- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.581
Canim tesekkurler yorumun icin bende de agri asiri seviyede kasiklarimda surekli bir agri var uykudan bile kaldiriyor cmt tekrar gidecem bakalim monurol ictim ins gecer sana da cok gecmis olsun canimCanım benimde lökosit çıktı idrarda öyle 3-5 tane değil, çoktu epey, gecen hafta ağrım çok oldu, serum falanda yedim, zaten kumda döküyormuşum...
Antibiyotik yazdı doktor, kullanmak istemedim ve kendi doktoruma gittim oda aynı ilacı verdi mutlaka kullan diye, 5 günlük bi ilaç zaten, çok şükür rahatladım ağrım falan geçti, doktorun kullan diyorsa mutlaka kullan enfeksiyon ihmal edilmemeli dedi doktorum ve bol su içmemi önerdi...
Benimde bebeğimin gelişimi haftasına göre hep öndeydi ama artık haftasıyla uyumlu çıkmaya başladı, doktor normal dedi bu duruma, enfeksiyonla alakası yok yani, o yüzden beslenmene dikkat et gerisini düşünme çok önemli değil 3-5 gün geri veye önde olması...
Canim tesekkurler yorumun icin bende de agri asiri seviyede kasiklarimda surekli bir agri var uykudan bile kaldiriyor cmt tekrar gidecem bakalim monurol ictim ins gecer sana da cok gecmis olsun canim
Cnm ben dr degistirdim bu ay...Gecmis olsun canim..bu tahlilleri siz kendinzmi yaptiriyorsunuz doktorunuz mu istiyor..ben taramalari kacirdim.4lu test icinde pzrtesi kan verdim..
insallah küfr etmemıs adam bana aksam aksamTamam canim hemen esimi gonderdim almaya☺aksam aksam karda kista nerden cikti dedi☺coook tesekkurler
benım hep alt karın agrımda oluyordu agrı ,bı de havuza da gırıyordum ılk haftalar doktorum enfeksyon dedı kesın,ama 2 kere ıdrar testı verdım,ıkısınde de 1-2 lokosıt,ve erıtrosıt goruldu.Doktorum normal dedı ve ılac vermedı.Yalnız magnezıum yazdı bana suya katıp ıcıyorum kasılmalara ıyı gelıyor,erken dogumun karsısını alıyor.Doktoruna sor ıstersen,ıdrarında enfeksyon yoksa magnezıum yazsın sana daCanim sana da cok gecmis olsun agri yapiyor mu peki benim kasik ve alt karin bolgemde agri yapiyo
evt canım ben de yenı ogrendım doktor tavsıyesı yanı gerıden gelen bebekler ıcın nesquıklı sut ıcın dıyor.Ben de sasırdım ne alaka ama kk da forumda kulananlar olmus ve fark kapanmıs hepsınde ,en azından zararı yok onu ogrendık,ben de sut ıcmeyı sevmıyordum,bı de zararlı olsa cocuklara ıcırmezlerYa nesquik iyi mi geliyormuş. Ben normalde süt içemediğim için her gün nesquikli süt içiyorum sade çok nadir içebiliyorum
cocuklar ıcıyor bunu canım bı de bu tarafından bak,zararlı olsa o kadar anne ıcırır mı cocuklarına,bı de doktor tavsıyesınden sonra burda bır forum var orda da kullanmıs bzden oncekı hamısler ve bebeklerı 1 hafta gerıden gelenlerın farkı kapanmıs doktorları soylemıs onların da ıcın dıye,sen de doktorna sor oyle kullan ıcın rahat etsın dıyeCanım ben çok severdim nesquikli süt içmeyi ama hamile olduğumdan beri bırakmıştım hazır gıda sonuçta diye, sütü çok severim ama içemiyorum eskisi gibi nesquikli içebilirim anca, sen öyle yazınca bi sorayım dedim yani içsem günde bi bardak yararlı olur öyle mi
gecmıs olsun tekrar canım,masallah kızınada 18 hafta buyumezmı artık ıyıce bellı olmustur her yerıKizlar telefondan giriyorum...
Annemin ameliyati çok iyi geçti şükür , iyileşmeye çalışıyor ,hamd olsun Rabbime...
Minik kızımı da gördük bugün maaşAllah barekAllah, sürekli hareket halindeydi... Her yeri o kadar büyümüş ki... Ayaklari elleri, parmakları bide boynu var artık çok güzel bir duygu
Biz çok iyiyiz hamd olsun... Gobislerin bir kısmını gördüm hatunlar maaşAllah hepimize...supersiniz
Bende pc den girince paylasacagim inşaAllah ... :) bir kiz karni da bizden geliiiirr...
Allah razı olsun tatlim :)gecmıs olsun tekrar canım,masallah kızınada 18 hafta buyumezmı artık ıyıce bellı olmustur her yerı
Cok şükür cnm.... annecigine cok cok geçmiş olsun...Kizlar telefondan giriyorum...
Annemin ameliyati çok iyi geçti şükür , iyileşmeye çalışıyor ,hamd olsun Rabbime...
Minik kızımı da gördük bugün maaşAllah barekAllah, sürekli hareket halindeydi... Her yeri o kadar büyümüş ki... Ayaklari elleri, parmakları bide boynu var artık çok güzel bir duygu
Biz çok iyiyiz hamd olsun... Gobislerin bir kısmını gördüm hatunlar maaşAllah hepimize...supersiniz
Bende pc den girince paylasacagim inşaAllah ... :) bir kiz karni da bizden geliiiirr...
Canim ablam benim öpmem mii...öperim Allah razı olsuunn senden de :)Cok şükür cnm.... annecigine cok cok geçmiş olsun...
Mubaregin ellerinden op bizim icin dua iste ondan olur mu?
Ee fistigimiz da iyimis annesi maasallah...
Kendine dikkat et cnm olur mu?
Anneyi merak edersin gidip gelirsin soguklarda aman ha ...
bende efelerın afacan olduguna asırı sahıtım :) anasınıfı ogrt yım ve efe adındakı tum ogrencılerım hareketlı ve akıllı olduklarını gordum ama buna ragmen bızımde oglumuz ıcın degerlendırdıgımız ısımlerden))) doğrudur hiç araştırmadım babamizla konuşalım bakalım )))
Gmiş olsun canım Rabbim anneciğine acil şifalar versin geçmiş, bitmiş, gitmiş olsunKizlar telefondan giriyorum...
günaydınnn pofudukumm napıyosunn bebiş napıyo annesiGünaydın hanımlar :) nasılsınız bakalım :) gobişlerden opuyorum :)
Günaydııın[Gunaydin
ıyıyım canım cok sukur,doktor test yapınca cd verdı ordan bakıyorum ben de cok buyumusler artık ıyıce her yerlerı belli ama bızımkı hep yuzunu kapatıyor nedenseAllah razı olsun tatlim :)
Evet insan inanmıyor gerçekten çok değişik geliyor... Zaman nasıl geçti ne ara büyüdük diyorsun :)
Ne güzel hep beraber geçiriyoruz bu tatli gunleri bu da apayri bir heyecanın:)
Sen nasilsin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?