- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.841
Olabilir aslında canim. Degerlendirebiliriz :))Bi de bade ask sarabi manasinda kullanilir canim tasavvufta. Ask sarabi da mecaz anlamda yaniiii gercek anlamda sarap degil. Koyuver sevdigin ismi yahuuuu:)
Maşallah canım, boyu çok güzel. Benim 2 gün sonra randevum. Gelince hemen yazarım.Kizlar bizde yeni geldik doktordan.kizimiz iri olucak galiba doktorumuz öyle söylüyor boyu 19 kilo muz 290gr sizlerin nasıl
Maşallah canım ben en son bi hafta önce gittim 15 cm 200 gramdi melegim:)Kizlar bizde yeni geldik doktordan.kizimiz iri olucak galiba doktorumuz öyle söylüyor boyu 19 kilo muz 290gr sizlerin nasıl
Bebegin gelisimi geride olanlar icin dokror önermis arkadasa. Icinde xok vitamin ve mineral var. Zarari oyle cok bisey olsaydı doktor önermezzdi diye dusunuyorum ve bebeginin gelisimi geri olan biri olarak sunden basladim iciyorum:) tadi cok hosss zaten cok seviyorummkızlar bu nesquik olayı nedir biri banada anlatsın içince noluyormuş ben zaralıdır diyedüşünüyordum zaten nesguik alışkanlığım flanda yok ama faydalı bişey miymiş doğal olmayan bişey ne kadar faydalı olabilir biri bana anlatsınnn
Kizlar bizde yeni geldik doktordan.kizimiz iri olucak galiba doktorumuz öyle söylüyor boyu 19 kilo muz 290gr sizlerin nasıl
Kakao ve tatlimsi seylerle hic aram olmadi olmayacakta sanirimBebegin gelisimi geride olanlar icin dokror önermis arkadasa. Icinde xok vitamin ve mineral var. Zarari oyle cok bisey olsaydı doktor önermezzdi diye dusunuyorum ve bebeginin gelisimi geri olan biri olarak sunden basladim iciyorum:) tadi cok hosss zaten cok seviyorumm
Nesquikin gevregine de bayiliyorum lahana tursusuna daaa nasil bi midem var yahuuu:)Kakao ve tatlimsi seylerle hic aram olmadi olmayacakta sanirimbi kere almistim zayifim die kilo almak icin paket elimde kaldi yiyemedim baydi baya beni. Ama tursu cok faydali derseniz hemen gidip bidon bidon alip bi gecede yerim
Canim su mevlut olayi nasil oluyo biliyosan:) ben b7 konularda cok cahilimde:)))bende alısweırısımde
4 tane teklı alt ust
battanıye yazlık kıslık 2 tane
6 zıbın
3 takım pıjama
patıklerı eldıvenlerı corapları sapkaları 3 er tane
agız mendılı 12 tne
2 tne onluk
orgu hırkalar yelekler elbıseler anneanneden
canta puset
alt degısım ortusu
bıde 3 takım gezmelık gıysı aldım dahada bıberonları mewlut tkımı bornozu sanpuan yagları var daha cok var cok
Bu ufakliklar cok masrafliymis yaaaaaa daha baslamadigimdan alisverise bilmiyordum:)Kizlar yaptigim alisverislerden bahsedeyim size.
İlk önce beğendiğim ürünleri aliyordum. Sonra bebek ihtiyaç listesi cikardim. Simdi kiyafetler dişinda
3 banyo havlusu
2 tam takim hastane cikisi
2 zıbın seti
Ana kucagi
12 tane agiz mendili (kendim içinde aldim, o yüzden fazla. Gogus pedini hic kullanamadim diyen arkadaşlarım var)
3 tane ter bezi
2 pike takimi
1 tane uyku seti(butikbebe sen 89 liraya uğur böcekli aldim. İnternette alinabilir dediklerim hep 100 liranın üstünde. Düşünebilirsiniz bence)
Yeteri kadar battaniye(yaz bebekleri olacakları için penye agirlikli)
Zıbınlardan 1 tanesi kendinden eldivenli. Bilsem diğerini de öyle alirdim. Daha kullanisli oluyormuş hastane için. Aklima gelenler bunlar. Şimdi ateş olcerleri, bebek arabalarini arastiriyorum. Daha geç alacağım yalniz onları. Garantileri hemen başlamasın diye
bende alısweırısımde
4 tane teklı alt ust
battanıye yazlık kıslık 2 tane
6 zıbın
3 takım pıjama
patıklerı eldıvenlerı corapları sapkaları 3 er tane
agız mendılı 12 tne
2 tne onluk
orgu hırkalar yelekler elbıseler anneanneden
canta puset
alt degısım ortusu
bıde 3 takım gezmelık gıysı aldım dahada bıberonları mewlut tkımı bornozu sanpuan yagları var daha cok var cok
Ateş olceri arastirdin mi canim. Bir marka var Alman mali, iyi diyorlar. 140-150 arası. Sen hangisini aldinBen de böyle tartışmaktan hoşlanan biri değilim kızlar hele ki böylr bir dönemde saygıyı tek taraftan beklemek ve sürekli varsayımlarla olayalsra kendi açısından bakanlara da tahammül edemiyorum.
Bende baya bi zıbın pijama önlük mendil gezmelik kıyafetler örgü yelekler hastane çıkışları ve alından ateş ölçer var. Doktorum alma diyor 24. Haftadan sonra tamamlıycam kalanını :)
Evet lahana, fasulye ve patlican kursusu off olsada yesem disarisida kar kiyamet ztn hava iyi olsa bile nerde bulcam ev tursusu gibi olmuo disarda satilanlarNesquikin gevregine de bayiliyorum lahana tursusuna daaa nasil bi midem var yahuuu:)
Sorma canım çok masraflı miniklerimiz :) İki ev ve düğün için çektiğimiz kredi var. Ufaktan baslayayim dedim ben. Hepsi bir anda zorlar diye düşünüyorum.Bu ufakliklar cok masrafliymis yaaaaaa daha baslamadigimdan alisverise bilmiyordum:)
Esim cok erkek istiyordu hatta sakayla karisik bazen beni uyuz etmek icin kiz olursa sen bakarsin senin kizin olur felan diyordu simdi erkek oldugunu duyunca kendine arkadas geliyor diye seviniyor hic sana vermicem emzirmek ve altini degistirmek disinda ben bakicam evde oldugum zamanlar dio :))) simdi bende kismet olurda ilerde ikinciye hamile kalirsam kiz olursa bana arkadas olur, erkek olursa abisine diyorum :) Ama allah herseyin hayirlisini versin biz 3 kiz kardesiz hic erkek kardesin eksikligini duymadik annemde hic uzulmemis oglum olmadi die :))))benimde 12. haftada erkeğe benziyor dediler 14de kıza benziyor dediler bakalım belli olur insallah artık bana kız gibi geliyor ama hayırlısı olsun değişen çok oluyor senin paşan hemen belli etmiş kendini ne güzelseninde bi sonraki kız olur belki canım hayırlı ve sağlıklı olsun annneler genelde kız olsun istiyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?