2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki

Canım bende de +3 lokost çıktı gittiğim iki doktor da kesinlikle ilaç kullandırmadılar. saat başı bir bardak su iç dedi ikisi de anlaşmış gibi. Yalnız gelişimle alakası olduğu u sanmıyorum. Benİm de bebeğin gelişimi 2 hafta kadar öndeydi son kontrolümde gebelik haftamla bebeğin gelişimi aynı çıktı. Çünkü bu haftalar bebeklerin en hızlı büyüdüğü haftalar ve bunlar çok normal. Sen sağlıklı beslen ve bunları kafana takma iki günde bir muz ve her gün iki tane mandaline veya kivi yemeyi ihmal etme. Hurma da bebeği besler diyorlar.

Benimki döndü cnm 11 de %60 erkek dedi 16+3 te %100 kiz dedi[/QUOTE]

Vala arkadasim ben 17.haftadayim ve doktor hala cinsiyete net bir sey demedi..kiz olma ihtimali yuksek dedi....21.haftada erkek dersede sasirmam..sizinki daha kucukmus..belki degisebilir..

Benim de rahimde perde var işte hamile kaldıktan sonra öğrendim. İnsanlar dedi ki boşver ya daha gençsiniz bi daha olur Şimdilik 15 haftalık olduk bakalım
ah canım sen onları aldırma ya ,herkes cok bılıyor nedense.Ben de durumumu oyrenınce azacık arastırdım en ıyısı rahmım alınacaktı ölecektım ve ss ,Allahın verdıyı canı onlar mı alacak sen bol bol duanı et gerısını aldırma.Bı ara Memorıala gıdecem bı kere kanamayla 9 cu haftamdı gıttım doktorum yoktu baska kadın baktı,kanamamı gorup dusuk yapıyorsun dedı ve eve yolladı benı.Arabayla cıkmıstım bı de eve nasıl geldım bı Allah bılır bı de ben.Gıdecem o kadını bulacam ve hanı dusuk yapıyordum dıye sorcam o gerızekalıya

Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki
yok benım ıdrar testım hep temız cıktı ama 3 lu testte 5 gun gerıden geldıgını ogrendım ben de ,hep aynı gundu oncelerı,gec dollenme falan dedı bana.Bı de ben bıraz arastırdım nesquık sute katılanlar var ya toz o ıyı gelıyormus yazıyor nette doktor soylemıstı.Ben gunde bı bardak sutle ıcıyorum dene sen de ıstersen.bakalım detaylıda kapanacak mı fark

Canim cok cok cok tesekkurler o kadar icimi rahatlattin ki anlatamam

Tamam canim hemen esimi gonderdim almaya☺aksam aksam karda kista nerden cikti dedi☺coook tesekkurler

Cnm benim de idrar tahlilimde 7-8 lokosit ve cok sayida epiderm hucre cikti....
Bugun ayrintili kultur icin tekrar idrar verdim...
Kana sicramamis ALLAHtan...
Cok gecmis olsun...
Benumde kültür sonucuna gore ilac yazicak... bekliyoruz şimdilik...
3 gunde cikiyormus sonuc...

Canim sana da cok gecmis olsun agri yapiyor mu peki benim kasik ve alt karin bolgemde agri yapiyo

Gecmis olsun canim..bu tahlilleri siz kendinzmi yaptiriyorsunuz doktorunuz mu istiyor..ben taramalari kacirdim.4lu test icinde pzrtesi kan verdim..

Haklisin cnm da insan tedirgin oluyor iste meleklerimiz kocislerimizden daha on planda olmaya basladi bile

Canım benimde lökosit çıktı idrarda öyle 3-5 tane değil, çoktu epey, gecen hafta ağrım çok oldu, serum falanda yedim, zaten kumda döküyormuşum...
Antibiyotik yazdı doktor, kullanmak istemedim ve kendi doktoruma gittim oda aynı ilacı verdi mutlaka kullan diye, 5 günlük bi ilaç zaten, çok şükür rahatladım ağrım falan geçti, doktorun kullan diyorsa mutlaka kullan enfeksiyon ihmal edilmemeli dedi doktorum ve bol su içmemi önerdi...
Benimde bebeğimin gelişimi haftasına göre hep öndeydi ama artık haftasıyla uyumlu çıkmaya başladı, doktor normal dedi bu duruma, enfeksiyonla alakası yok yani, o yüzden beslenmene dikkat et gerisini düşünme çok önemli değil 3-5 gün geri veye önde olması...

Ya nesquik iyi mi geliyormuş. Ben normalde süt içemediğim için her gün nesquikli süt içiyorum sade çok nadir içebiliyorum

Canım ben çok severdim nesquikli süt içmeyi ama hamile olduğumdan beri bırakmıştım hazır gıda sonuçta diye, sütü çok severim ama içemiyorum eskisi gibi nesquikli içebilirim anca, sen öyle yazınca bi sorayım dedim yani içsem günde bi bardak yararlı olur öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…