- Konu Sahibi SirriEyvan
- #13.301
Evet canım ev kredileri insanın elini ayağını bağlıyor her şeyin hayırlısıAyy canım benim Allah kolaylık versin. Kesinlikle çalıştığın ortamda huzurlu olmak gerek yoksa insan işe bile gitmek istemiyor. İnşallah bir an önce düzelir. Ev kredileri bitiriyor bizi![]()
kilo almaman çok güzel bir şey canım şu an kilosun ben hareketli birisiyim iş yerinde sürekli kat çıkarinerim evdede yemeğimi falan yaparım her gün servis durumundan dolayı birde yirmi dakika yürüyorumValla canım ne yalan söylim ben hiç sağlıklı beslenmedim pilav makarna tatlı gece onikide ekmek arası bunun acısı çıkıcak bekliyorum :) iki tane çocuğum var onlarla uğraşıyorum hiç oturmuyorum doğru düZgün yediğimi yakıyorum herhalde :)
Canım biz ayrıntılı olarak yirminci haftada gittiğimizde konusacaz doktorumla ama telefonlda aradığımda söyledi 22.haftada yapılamsı gerekiyor dedi bazı doktorlar istemiyormus haklısın canım fiyatı pahalı 220 TLKızlar hepiniz ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz? Benim doktorum aşırı rahat biri.eger çok paran varsa git yaptır dediama ben burda kendi muayenemde yapıyorum radyoloji uzmanına falan gondermiyorum dedi.gel 22.haftanda ben bakarım dedi ha zaten kalbinde vs.bisey görsem suan için yapacak hiçbişey yok doğumu bekleyeceğiz dedi. Çok kararsizim başka hastanede yaptırsam mi. Şubat tatiline girmeden önce kendi doktoruma baktirip Şubat tatilinde izmirde olcam izmirde ayrıntılı ultrason mu yaptırsam karar veremedim
![]()