- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.501
ahh yavrucummm bende o kiloda doğmusum minicikti demekki. şimdi duyuyorum 3,500gr doganları sonra kendimi hayal ediyorum ne kdr küçükmüşüm die. gerci zavallı annem napsın o zmnki sartlarda yemek bulacakta yiyecek nerde öle hamilelere özel yemekler, vitaminler felan 87li doğumluyum bu arada. bide bana kazayla hamile kalmış ablamla aramızda 13ay var vucudu toparlanamadan bana hamile kalınca bende karnında beslenememişim kalsiyum vitamin depoları hep boştu demekki
Hehehh demi ama bak beni bi anlayan sen ciktin
Amin cnm hepimize ALLAH kolay bi gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...
bugün cinsiyet öğrenmeye gittim ama öğrenemedim yaa kordonu bacak arasındaymış kıza benziyo ama sadece tahmin dedi. iki hafta sonra gel dedi
Kızlar aranızda hiç görümceniz illa benim adımı koyun dedi mi?
Kızımda kayınvalideden önce tutturdu benim adımı koyun diye. Hani adı dini bir isimde değil, çağdaş kulağa hoş gelen bir isimde değil. Benden önce evlendiği ve tedavi gördüğü için kalbini kırmak istemedim. Bir ısrar bir kıyamet, yok bütün masraflarını karşılarım, yok ben beşi bir yerde (altın) takarım falan dedi. Eşim Elif ismini koydu bende yıllardır istediğim ismi koydum. Doğumdan sonra da olay oldu Elif halalarının ismiymiş. Biraz kayınvalide bozulduda, görümcem kadar içerlemedi.
Ben tabi çok istiyorsa kendi kızı olduğunda ismini koysun dedim eşime, Rabbim nasip etti görümceminde benden sonra kızı oldu. Ne kendi görümcesinin ne kendisinin ne de kayınvalidesinin ismini koydu.
Buna rağmen yılbaşında hamileliğimi açıkladık bizde misafirlikteyken. Anacım, bu yine tutturdu benim adımı koyun diye. İçime oturdu bir çift laf söyleyemedim diye.
İnşaallah bir oğlum olurda bu konuda yine bir kriz yaşamam.
ayy maşallah cnm ne güzel bir göbüş o :))))Bu bir kaç hafta öncesinden çok şişkinliğim var şimdi daha toparlandı göbüşüm :))) kend kendimi çekerken elim özürlü gibi çıkıyor :))) akşama eşime çektiririm kızlar yeni göbüşümü.
Bu arada gerçekmiş popom tam kız annesi gibi oldu Eki Görüntüle 1363975
Hee erkek ya teyzesi :)Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
erkek mi?
Merak ediyordum seni.
Oğluna bir erkek kardeş mi geliyor.
Hee erkek ya teyzesi :)
Acmis pullugu gosteriodu hemen...
Heyyytt yeteyyyy aytik uleynnn bana kiz deyip durmayin der gibi
Evet çok doğru. Benim su ile hiç aram yok, bol bol su içebiliyorsan ne güzel.Dogrudur
Cok sükür hiç kabiz olmadim daha, umarim olmamda
bunun için bol su içmeye alistiralim kendimizi hem ilerde süt yapmasi içinde bol su içmemiz lazim olcak
inş senin istediğin isim koyulur bebeğine bir anne olarak en buyuk hakkın canım. buraya bir sürü sey yazabilirdim ama seni dolduruşa getirmek istemyorum maglum hamileyken hemencecik geriliyoruz sebepli sebepsiz :) mümkün oldugunca sakin davranmaya calıs canım isim konusunda ama analık hakkınıda yedirtme
Bunuda ilk defa duydum ama arkadaslarin da dedigi gibi boşver kendi koysaydi kizinin adini ben boyle insanlara cok kızıyorum kendine istemediklerini baskalarinda mecbur gormeleri aman eşinde senin arkandaysa bosver takma kimseyi he hee de gec
Sağ olun kızlar, doktor erkeğe benzetmişti, kesinleşsin cinsiyeti, kendi söylediğiyle kalsın inşaallah. Kayınpederin kullanmadığı ikinci ismi Ahmet, Ahmet olmasında bir mahsur yok sonuçta peygamberimizin de ismi. Ben duymadım da eşime kayınımın ismi olsun demiş kayınbaba. Hay Allah'ım, ben saygımdan sustukça, onlar konuşacak herhalde. Neyse eşimle biz bildiğimizi yaparız, sağlıklı sıhhatli gelsin de yavrucak.nasıl özgüven var bu sülalerde ben hiç anlamıyorum. kesinlikle bir dahakine cevap verin. ben ilk günden beri cevap veren konuşan bir gelinim. tabi ki saygı çerçevesinde. sessiz kalan kimsenin de mutlu olduğunu görmedim. hatta aksine "eltim hep cevap verir el üstünde de o tutulur" denir. niye sizin içinizde kalıyor da onlar kafalarına göre ısrar etme hakkını buluyorlar. söyleyin cevabınızı gitsin. ay bu hormonlar çok sinirli yaptı beni dersiniz sonra. belki oğlan olur demişsiniz bu seferde kayınpeder ismi çıkabiliray sizin yerinize ben sinirlendim
yada arkadaş tekniği rüyamda ak sakallı dede bu ismi söyledi bu isim konulacak diye kestirip atarsınız.
Evet çok doğru. Benim su ile hiç aram yok, bol bol su içebiliyorsan ne güzel.
Sağ olun kızlar, doktor erkeğe benzetmişti, kesinleşsin cinsiyeti, kendi söylediğiyle kalsın inşaallah. Kayınpederin kullanmadığı ikinci ismi Ahmet, Ahmet olmasında bir mahsur yok sonuçta peygamberimizin de ismi. Ben duymadım da eşime kayınımın ismi olsun demiş kayınbaba. Hay Allah'ım, ben saygımdan sustukça, onlar konuşacak herhalde. Neyse eşimle biz bildiğimizi yaparız, sağlıklı sıhhatli gelsin de yavrucak.
Eki Görüntüle 1364028
Erkek totosu oldu ...
Ay gulmeyin halime tamam mi?
Sivri bi toto ve gobise dondu benim sislikler...
Yanlarimdaki sislikler indi...
Herkes yanlarim sis diye kiz diyordu...
Demek ki 4. Aya girince vücut kiz erkek hangisi ise ona donuyormus kizlar...
4D usgyi de koycam ama dosya gecerli degil diyor beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?