- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.561
Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki
canim ben okumustum buraya da yazmistim ama gormedin sanirim. Yine bi cuz almak istiyorum. Allah kabul etsin.
))) doğrudur hiç araştırmadım babamizla konuşalım bakalım )))
Benimki döndü cnm 11 de %60 erkek dedi 16+3 te %100 kiz dedi[/QUOTE][QUOTE="yeni1mucize, post: 38707325, member: 627329"kız dedirhaba arkadaslar hepinizin allah tamamina erdirsin.saglikla kavusun insallah bebeklerinize.Ben de temmuz annesi olacagim insallah.Bana dr.11+2 de erkege benziyor ama kesin degil virdahaki ay kesinlesir dedi.Ilk cocugum erkek dogal olrak kizim olmasini cok isterim.Bu haftada boyle soyleyip daha sonra kız oldugu anlasilan oldu mu aranizda? Merak ettim.Cevap verirseniz cok sevinirim.Tesekkur ederim simdiden.
ah canım sen onları aldırma ya ,herkes cok bılıyor nedense.Ben de durumumu oyrenınce azacık arastırdım en ıyısı rahmım alınacaktı ölecektım ve ss ,Allahın verdıyı canı onlar mı alacak sen bol bol duanı et gerısını aldırma.Bı ara Memorıala gıdecem bı kere kanamayla 9 cu haftamdı gıttım doktorum yoktu baska kadın baktı,kanamamı gorup dusuk yapıyorsun dedı ve eve yolladı benı.Arabayla cıkmıstım bı de eve nasıl geldım bı Allah bılır bı de ben.Gıdecem o kadını bulacam ve hanı dusuk yapıyordum dıye sorcam o gerızekalıyaBenim de rahimde perde var işte hamile kaldıktan sonra öğrendim. İnsanlar dedi ki boşver ya daha gençsiniz bi daha olurŞimdilik 15 haftalık olduk bakalım
tebrıkler sonunda gosterdı kızın kendını demek kı Alaah nazarlardan saklasınTeşekürler canım cümlemizin inşallah
yok benım ıdrar testım hep temız cıktı ama 3 lu testte 5 gun gerıden geldıgını ogrendım ben de ,hep aynı gundu oncelerı,gec dollenme falan dedı bana.Bı de ben bıraz arastırdım nesquık sute katılanlar var ya toz o ıyı gelıyormus yazıyor nette doktor soylemıstı.Ben gunde bı bardak sutle ıcıyorum dene sen de ıstersen.bakalım detaylıda kapanacak mı farkKizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki
Canim cok cok cok tesekkurler o kadar icimi rahatlattin ki anlatamamCanım bende de +3 lokost çıktı gittiğim iki doktor da kesinlikle ilaç kullandırmadılar. saat başı bir bardak su iç dedi ikisi de anlaşmış gibi. Yalnız gelişimle alakası olduğu u sanmıyorum. Benİm de bebeğin gelişimi 2 hafta kadar öndeydi son kontrolümde gebelik haftamla bebeğin gelişimi aynı çıktı. Çünkü bu haftalar bebeklerin en hızlı büyüdüğü haftalar ve bunlar çok normal. Sen sağlıklı beslen ve bunları kafana takma iki günde bir muz ve her gün iki tane mandaline veya kivi yemeyi ihmal etme. Hurma da bebeği besler diyorlar.
Tamam canim hemen esimi gonderdim almaya☺aksam aksam karda kista nerden cikti dedi☺coook tesekkurleryok benım ıdrar testım hep temız cıktı ama 3 lu testte 5 gun gerıden geldıgını ogrendım ben de ,hep aynı gundu oncelerı,gec dollenme falan dedı bana.Bı de ben bıraz arastırdım nesquık sute katılanlar var ya toz o ıyı gelıyormus yazıyor nette doktor soylemıstı.Ben gunde bı bardak sutle ıcıyorum dene sen de ıstersen.bakalım detaylıda kapanacak mı fark
Cnm benim de idrar tahlilimde 7-8 lokosit ve cok sayida epiderm hucre cikti....Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki
Canim sana da cok gecmis olsun agri yapiyor mu peki benim kasik ve alt karin bolgemde agri yapiyoCnm benim de idrar tahlilimde 7-8 lokosit ve cok sayida epiderm hucre cikti....
Bugun ayrintili kultur icin tekrar idrar verdim...
Kana sicramamis ALLAHtan...
Cok gecmis olsun...
Benumde kültür sonucuna gore ilac yazicak... bekliyoruz şimdilik...
3 gunde cikiyormus sonuc...
Yok ağrım yok...Canim sana da cok gecmis olsun agri yapiyor mu peki benim kasik ve alt karin bolgemde agri yapiyo
Sağol canım rabbim herkese gönlüne göre versin
Cnm benim de idrar tahlilimde 7-8 lokosit ve cok sayida epiderm hucre cikti....
Bugun ayrintili kultur icin tekrar idrar verdim...
Kana sicramamis ALLAHtan...
Cok gecmis olsun...
Benumde kültür sonucuna gore ilac yazicak... bekliyoruz şimdilik...
3 gunde cikiyormus sonuc...
Haklisin cnm da insan tedirgin oluyor iste meleklerimiz kocislerimizden daha on plandabi süre daha sabretsinler canım ne yapalım bende böyle olsun istemem ama bebeğime bişey olcak diye korkuyorum ilk başlarda kanamam olmasa belki daha ılımlı yaklaşırdım ama yapacak bişey yoksanki bu aylar daha rahat geçiyor ya bana artık kanama olmazmış gibi geliyor ama yine de korkuyorum malesef doğumdan sonra artık
Kizlar benim idrarda +3 lökosit cikti dr antibiyotik yazdi bebegim 4 gun geriden gelmeye baslamis halbuki simdiye kdr hep öndeydi dr enfeksiyondan falan demedi ama bnm kafama takildi enfeksiyondan gelismeme olur mu ki
yok benım ıdrar testım hep temız cıktı ama 3 lu testte 5 gun gerıden geldıgını ogrendım ben de ,hep aynı gundu oncelerı,gec dollenme falan dedı bana.Bı de ben bıraz arastırdım nesquık sute katılanlar var ya toz o ıyı gelıyormus yazıyor nette doktor soylemıstı.Ben gunde bı bardak sutle ıcıyorum dene sen de ıstersen.bakalım detaylıda kapanacak mı fark
yok benım ıdrar testım hep temız cıktı ama 3 lu testte 5 gun gerıden geldıgını ogrendım ben de ,hep aynı gundu oncelerı,gec dollenme falan dedı bana.Bı de ben bıraz arastırdım nesquık sute katılanlar var ya toz o ıyı gelıyormus yazıyor nette doktor soylemıstı.Ben gunde bı bardak sutle ıcıyorum dene sen de ıstersen.bakalım detaylıda kapanacak mı fark
Aman olmasin canim benim bildigim 7-8lökosit düşük demek + seklinde ifadeler olunca fazla oluyo sanirim tabi yanlis bilmiyosamYok ağrım yok...
Farkinda bile degildim...
Cok sık wc gidiyorum gebelikten diye rahatimda yani...
Yanmada yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?