- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.741
Bende de asiri artti tuylenme kaslarimi falan aldiriyorum iki gun sonra yine ayni sey
Bence igneden degildir sizde cunki benim de karnim tuylendi sasiriyorum yaRain60
Ben de agda kullanamiyorum jileti de sevmem en iyisi ve kolayi veet tuy dokucu kremi
canım bn bacaklarımdan yapıyorum 100 uncu ıgnemı vurdum bugun artık bacaklarımı hısetmıyorum ıgne gırerken gobegıme bılerek kullanmıyorum 3 kez vudum cok acıdı bıde kesınlıkle tuylenmede etkısı var
bak bıde jılet kullanıyormussun aman bacaklarına kollarına vur fazla tuylenme sonrası zor olur yada sir agda var hassas cıltlere hemen ona basla
Canım son haftalarda mecbur jilet kullanacaksın doktorlar onermiyor ağdayı açılmaya neden olup doğumu tetikliyebiliyormuş. Öyle okumuştum sanırsam bir yerde.Nette arstirdim bu kremlerin zarari ispatlanmamis ama ben yine de jilete devam edeyim en iyisi
Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, göbekten devam ediyorum şimdilik, sen nerden vuruyorsun?
Göbeğim aşırı tüylendi ya fark edilir derecede, iğneden mi oluyor dersin?
Ağda kullanamıyorum cildim çok hassas, mecbur jilete başladım bikini bölgesi ve bacaklar için
Kizlar bende igne yapıyorum gobekten. Daha tuylenme olmadi hic. Acaba daha bir aydir yapiyorum ondan mi. Bacak ve kol cok.aciyor diyorlar. Gobek fazla acimiyor ama bir kac kere bende acittim simdi yaparken cok korkuyorum cok zorlaniyorum.canım bn bacaklarımdan yapıyorum 100 uncu ıgnemı vurdum bugun artık bacaklarımı hısetmıyorum ıgne gırerken gobegıme bılerek kullanmıyorum 3 kez vudum cok acıdı bıde kesınlıkle tuylenmede etkısı var
bak bıde jılet kullanıyormussun aman bacaklarına kollarına vur fazla tuylenme sonrası zor olur yada sir agda var hassas cıltlere hemen ona basla
Canım tüy dökücü krem kimyasallar nedeniyle zararlı, doktorum kullanma dedi malesef yoksa kurtarıcı oluyorlardı ama artık kullanmıyorumAğda yapınca resmen kan oturuyor, kendimde yapsam, kuafördede yaptırsam böyle, o yüzden tövbe ettim
Canım Ben göbekten çok rahat yapıyorum o yüzden cesaret edemiyorum bacaktan vurmaya, 6 aylık olana kadar karından idare ediyim diyorum ama korkuyorum da
Tüylenmede etkisi olduğu açık, hiç yokken sanki jilet vurmuşum gibi oldu özellikle iğne yerleri, ama dökülür dedi doktorum gebelikten sonra, bilmiyorum
Ağda kendimde yapsam kuafördede yaptırsam mahvoluyor cildim, kan oturuyor resmen, cilt doktoruda yasaklamıştı, o yüzden kaldım jilete
Kizlar bende igne yapıyorum gobekten. Daha tuylenme olmadi hic. Acaba daha bir aydir yapiyorum ondan mi. Bacak ve kol cok.aciyor diyorlar. Gobek fazla acimiyor ama bir kac kere bende acittim simdi yaparken cok korkuyorum cok zorlaniyorum.
Kizlar bende igne yapıyorum gobekten. Daha tuylenme olmadi hic. Acaba daha bir aydir yapiyorum ondan mi. Bacak ve kol cok.aciyor diyorlar. Gobek fazla acimiyor ama bir kac kere bende acittim simdi yaparken cok korkuyorum cok zorlaniyorum.
sen bılırsın artık cnım ama ıns dogumdan snra dokulur tuylerr
Çok geçmiş olsun canım. Çok büyüdüler artık. Dizleri, ayakları... Minyatür insan artık bebişlerimizKizlar telefondan giriyorum...
Annemin ameliyati çok iyi geçti şükür , iyileşmeye çalışıyor ,hamd olsun Rabbime...
Minik kızımı da gördük bugün maaşAllah barekAllah, sürekli hareket halindeydi... Her yeri o kadar büyümüş ki... Ayaklari elleri, parmakları bide boynu var artık çok güzel bir duygu
Biz çok iyiyiz hamd olsun... Gobislerin bir kısmını gördüm hatunlar maaşAllah hepimize...supersiniz
Bende pc den girince paylasacagim inşaAllah ... :) bir kiz karni da bizden geliiiirr...
Tebrik ederim canım. Maşallah kocaman olmuş. Cumartesi inşallah bende göreceğimBir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
Hepsi çok güzel. Bende gördüm bugün bunları. Bence son iki çok güzel.Günaydınlar,
Oğluşlarımdan selam hepinize, size cicişler gösterelim bize fikir verin olurmu sizce hangileri
Eki Görüntüle 1364991 Eki Görüntüle 1364993 Eki Görüntüle 1364994 Eki Görüntüle 1364995 Eki Görüntüle 1364997 Eki Görüntüle 1364998 Eki Görüntüle 1364999
Canım son haftalarda mecbur jilet kullanacaksın doktorlar onermiyor ağdayı açılmaya neden olup doğumu tetikliyebiliyormuş. Öyle okumuştum sanırsam bir yerde.
Canım tüy dökücü krem kimyasallar nedeniyle zararlı, doktorum kullanma dedi malesef yoksa kurtarıcı oluyorlardı ama artık kullanmıyorumAğda yapınca resmen kan oturuyor, kendimde yapsam, kuafördede yaptırsam böyle, o yüzden tövbe ettim
Canım Ben göbekten çok rahat yapıyorum o yüzden cesaret edemiyorum bacaktan vurmaya, 6 aylık olana kadar karından idare ediyim diyorum ama korkuyorum da
Tüylenmede etkisi olduğu açık, hiç yokken sanki jilet vurmuşum gibi oldu özellikle iğne yerleri, ama dökülür dedi doktorum gebelikten sonra, bilmiyorum
Ağda kendimde yapsam kuafördede yaptırsam mahvoluyor cildim, kan oturuyor resmen, cilt doktoruda yasaklamıştı, o yüzden kaldım jilete
ilk defa duydum böyle birşeyi. Bu forum gerçekten insana bi çok konuda yeni şeyler katıyor. Konuyla ilgili forumda ayrıntılı bilgilerde varmış okudum. Bu konuda sıkıntılıyım 15 güne bir çıkıyo benimkilerKizlar tüyleri en etkili azaltma yöntemi dolunayda kökünden almak. Burada öyle bir konu var dolunay epilasyonu diye. Bir göz atarsanız ben faydasini gördüm.. Bu şekilde aldigim zaman 2 aya yakin cikmiyor zamanla azaliyor tüyler
annemin istediği isimKızlar Yaren ismi nasılll :)kızım için bunu beğendim babamız da bişey demedi :)
Bakalım babamız fikir değiştirmezse bu isim olabilir :)annemin istediği isimama biz Ece koymak istedik. Yaren çok hoş bi isim.
babası beğendiği isimleri liste yapsın 2 ay sonra tekrar konusun :) insanın aklına bi anda güzel bi isim geliyo, sonra unutuveriyoruz hihiBakalım babamız fikir değiştirmezse bu isim olabilir :)
Çok güzel canım. Hoş, kibar bir isim :)Kızlar Yaren ismi nasılll :)kızım için bunu beğendim babamız da bişey demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?