2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ankara Valiliği, hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden Çarşamba ve Perşembe günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle; "İlimizde hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde; Hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden; 07-08 Ocak 2015 tarihlerinde (Çarşamba ve Perşembe) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür. Vatandaşlarımızın, oluşacak aşırı buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır."

2 gün prensesim evde.

hem size yazıyorum hemde pıt pıt yapan kızımı seviyorum. :)

Rahatsız etmese de beni şükür ben burdayım diyor.

Son dönemlerde kızım resmen döverdi beni güm güm indirirdi tekmeleri bakalım bu kızım nasıl olacak.

Erkek kardeşimle yaşıtsın:)

Benim 35. haftada idrarda +1 proteinim çıktı ona bağlı olarak kilo almıyordu bebek, tansiyondan dolayı.

Biraz daha bekletip sezeryan yapacaktı doktorum. 35+6 günlükken suyum nişanım geldi ve sorunsuz bir şekilde normal doğum yaptım Allaha bin şükür.

Hehehh demi ama bak beni bi anlayan sen ciktin
Amin cnm hepimize ALLAH kolay bi gebelik ve dogum nasip etsin insaallah...

Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

erkek mi?

Merak ediyordum seni.

Oğluna bir erkek kardeş mi geliyor.

bugün cinsiyet öğrenmeye gittim ama öğrenemedim yaa kordonu bacak arasındaymış kıza benziyo ama sadece tahmin dedi. iki hafta sonra gel dedi

Bir sonraki kontrole öğrenirsin inş. canım.

Kaç hafta sonra kontrolün.

nasıl özgüven var bu sülalerde ben hiç anlamıyorum. kesinlikle bir dahakine cevap verin. ben ilk günden beri cevap veren konuşan bir gelinim. tabi ki saygı çerçevesinde. sessiz kalan kimsenin de mutlu olduğunu görmedim. hatta aksine "eltim hep cevap verir el üstünde de o tutulur" denir. niye sizin içinizde kalıyor da onlar kafalarına göre ısrar etme hakkını buluyorlar. söyleyin cevabınızı gitsin. ay bu hormonlar çok sinirli yaptı beni dersiniz sonra. belki oğlan olur demişsiniz bu seferde kayınpeder ismi çıkabilir ay sizin yerinize ben sinirlendim

yada arkadaş tekniği rüyamda ak sakallı dede bu ismi söyledi bu isim konulacak diye kestirip atarsınız.

ayy maşallah cnm ne güzel bir göbüş o :))))

Hee erkek ya teyzesi :)
Acmis pullugu gosteriodu hemen...
Heyyytt yeteyyyy aytik uleynnn bana kiz deyip durmayin der gibi

Ne güzel işte annesini abisini merakta bırakmak istememiş yeter göründe adımı koyun istemiş.

:)

sağlıkla kucağına alırsın inş. canım.

Dikkatimi çeken de çoğunluğun ya 2 kızı yada 2 oğlu var. :)

Dogrudur
Cok sükür hiç kabiz olmadim daha, umarim olmamda
bunun için bol su içmeye alistiralim kendimizi hem ilerde süt yapmasi içinde bol su içmemiz lazim olcak
Evet çok doğru. Benim su ile hiç aram yok, bol bol su içebiliyorsan ne güzel.
Sağ olun kızlar, doktor erkeğe benzetmişti, kesinleşsin cinsiyeti, kendi söylediğiyle kalsın inşaallah. Kayınpederin kullanmadığı ikinci ismi Ahmet, Ahmet olmasında bir mahsur yok sonuçta peygamberimizin de ismi. Ben duymadım da eşime kayınımın ismi olsun demiş kayınbaba. Hay Allah'ım, ben saygımdan sustukça, onlar konuşacak herhalde. Neyse eşimle biz bildiğimizi yaparız, sağlıklı sıhhatli gelsin de yavrucak.

Ablamın 2 kızı var, Allah nasip ederse benimde 2 kızım olacak, anneme diyorum erkek torun haram sana, umudunu erkek kardeşime sakla :)

Oda ben kız torunlarımdan çok memnunum kardeşine de rabbim hayırlısını versin diyor.

Öyle alışmış ki bizim sülale kıza babam bile ben biliyordum bu torunumun da kız olacağını diyordu:)

Bizim taraf geneli 2 kız, sadece 1 inde 2 erkek var, diğerinde de 1 kız 1 erkek,

eşim tarafı da hep 2 erkek.

Bende şükür kabız olmadım ama söylemesi çok çok ayıp demir ilacına ilk başladığım zamanlarda ka... rengi koyuydu şimdi oda normale döndü, çok saçma ama acaba ilaç etki etmiyorda mı rengi normale döndü diye aptalca bir düşünce içine girdim.

Oysa decavit ve aspirini sabah kahvaltıdan sonra, demir ilacını da ya tam yatacağım zaman, yada süt vs. içmişsem gece wc ye kalktığım zaman içiyorum.

Erkek totosu oldu ...
Ay gulmeyin halime tamam mi?
Sivri bi toto ve gobise dondu benim sislikler...
Yanlarimdaki sislikler indi...
Herkes yanlarim sis diye kiz diyordu...
Demek ki 4. Aya girince vücut kiz erkek hangisi ise ona donuyormus kizlar...
4D usgyi de koycam ama dosya gecerli degil diyor beceremedim

Demekki sizinkilere fazla saygı ters tepiyor.

İnş. eşin dediği gibi bildiğinizi yapar.

aha bir göbüş daha ne maşallah kocaman oldu göbüşler.

Benimde üstümde eşofmanlarım var, çıkarttığım bir gün çeker eklerim inş.

Masallah sizde tam erkek karni

Offf ne yoğun bir gündü allahım bir dakika boşluk bulup ta giremedim foruma :) Umarım herkesler iyidir. SirriEyvan Canım bizimde cinsiyetlerimiz dün akşam belli oldu :) Bir oğlumuz olduğu belli olmuştu. Dün akşam kızımızda kendini gösterdi :))) Listeye Bir Kız bir erkek olarak ekleyebilirsin. İsimlerimiz Efe ve Ece :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…