2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım tüy dökücü krem kimyasallar nedeniyle zararlı, doktorum kullanma dedi malesef yoksa kurtarıcı oluyorlardı ama artık kullanmıyorum Ağda yapınca resmen kan oturuyor, kendimde yapsam, kuafördede yaptırsam böyle, o yüzden tövbe ettim

Canım Ben göbekten çok rahat yapıyorum o yüzden cesaret edemiyorum bacaktan vurmaya, 6 aylık olana kadar karından idare ediyim diyorum ama korkuyorum da
Tüylenmede etkisi olduğu açık, hiç yokken sanki jilet vurmuşum gibi oldu özellikle iğne yerleri, ama dökülür dedi doktorum gebelikten sonra, bilmiyorum
Ağda kendimde yapsam kuafördede yaptırsam mahvoluyor cildim, kan oturuyor resmen, cilt doktoruda yasaklamıştı, o yüzden kaldım jilete

Nette arstirdim bu kremlerin zarari ispatlanmamis ama ben yine de jilete devam edeyim en iyisi
Canım son haftalarda mecbur jilet kullanacaksın doktorlar onermiyor ağdayı açılmaya neden olup doğumu tetikliyebiliyormuş. Öyle okumuştum sanırsam bir yerde.

Kizlar bende igne yapıyorum gobekten. Daha tuylenme olmadi hic. Acaba daha bir aydir yapiyorum ondan mi. Bacak ve kol cok.aciyor diyorlar. Gobek fazla acimiyor ama bir kac kere bende acittim simdi yaparken cok korkuyorum cok zorlaniyorum.

sen bılırsın artık cnım ama ıns dogumdan snra dokulur tuylerr

Kizlar bende igne yapıyorum gobekten. Daha tuylenme olmadi hic. Acaba daha bir aydir yapiyorum ondan mi. Bacak ve kol cok.aciyor diyorlar. Gobek fazla acimiyor ama bir kac kere bende acittim simdi yaparken cok korkuyorum cok zorlaniyorum.

bn bacagımdan rahat yapıyorum gobegım sızlatıyor valla ben 4 aydır yapıyorum gobegıme yapmadıgımdan tuylenme olmadı cnım

Canım ben çok uzun zaman oldu kullanalı ve hep göbekten yaptım, genelde rahat yapıyorum ama bazen acıtıyorum bende ve kocaman morluk oluyor, korkuma bacak veye kola gecemedim

Kizlar tüyleri en etkili azaltma yöntemi dolunayda kökünden almak. Burada öyle bir konu var dolunay epilasyonu diye. Bir göz atarsanız ben faydasini gördüm.. Bu şekilde aldigim zaman 2 aya yakin cikmiyor zamanla azaliyor tüyler

Çok geçmiş olsun canım. Çok büyüdüler artık. Dizleri, ayakları... Minyatür insan artık bebişlerimiz

Canım son haftalarda mecbur jilet kullanacaksın doktorlar onermiyor ağdayı açılmaya neden olup doğumu tetikliyebiliyormuş. Öyle okumuştum sanırsam bir yerde.

Anlasildi kizlar jiletle devam o zaman

ilk defa duydum böyle birşeyi. Bu forum gerçekten insana bi çok konuda yeni şeyler katıyor. Konuyla ilgili forumda ayrıntılı bilgilerde varmış okudum. Bu konuda sıkıntılıyım 15 güne bir çıkıyo benimkiler bakalım bu ay deniycem. Çok teşekkürler canım paylaştığın için

Son düzenleme:
canlar tüy meselesi konuşulmuş. en rahatı sir ağda emin olun. ablam doğuma gidene kadar hep ağda yaptırdı. hiç de doğumu fln tetiklemiyor kendinizi korkutmayın. kullanılan sirin önemi var. bikini bölgesi için özel sir ağda kullana kuaförler var. çok fazla sayıda hamile ağda yaptırdığı için artık tecrübeli ve dikkatliler. Ben daha geçen hafta yaptırdım. ağdanın rahatlığı ve hijyeni hiç bir yöntemde yok.

bu arada artık forumda OFT kalkmış ben göremiyorum ya da. hani Online Forum Takibi vardı ya mesajlar akıyordu bböööle yukardan aşagı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…