kayınvaliden yüzük istiyor dedi, bende ne bileyim yılbaşı hediyesi olarak istiyor zannettim sonra açıkladılar. Biz daha cinsiyeti kesin değil deyince ortaya çıktı mevzu. Her seferinde beni şaşırtıyorlar vallaha.

Sorma canım yaa onun bu halleri benim sıkıntılarımı da unutturuyo :) resmen yarışıyor benimle hergün göbek olcusuyoruz :))
onlar da hamile gibiler.kimi geç anlıyor ama kimi ilk günden beri gebelik psikolojisinde.

Aaa sok oldum ilk defa duyuyorum boyle bi sey insallah oglun olur canim rahat edersin
Sağ olasın. İnşaallah canım. Böyle davranan cahil bir insan da değil yani, yaşı da yerinde. Kendi kızına görümcenin adını sen niye koymadım deseydim keşke. Off off insan söylemediği şeyin sıkıntısını bile böyle çeker mi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…