2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım son haftalarda mecbur jilet kullanacaksın doktorlar onermiyor ağdayı açılmaya neden olup doğumu tetikliyebiliyormuş. Öyle okumuştum sanırsam bir yerde.
ben bunu duymamıstım canım hatta dogumda kolaylık olur diye basladım agdaya dogumda jılet kullanacaksam sımdı can acısı cekmenın bı anlamı yok o zamangerçekten böyle bi etkisi var mı ki yaa ama ben yıne de devam etmek ıstıyorum aslında rahatlık oluyordu geçen gün gebe kursunda plates yaparken kızın suyu geldı ertesı gun dogum yapmıs sanırım doğumu neyın tetıkleyecegı bellı degılkadın olmak zor malesefff

forumda okumuştum canım ben de yine doktoruna danış istersen :)

Zaten önemli olan ismin anlamı olması. Kuran allah sözüdür arapça değil. Yani peygamber ingiliz olsaydı ingilizce olacaktı o da. Zaten ben arapçadan nefret ediyorum.

Kesinlikle öyle sana katılıyorum.

İlk kez duyuyorum çok ilginç gerçekten.

Kozlar benide artik göbeğindeki sari tüyler rahatsiz etmeye başladı cilt verildiğinden mi bilmem ağda yapsam tam bebegimn olduğu yer bisey olur mu yapan var mi

Rica ederim canim ne demek. Mumkun oldugunca paylasmaya calisiyorum bu konuyu.cogu insan bilmiyor eskiden ananem bile soylerdi dolunayi gorunce kil alma gunu derdi.. Konuyu inceleyerek detaylari ogren her ay tarihler yenileniyor. Simdiki tarih 9-11 ocak. Bende onu bekliuorum

ay hayır canım kullanma sakın o tuy tokucuyu hamılelıkte yasak bılmıyomusun,derıye surduyun sey dırek derı altına gectıgı ıcın bebege zararlı canım sakın kullanma

@riseboz cnm isim konusunda cok güzel dusunmussun...
Bizde Taha isminde karar kildik...
Yanina ya Ali ya da efendimizin isimlerinden dusunuyoruz...
Taha diye sevmeye başladık zaten :)
Niyetlenip ruyaya yattim olumlu cikti cok şükür ...

Kozlar benide artik göbeğindeki sari tüyler rahatsiz etmeye başladı cilt verildiğinden mi bilmem ağda yapsam tam bebegimn olduğu yer bisey olur mu yapan var mi
gobegıne yapmasan sımdılık canım,zaten sarı dıyosun gozukmuyor kı fazla,bı de benım sıyah cıkıyor ayda 1 jıletle alıyorum,sonucta agda agrı verır bebegı rahatsız eder

kullanmiyicam canim zaten 2 3 kere kullanmistim artik sadece jilet kullancam mecbur
dogumdan sonra lazer yaptırmayı dusunuyosunsa jılet kullanman gerek tuyler kalınlassın dıye,agda olmaz ,yok lazer yapmam dıyosunsa agda en ıyı cozum ama agrılı

kızlar göbekteki tüylerinizi ellemeyin gebelikten sonra dökülüyor onlar zaten .

Kızlarrr ne kadar birikmiş yazdıklarınız üşenmedim hepsini okudum :) ben neden hissetmiyorum hala tekmeleri yaa, inceden inceye kasık ağrım var, karnımda çıktı hatta bgn fena kaşınıyorum inş çatlamam kabızlık ve gaz problemim var, zorlamaktan da korkuyorum bebeğe bişi olcak die.. Kar tatili en çok bize yaradı şuan hava -10 derece, bu havada evden çıkmak çok zor gelcekti bana.. Öle işte, daldan dala atlayıp baya bişi anlattım da içimde birikmiş demekki :)

Kızlar Meraba eskisi gibi takip edemiyorum. Sayfada her gün yazarken günler geçmiyordu o yüzden artik ara verdim ve gerçekten daha sabırlı olduğumu anladım :) burada her gün birşeyler paylaşmak güzel aslında ama bir gün bana bir hafta gibi uzun geliyordu bebeğim için endiselenip acilin yolunu tutuyordum simdi de sayfa almış başını gitmiş hic okuyamiyorum umarım hepiniz iyisinizdir :) biz tekmeleri hissetmeye başladık sükürler olsun.. Yalniz kasiklarimda biraz ağrı yaşıyorum bir iki gündür ve karnim çok sert tas gibi.. Ve inanmiycaksiniz belki ama tam 8 kilo almısım sanırım ilk uç ay fena abarttim .. Zayifim diye yedim de yedim ama istahim coktu napim yememezlik yapmadım. Umarim 20 kiloyla kapatirim maximum :)

Ben de 8 kilo almışım canım ama hiç takmıyorum göğüslerim kafadan iki kilo büyüdü zaten ve ben de çok zayıftım korkuyorlardı artık insanlar ne oldu sana diye. Sağlığın yerindeyse hiç takma biz yaz annesi olucaz bi doğuralım bak nasıl eriycez o sıcakta

merhaba hanımlar bende göbekteki tüy konusuna katılayım akrabamında tüylenme olmuştu ama doğumdan sonra hepsi döküldü bence hiç ellemeyin ben bişey yapmıyorum çünkü
Yok canim ya lazer yaptiricam agdadan korkuyorum( o yuzden jilet kullancam dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…