2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eeee muhatap oluyosun amaaa. Benim boynumda Rabbnime çok şükür Arap tasması değil İslam tasması var, senin kinde ne var bilemem!!. Arap da değilim Arap akrabam da yok. Babam Türk annem Çeçen. Irkçı değilim Allaha şükür. Sadece Müslüman oldukları için severim kollarım Arabı da Kürdüde Türkü de....

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişlerii bugün de evdeyim kar tatilinde 3.günümüz dinleniyoruz bebişimledün gece karnımda bi hareket hissettim ama bebek miydi anlamadım somra rüyamda da nasıl etkisinde kaldıysam artık hareket ediyor pıtırcığım ama ben karnımdan her yerini görüyorum hani bi fotoğraf vardı hamile kadının göbeğinde bebeğinin ayak izi vardı ya onun gibi tek tek heryerini görüyodum çok ilginçti yaa

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım nie bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum die ilk hamileliğimde değil ama anlamadım bişey oldumu dir çok korkuyorum

Olabilir canim hissetmeyebilirsin plesenta n8n yeri boyutu ve ve durusuyla alakali bir sey. Hic birsey olmamistie allahin izniyle tedirgin olup bostere bebegini strese sokma,.. Hayirli saglikli dogumlar olsun ins.

Merhaba kızlar,
Benimde 12. haftada erkek dendi 16.haftada yine erkek diyerek netleşti :) Yani yanılma olmadı
Bnmde ole oldu cnm 12.haftada erkek dedi degisir die cok korktum cunku herkes merakla surekli sorduklari icin ogrenir ogrenmez herkese soledik bi hevesle. Bir sonraki 16.haftaya kdr yusuf yusuf ettim ya degisirse die cok sukur yine erkek dedi. Kizda olsa sevincektim ama bi an once cinsiyetinin ne oldugunu ogrenmemiz iyi oldu yoksa meraktan catlardim :)

Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım nie bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum die ilk hamileliğimde değil ama anlamadım bişey oldumu dir çok korkuyorum
Hicbir sey olmamistir canim merak etme gerci sana diyorum ama ben de meraktan catliycam☺benim de 2.gebeligim ve ben de hala hissetmedim

benimde 12. haftada erkeğe benziyor dediler 14de kıza benziyor dediler bakalım belli olur insallah artık bana kız gibi geliyor ama hayırlısı olsun değişen çok oluyor senin paşan hemen belli etmiş kendini ne güzel seninde bi sonraki kız olur belki canım hayırlı ve sağlıklı olsun annneler genelde kız olsun istiyorlar galiba

Canim senin baya erken baslamis testlerin. Seker yuklemesi cok ilerki haftalarda diye biliyorum. Birde detayli ultrasona ben 20.haftada gircem yinede erken gibime geliyor ama doktorum oyle yonlendirdi. Ins testlerin guzel cikar senin ve hepimizin...

Herkese günaydın

Canım merak etme her çocuk farklı da oluyor arkadaşımla aynı zamanda hamileydik onun ki günde bir iki defa hareket ederdi benim oğlum hiç durmazdi :) şimdi ben de arada hissediyorum ama bebis mi gazmi ayırt edemiyorum
yarın kontrolum var cinsiyet kesinlesecek kız demişti bana da doktorum bakalım ne diyecek kesinlesince isim arayışı başlar. Çok öpüyorum hepinizi ve güzel kuzularinizi

Benim bebişe de kız demişti doktor bakalım pazartesi ne diyecekler. İnşallah değişmez kızımız diye seviyoruz adıyla sesleniyoruz

Günaydın annelerrr dun kontrolümüz vardi artik kesin soyler derken bizimkinin yine bacaklari kapaliydiiiiiiii bu çocuk beni meraktan catlatacakkkkk :) doktor goremediginden yine kiz diye tahmin edelim diyorrrr. Ayrica gec dollenme oldugundan geri geliyoruzz. Cabuk gelisini hizlandrmazsam temmuz annesi olabilirim. heran. Ben nesquik içmeye devam edeyimm en iyisiiiiiii:)

İsim konusu konuşulmuş. Ben kendi adıma öncelikle kulağa hoş gelmesine, ismin anlamının güzel olmasına bakıyorum. İlla Kur'an da geçsin ya da kesinlikle geçmesin diye bir takıntım yok. Beni rahatsız eden şu oluyor. Burada olmadı ama kulağıma hoş gelen bir ismi arkadaş ortamında söyledim (isim Bade bu arada). Anlamını tasavvuf edebiyatında aşk olarak görmüştük eşimle. Bir arkadaş kesinlikle koyma şarap anlamı var dedi. Baktım evet gerçekten var. Anlamın beni ve eşimi rahatsız edip etmemesi karşımdaki kişiyi etkilemiyor. Ben yaptıkları ve tercih ettikleri konusunda eleştiri de bulunmuyorsam aynı şeyin bana da yapılmasını isterim. Tabi ki tersi de olabilir. Fikirlerine saygı gösteriyorum, fikirlerime saygı gösterilmesini beklerim. Maalesef başaramadığımız nokta bu.
Burada ikili münakaşalardan çok hamilelik dönemindeki sıkıntıların, bebeğe yapılan alışverişlerin, tavsiyelerin paylaşılması

Bende sana katiliyorummmm:)

Bi de bade ask sarabi manasinda kullanilir canim tasavvufta. Ask sarabi da mecaz anlamda yaniiii gercek anlamda sarap degil. Koyuver sevdigin ismi yahuuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…