2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canim cevremdekiler allah korusun her ihtimale karsi mumkun oldugunca gec al diyorlar ama insan kendine mani olamiyor cok hevesliyiz cok tatli minik minik kiyafetler ya :)

Sorma canım çok masraflı miniklerimiz :) İki ev ve düğün için çektiğimiz kredi var. Ufaktan baslayayim dedim ben. Hepsi bir anda zorlar diye düşünüyorum.
Ahh o krediler... walla her ay aybasi gelince kara kara dusunuyoruz. Kredilerimiz borclarimiz olmasa ben 4 ay ucretli 6 ay ucretsiz izin kullancaktim ama maalesef ole bi ihtimal yok simdilik. Tek maas yeterli gelmiyor. Birde sole bi hbr okudum ins onaylanir bizim dogumlara kadar :))

kızlar burda paylasmıstım ıhtıyac lıstesını sızınle cok faydalı oluyor gercekten.ben cıktısını alıp magazaya ona gore gıdıyorum eve hastaneye ne gerek onları alıyorum ,gordugum her seye dalmıyorum ıyı oluyur .Sız de bakın ıstersenız

badenın anlamı kadeh canım ,sarap falan degıl,ana bebege de kadeh ısmı koyulurmu orasını bılemedım
Canim bade ismini koyacak olan hanginizse eger cok seviyorsa bunun yanina ek bi isim koyabilir guzel anlami olan. Ablam bebisinin adini once buglem koymustu anlamini farkli biliyordu sonradan ogrendi yanina sonradan sena yi ekledi buglem sena koydu :)

Ablamin Kizinin adi bade canim.isminide ,anlaminidabilerek koydular.simdion yedi yasinda oldukca basarili ve hanimefendi.kimin ne dedigini cok takmayanlardanim(bide mantikli degilse hiiiiic) oglumun ismi de bora coguna gore bu da yanlistir eminim.herkes adiyla yasasin ,omru uzun olsun ins

merak etme canım bı sey olmamıstı bak hatta senın ıcın ne buldum
Gebelikte karnınızın büyümesiyle vücudunuzun ağırlık merkezi değişir. Bununla beraber tansiyonunuzun düşme eğiliminde olması, kaslarınızın, eklem aralıklarınızın ve kaslarınızı kemiklerinize bağlayan liflerin gevşeme eğiliminde olması sizi denge kayıplarına ve düşmelere karşı riskli hale getirebilir. Yapılan çalışmalar her üç anne adayından birinin gebelikte en az bir kez dengesini kaybederek düştüğünü göstermektedir.Bu konuya duyarlı olmalısınız. Karlı ve buzlu havalarda yürüyüşler, merdivenden inişler, banyoda küvete giriş çıkışlar düşme riskinin nispeten yüksek olduğu anlardır. Özellikle dışarıda yürürken kullanacağınız ayakkabıların tabanlarının kaymayan cinsten olması çok önemlidir. Neyse ki anne adayları genellikle düştüklerinde "popolarının" üzerine düşerler ve bu düşüş bebeği darbelerden korur.

Keşke ücretsiz alabilsem ve ben baksam cocuguma. En güzeli bence ama hayat işte...

Sağol canim benim hepimizin yavrusu ismiyle yaşasın...

Canim merhabaaaa bisey soracağım seni nesquik uzmani gibi gormus olmayayim ama :) o faydasını goren arkadaslar nekadar surede görmüşler bilgin varmiiii. Ya dun gittim kontrole hala geride. Uzuluyorum bi an once sat la uyumlu hale gelsin istiyorum. 10gunden fazla geri gidiyorrr bu demek oluyoki resmen adete bi iki gun kala hamile kalmisim:)

Evet canim cevremdekiler allah korusun her ihtimale karsi mumkun oldugunca gec al diyorlar ama insan kendine mani olamiyor cok hevesliyiz cok tatli minik minik kiyafetler ya :)
Evet allah binlerce kez korusun bebislerimizi ama 18. Haftada dusuk yapinca parcalamistim butun aldiklarimii o yuzden almayacagim su annn. Neyse of unutayim diorum zirt pirt aklima gelio ben karnimdakini dusuneyim degilmi:))

Canim su mevlut olayi nasil oluyo biliyosan:) ben b7 konularda cok cahilimde:)))

canım bızde cocugun kırkı cıkınca yada cıkmasına yakın eşraf akraba komsu toplanır dawet edılır yemek hazırlanır yada hazır yemek pıde sıparıs edılır ewde olan topluluk kuran okur mewlud okur cocuk ve ew halkı ıcın bagıslanır yemekler yenır oyle bı kuran okutmus olursun cocuk adına herkes ypmıyor sanırım sart degıl ama ewde toplulukta bı kuran zıyafetı ıyı oluyor

ayy masraflı minnaklar ne bu bole canım

Hmm iyimis guzel olur hem kıyafetleri de cok güzel oluyor:)

Selam güzel anneler..bi sorunum var sizden fikir alayım dedim..hiç su içemiyorum bazen bir bardak bile içmeyi unutuyorum ve bi korku oluştu ya bişey olursa bebegime diye..yani havalar soguk çok sık lavaboya gitmek gerekiyo çalışırken bu çok sıkıntı..ne dersiniz ne tavsiye edersiniz (

aaa nettin sen canımm bı bardak bıle ıcmek unutulurmuu
hem hamıleyız ıkı kısıyız onun su ıhtıyacını karsıla hem allah korusun ıdrar yolları eneksıyonu kapabılırsın ılac kullanıyorum sonucta bol suyla almalıyız ılaclarımızı ve su ılerde catlamanı bıle aza ındırebılır su herseyde onemlı yarım lıtrelık pet sıselere koy oda oda yanında gezdır ıc canım

Canim esimde vaz geçti zaten. Çocuğa sürekli sorun cikartirlar adı yüzünden diyor. Maalesef yasadigimiz ulkenin gerçekleri
Yukardada yazdim gerci canim ama eger cok seviyorsan bu ismin yanina ek bi isim koyabilirsin guzel anlami olan. Ablam bebisinin adini once buglem koymustu anlamini farkli biliyordu sonradan ogrendi yanina sonradan sena yi ekledi buglem sena koydu :) Bende eskiden beri kizim olursa ismini Elizya koycam diyorum esimde cok begeniyor. Anlami denizkizi demek baskada bi anlami yok. ben ve esimde deniz tutkunu oldugumuz icin iki kat daha cok seviyorum bu ismi ins koymakta nasip olur 2.bebek kiz olursa. ama belki kizim ilerde begenmez die yanina belki ek bir isim koyabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…