2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tamam dir 4 ü aldimm bilgilerimi paylasiyorum
"Umutmerve doğum 7 haziran ve kız "
Teşekkürler

Amaniiin supper hakkaten benziyormus gobislerimiz :) bana 12. Haftada erkek demişti Dr. Ama herkes yok yok senin ki kız gobisi diyodu haklilarmis :) yanlarım dolu dolu :)

Bana halen erkek diyorlar canım ya. Güzelleştin sen erkek bu sadece karnın çıktı erkek erkek deyip diyorlar. Kız deyince de yeni duyanlar yüzün lekelenmiş falan diyorlar :)) yani insanlar sürekli söyleyecek bir şey buluyor.

[QUOTE="yeni1mucize, post: 38707325, member: 627329"kız dedirhaba arkadaslar hepinizin allah tamamina erdirsin.saglikla kavusun insallah bebeklerinize.Ben de temmuz annesi olacagim insallah.Bana dr.11+2 de erkege benziyor ama kesin degil virdahaki ay kesinlesir dedi.Ilk cocugum erkek dogal olrak kizim olmasini cok isterim.Bu haftada boyle soyleyip daha sonra kız oldugu anlasilan oldu mu aranizda? Merak ettim.Cevap verirseniz cok sevinirim.Tesekkur ederim simdiden.[/QUOTE]
Benimki döndü cnm 11 de %60 erkek dedi 16+3 te %100 kiz dedi

Hahah haklısın valla canım :) ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum bi tupum alındı. . Ameliyattan sonra herkes hiç üzülme tek tuple hamile kalan çok var hemen kalırsın yine diyorlardı. . Hamile olduğumu öğrendikten sonra vaaayy bee tek tuple iyi hamile kaldın dediler :) o yüzden en güzeli kimseyi duymamak

Benim de rahimde perde var işte hamile kaldıktan sonra öğrendim. İnsanlar dedi ki boşver ya daha gençsiniz bi daha olur Şimdilik 15 haftalık olduk bakalım

Kesinlikle tatlım çok geçmiş olsun. Şimdiden sürekli kıyaslamalar başladı. Yok sen çok kilo aldın ben almadım yok ben çatladım sen çatlamadın. Benimkinin gelişimi öndeydi yok efendime söyliyim ben 4 kilo doğurdum. İnsanlar çok bencil ya da çok saf. Bu kadar hassas bir dönemde sanki bu duyguları yaşamıyormuş ya da yaşamamış gibi konuşuyorlar.

Bence 1 kilo çocuk ne kadar sağlıksızsa 4 5 kilo doğmuş çocukla övünmek de o kadar yanlış. Önemli olan sağlık yani.

Bir de o kadarla kalsa iyi sonra boyu posu diş çıkarması yürümesi konuşması çişini söylemesi hep kıyaslıyorlar ben buna asla müsade etmiycem.

Sağol canım kısmet böyleymiş rabbim seninde gönlündeki i bidahakine versin ))
Canım tebrik ederim. Yalnız naçizane efe ismini biraz araştır da koy. İsimlerin insan karakteri üzerine etkisine inanan ve araltıran biri olarak söylüyorum Efe ler çok yaramaz ve arsız oluyorlar.

Benim uzun zamandır burnum tıkanıp duruyo. kanama da olmuştu bi ara. şimdi yok. ama normalmış. annemin de hamilelikte çok kanarmış burnu.

Canım tebrik ederim. Yalnız naçizane efe ismini biraz araştır da koy. İsimlerin insan karakteri üzerine etkisine inanan ve araltıran biri olarak söylüyorum Efe ler çok yaramaz ve arsız oluyorlar.
))) doğrudur hiç araştırmadım babamizla konuşalım bakalım )))

Benim uzun zamandır burnum tıkanıp duruyo. kanama da olmuştu bi ara. şimdi yok. ama normalmış. annemin de hamilelikte çok kanarmış burnu.

Ben alıştım artık bu burun tıkanıklığına bazen başımı çok ağrıtıyor kanama bende çok aşırı olmuştu hemen acile gittik kbb doktoru yaktı burnumu. Şimdi peteklerin üzerine sürekli ıslak havlu koyuyorum hava nemlendirici de var ama o beni rahatsız ediyor sanırım temizlemem gerekiyor onu. Bir de breathe right kullanıyorum sakın viks falan kullanmayın canım çok zaRarlı hamileyken bekki pkyanus suyu sprayi işe yarayabilir.

Canim benim ilk bebegimde 11+4 te erkek dediler 16 da kiz cikti

Canim benim kocis yurtdisinda ilk 3 ayi ayri gecirdik neyseki 5.ayda gidicem esimin yanina ben bise olur diye ayni yataga bile yatamam heralde gobusumle
bi süre daha sabretsinler canım ne yapalım bende böyle olsun istemem ama bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ilk başlarda kanamam olmasa belki daha ılımlı yaklaşırdım ama yapacak bişey yoksanki bu aylar daha rahat geçiyor ya bana artık kanama olmazmış gibi geliyor ama yine de korkuyorum malesef doğumdan sonra artık

Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…