2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet allah binlerce kez korusun bebislerimizi ama 18. Haftada dusuk yapinca parcalamistim butun aldiklarimii o yuzden almayacagim su annn. Neyse of unutayim diorum zirt pirt aklima gelio ben karnimdakini dusuneyim degilmi:))
Aynen canim Allah senin uzulmeni istermi hic ondada vardir bir hayir. Bak yeni bir umut var onunde onu sahiplen hep onune bak bundan snra :)

Kizlar bende kontrolden geldim. Hersey yolunda sukur. Bebegim onde giderken esitlenmis. Doktora sordum geriliyormu dedim. Hayir dedi bu haftalarda 10 gun geri 10 gunde onde olabilir dedi. bas popo mesafesi olcmedi. Karin bas kol falan olctu. Bu olcumlere gore ortalama haftasini soyledi. Genetik ozellikler devreye giriyor artık herkesin kolu kafasi karni ayni olcude olmaz dedi. Bilinen sinirlar disina cikarsa sikinti olur dedi. Kilosu 189 gram. Az geldi bana. Ben hic kilo almadim diye bebegimde mi almiyor acaba. Elimden geldigince faydali seylerde yiyorum aslinda.

merhaba arkadaşlarr uzun süredir uğrayamadım malesef. geçen hafta çarşambadan itibaren tatildi. bu haftada rahatsızdım baya öksürük mahvetti beni ama bugün işteyim yoğunluk devam ediyor yine. inşallahh bebişlerde annelerde iyidir keyifleri yerindedir.

canım 2-3 hafta gerılık onemlı degılmıs ,nesquıkı ben de duyunca sasırdım ama sana lınk atıyım bızden oncekı hamıleler kullanms kendın oku
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-ultrasonda-1-hafta-geriden-gelmesi.609704/

isimlerde konuşulmuş sanırım hep kendimi kıza odaklamıştım hiç erkek ismi düşünmemiştim daha doğrusu aklıma geleni eşim istemiyor. şu aralar kerem ismi hoşuma gidiyor.Asalet, asillik, soyluluk. Cömertlik, el açıklığı lütuf gibi anlamlara geliyor. bakalım eşim bu sefer ben koyacağım diyor umarım orta yolu buluruz.

canım bebek geriden gitmiyor geç döllenme olabilir o yüzden sıkma canını derim.

Ayni fiki
ayni fikirdeyz zaten canim. Bende onu belirttim. Yani kurali yok. Illa kuranda geçecek diye bir kaide yok anlamli olmasi ve islama uygun olmas gerek o kadar. Bilen sart . Internet bu konuda guvenilir bir kaynak degil. Ben konuyla ilgili olduğu için senin mesajinin altina yazdım.

su cok onemlı ama benım doktor yemesen bebek senden alır o vıtamını falan dıyordu,ama suyu bol ıc dedı,susuz bırakma bebegı mın 2 lt soyledı,ırelıdekı aylarda 3 lt ye cıkacakmısım.Idrar yolu enfeksyondan falan korunmaya da ıyı gelıyormus

oo rahatsın canım doğduktan sonra da hatırlat bu sözlerini bakmazsatabi canım önemlisi hayırlı evlat olması Allah herkesin gönlüne göre versin benim eşimde hep kız olsun diyordu doktor ilk gittiğimizde oğlana benziyor deyince başladı oğlum oğlum demeye bende sen beni kandırmışsın aslında oğlan istiyormuşsun dedim sonra da kıza benziyor dediler bu sefer de başladı kızım kızım demeye evlat sonuçta ne olursa olsun oğlanlar anneye kızlar babaya düşkün olurmuş eşinin yakında pabucu dama atılır

Evet allah binlerce kez korusun bebislerimizi ama 18. Haftada dusuk yapinca parcalamistim butun aldiklarimii o yuzden almayacagim su annn. Neyse of unutayim diorum zirt pirt aklima gelio ben karnimdakini dusuneyim degilmi:))

bende almadım cnm benımde kaybım var 18 de kpnuşmuştuk hatırlarsan. elim gitmiyor benım de. 30 dan sonra başlıcam inş kimse tutamayacak o zaman beni :)

Kızlar Aklıma geldi şimdi Haziranın ilk günlerinden itibaren topic gittikçe ıssızlaşacak :) Herkes doğum yapmaya başlayacak bebeklerin derdinden foruma falan girmeye pek vaktimiz olmayacak :))))

Kızlar ben gayet insanların tercihine saygılıyım ve kimseyi Arap özentili olmakla, Arap tasması takmakla yaftalamadım. Dileyen dilediği ismi koysun. Bebişler sağlıklı sıhhatli ismiyle gelsinler inşaA.llah
Bir yanlış algıyı düzeltmek adına son bir şey yazıp bu konuyu kapatma istiyorum.
8-9 sene önceye kadar, tarih kitaplarından bende Arapları bizi arkadan vurduklarına inanandandım. Çanakkale şehitliklerini gezerken Halep'ten Ürdün den ölmüş şehitleri görünce çok şaşırmıştım. Şu kaynaklara bakmanı tavsiye ederim. Başka kaynakları özelden de atabilirim.
http://www.islamvehayat.com/4654_araplarnbsposmanli-yi-arkadan-vurdu-mu-.html
http://belgelerlegercektarih.com/20...-arkadan-vurdu-yalani-serif-huseyin-meselesi/

Kızlar Aklıma geldi şimdi Haziranın ilk günlerinden itibaren topic gittikçe ıssızlaşacak :) Herkes doğum yapmaya başlayacak bebeklerin derdinden foruma falan girmeye pek vaktimiz olmayacak :))))
Bebişlerin hayırlı olsun ne güzel bir kız bir erkek olacak maşallah. Haziran dan sonra doğum anılarını ve bebeklerin durumlarını anlatarak topik ilerliyor.

tam tersi canım bu seferde bebelerle ilgili paylaşımlar çoğalacak. benim 2010 nisan anneleri grubum var ve senelerdir devam ediyoruz uzun süredir face deyiz herşeyi paylaşıyoruz. her yaşın her dönemin ihtiyaçları farklı oluyor.

Canim bana da ara ara vuruyor dun iki büklüm kaldim bit ara idarar tahlili yap bakalim ne cikacak

Geçmiş olsun bende çok korkuyorum ama bir şey olmaz hafif olmuş sonicda inşallah her şey yolunda gider canim

Canim senin gibi bir arkadaşım vardi hatta onun idrar yollarında sorun enfeksiyon protein kaybı olmasın a rağmen içemiyor du doktor iceceksin diye şart kosinca ben girdim devreye ilk basta yanına bir litrelik şose almakla başladık ve sürekli her saat basi kaçın ci bardkatasin diye aradim onu oda bir zaman dan sonra oturtu ve bu sayede idrar değer lari normle yakin indi canim olmadi hatırlatıcı ya su ic yaz ve her saat basi hatirlatsin onun dışında telefona su içmek için programlar var indir ama ic ihmal etme su önemli doğumdan sonra süt içinde gerekecek

inşallah böyle bişey çıkar güzel bi gelişme doğum izni de artacaktı bende onu bekiyorum çünkü ücretsiz izine çıkamam malum bizde de 2 tane kredi var ödenen kredi kartları da var tabi bazen takıyorum kafaya çok üzülüyorum ama Allah evladımın kısmetini de verir diye düşünüyorumbu arada babalık izni devlet memurlarına 5 gün değil mi?

Kizlar merhaba
Ben bugün ise görmedim hem kendimi halsiz hissediyor dum hemde yollar çok kötü du servis içinde yirmi dakika yürüdüm için müdürümle konuşup görmedim Dinlendim iyi geldi bana

Bu arada bebek kıyafeti hakkında konuşmuş bende hic Birsey almadim bir tane kuru memesi var onu da teyzesi aldi o kadar bende 30 haftaya doğru yakinlasirken düşünüyor um almayı ogluma bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…