- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.521
Offf ne yoğun bir gündü allahım bir dakika boşluk bulup ta giremedim foruma :) Umarım herkesler iyidir.SirriEyvan Canım bizimde cinsiyetlerimiz dün akşam belli oldu :) Bir oğlumuz olduğu belli olmuştu. Dün akşam kızımızda kendini gösterdi :))) Listeye Bir Kız bir erkek olarak ekleyebilirsin. İsimlerimiz Efe ve Ece :)))))
Ahh kiyamamm kusmesin o bize :))) cok tatlisiniz canimBenim gobişimi sevmediniz kızım size kusucekhehehe:)
Canim evet banada doktorum 12 haftalikken erkek dedi 14 haftalikken %80kiz 16 haftalikken %100 kiz ve 18 haftaligiz hala kizAy canimm tesekkur ederim cevap icin.En basindan bberi belirtiler cok farkli dr.oyle soyleyince kalakaldim.Kacgundur arastirip duruyorum boyle degisen oluyormus.Benim de hayirlisi olsun artik..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizini:)
22 cı haftasında falan daha ıyı gozukuyormus okumustum da ondan sordum ,22-24 arası yaptırmayı dusunuyorum ben ama bakalım doktor ne deyecekbende 15inde gireceğim detaylı ultrasona erkenmi yani
oy masallah tam hamıle gobusu
Ahh kiyamamm kusmesin o bize :))) cok tatlisiniz canim allahim bagislasin e
Canim evet banada doktorum 12 haftalikken erkek dedi 14 haftalikken %80kiz 16 haftalikken %100 kiz ve 18 haftaligiz hala kiz
Sag ol canim benimoy masallah tam hamıle gobusu
doktorlar oyle canım evt benımkı de erken cagırmayı dusunuyor ayrıntılı ıcın,yarın testın cvb ı cıkacak ona gore gun verecekmıs ben de kararsızım 22 cı haftaya kadar beklemek ıstıyorum daha belırgın oluyormus yuzu,kıme benzedıgı de gozukuyormus,ama belkı de bekleyemem meraktan gıderımcanım yine de içim rahat etmedi doktoruma sordum 1 hafta sonramı gitsem erken değilmi die. erken değil bu hafta sonu olabilir dedi. zaten randevuda almıştık nese aradan cıksın bari ztn merak içerisindeyim gidim bi an once c.tesi :)
yok canım 1.74 boyum ondan kımse anlamıyor hamıle oldugumu,62 ıle hamıle kaldım 67 yım suanSen de mi zayıfsın çok?
gozun aydın banka olunca şasırdım valla son dakıkaya kadar calıstırıyorlar normal de,kafalarını mu üşüttuler acabakızlar sonunda çalıştığım banka yarın ve persembe gunu için kardan dolayı iki gun tatil verdi hamilelere ve engellilere :) 2 gun evdeyim hatta bugun işe gelmeyen hamile arkadaslarımda varmıs meğersem istesek gelmeyip idari izin kullabiliryormusuz tabi gelince haberim oldu geride gidemedim :)
Bu bir kaç hafta öncesinden çok şişkinliğim var şimdi daha toparlandı göbüşüm :))) kend kendimi çekerken elim özürlü gibi çıkıyor :))) akşama eşime çektiririm kızlar yeni göbüşümü.
Bu arada gerçekmiş popom tam kız annesi gibi oldu Eki Görüntüle 1363975
Rica ederim canim ..amin allahim kuzucuklarimizi bagislasin hepimizede 1Cok sagol canimay sonu gidecem tekrar dr.a bakalim ne diyecek bana,da.hayirlisi olsun artik..Gozun aydin senin de allah tamamina erdirsin,bunlari okudukca heyecanlaniyorum ben de
banada doktor gel dedi ondan acaba erken mi merak ettim22 cı haftasında falan daha ıyı gozukuyormus okumustum da ondan sordum ,22-24 arası yaptırmayı dusunuyorum ben ama bakalım doktor ne deyecek
maşallah sağlıkla gelsinler hep hayalimdi ikiz olsun bi kız bi erkek olsun diye ama nasip değilmiş çok şanslısın canımOfff ne yoğun bir gündü allahım bir dakika boşluk bulup ta giremedim foruma :) Umarım herkesler iyidir.SirriEyvan Canım bizimde cinsiyetlerimiz dün akşam belli oldu :) Bir oğlumuz olduğu belli olmuştu. Dün akşam kızımızda kendini gösterdi :))) Listeye Bir Kız bir erkek olarak ekleyebilirsin. İsimlerimiz Efe ve Ece :)))))
Kizlar benim hamilelik haftam neden yazmiyor nerden ayarlayabilirim???[/QUOTE
Hamilelik haftasi
Kizlar benim hamilelik haftam neden yazmiyor nerden ayarlayabilirim???
Tesekkur ederim cvb icinProfiline gir orda alt siralarda hamilelik takvimi var. Tarihi yaz kaydet. Bitti
Canim benim kocis yurtdisinda ilk 3 ayi ayri gecirdik neysekikızlarr geçmişi okudum tek tek hepinize maşallah göbüşleriniz ne güzel büyümüş benim hala aynı sanki yaa kilolu değilim ama hamilelikten önce de biraz göbeğim vardı ondan daha belli değil sanırım bilenler büyümüş diyor bilmeyenler aa hamile misin hiç belli değil diyorbirde ilişkiden bahsetmişsiniz benim ilk 3 aylık dönemde 2 kez oldu ama ikisindede kanamam oldu ve kendimizi hastanede bulduk o yüzden korkuyoruz yine aynı durumu yaşarsak diye doktoruma kalsa herşey serbest bende cinsiyeti hala öğrenemeyenlerdenim nasipse cuma yada pazartesi gitcem doktora umarım bu kez görebiliriz bu haftalara kadar belli olmayanlar genelde kız çıkıyor ama hayırlısı olsun bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?