- 3 Ağustos 2008
- 72
- 72
- 303
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.541
Tamam dir 4 ü aldimm bilgilerimi paylasiyorumTatlım ben yokum demek yerine bilgilerinizi yazarsınız ekleyeceğim zaten...
medyum değilim ki siz söylemeden bilgilerinizi yazayım
kuzum 2 senindir inşaAllaah
Allah kabul etsiiin...
Sana da 4 ü veriyorum canım o halde
Allah kabul etsin... süremiz 2 şubata kadardır...
Bir sonraki kontrole öğrenirsin inş. canım.
Kaç hafta sonra kontrolün.
Amaniiin supper hakkaten benziyormus gobislerimiz :) bana 12. Haftada erkek demişti Dr. Ama herkes yok yok senin ki kız gobisi diyodu haklilarmis :) yanlarım dolu dolu :)
Bana halen erkek diyorlar canım ya. Güzelleştin sen erkek bu sadece karnın çıktı erkek erkek deyip diyorlar. Kız deyince de yeni duyanlar yüzün lekelenmiş falan diyorlar :)) yani insanlar sürekli söyleyecek bir şey buluyor.
Benim de rahimde perde var işte hamile kaldıktan sonra öğrendim. İnsanlar dedi ki boşver ya daha gençsiniz bi daha olurHahah haklısın valla canım :) ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum bi tupum alındı. . Ameliyattan sonra herkes hiç üzülme tek tuple hamile kalan çok var hemen kalırsın yine diyorlardı. . Hamile olduğumu öğrendikten sonra vaaayy bee tek tuple iyi hamile kaldın dediler :) o yüzden en güzeli kimseyi duymamak
Ben yerim onun bibisini bal bunlarHee erkek ya teyzesi :)
Acmis pullugu gosteriodu hemen...
Heyyytt yeteyyyy aytik uleynnn bana kiz deyip durmayin der gibi
Teşekürler canım cümlemizin inşallahEfe ve Ece...
Sağlıkla gelsinler dünyamıza.
Hahah haklısın valla canım :) ben geçen sene dış gebelik ameliyatı oldum bi tupum alındı. . Ameliyattan sonra herkes hiç üzülme tek tuple hamile kalan çok var hemen kalırsın yine diyorlardı. . Hamile olduğumu öğrendikten sonra vaaayy bee tek tuple iyi hamile kaldın dediler :) o yüzden en güzeli kimseyi duymamak
Sağol canım kısmet böyleymişmaşallah sağlıkla gelsinler hep hayalimdi ikiz olsun bi kız bi erkek olsun diye ama nasip değilmiş çok şanslısın canım
Canım tebrik ederim. Yalnız naçizane efe ismini biraz araştır da koy. İsimlerin insan karakteri üzerine etkisine inanan ve araltıran biri olarak söylüyorum Efe ler çok yaramaz ve arsız oluyorlar.Sağol canım kısmet böyleymişrabbim seninde gönlündeki i bidahakine versin ))
Benim uzun zamandır burnum tıkanıp duruyo. kanama da olmuştu bi ara. şimdi yok. ama normalmış. annemin de hamilelikte çok kanarmış burnu.Arkadaslar aranızda burun tıkanıklığı yaşan var mı?
Çok şükür hasta-grip falan değilim ama bikaç gündür aşırı tıkalı oluyor burnum ve sildiğimde azda olsa kan görüyorum.
Baş ağrımda çok oluyor ama onu çok yatmaya ve uyumaya bağlıyorum
Hahacok tatlisiniz masallahBenim kıskanç kocacik da benimle yarışıyor :)) 9 ay sonunda merak ediyorum ne halde oluruz heheh
Canım tebrik ederim. Yalnız naçizane efe ismini biraz araştır da koy. İsimlerin insan karakteri üzerine etkisine inanan ve araltıran biri olarak söylüyorum Efe ler çok yaramaz ve arsız oluyorlar.
Benim uzun zamandır burnum tıkanıp duruyo. kanama da olmuştu bi ara. şimdi yok. ama normalmış. annemin de hamilelikte çok kanarmış burnu.
Burun tıkanıklığı ve kulak uğultusu bendese var doktora sordum akşam normal desiBenim uzun zamandır burnum tıkanıp duruyo. kanama da olmuştu bi ara. şimdi yok. ama normalmış. annemin de hamilelikte çok kanarmış burnu.
Canim benim ilk bebegimde 11+4 te erkek dediler 16 da kiz ciktiMerhaba arkadaslar hepinizin allah tamamina erdirsin.saglikla kavusun insallah bebeklerinize.Ben de temmuz annesi olacagim insallah.Bana dr.11+2 de erkege benziyor ama kesin degil virdahaki ay kesinlesir dedi.Ilk cocugum erkek dogal olrak kizim olmasini cok isterim.Bu haftada boyle soyleyip daha sonra kız oldugu anlasilan oldu mu aranizda? Merak ettim.Cevap verirseniz cok sevinirim.Tesekkur ederim simdiden.
bi süre daha sabretsinler canım ne yapalım bende böyle olsun istemem ama bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ilk başlarda kanamam olmasa belki daha ılımlı yaklaşırdım ama yapacak bişey yokCanim benim kocis yurtdisinda ilk 3 ayi ayri gecirdik neyseki5.ayda gidicem esimin yanina ben bise olur diye ayni yataga bile yatamam heralde gobusumle
Sana veCanim benim ilk bebegimde 11+4 te erkek dediler 16 da kiz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?