2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok dogal yolla canım bilmm eskiden cocuk özlemimle ilgili konu acmıştım ordan olabilir 3 yıla yakın hic hamile kalmadım ve dogal yolla oldu cok şükür inşallah allah tamamını erdirir insallah bizler icin..

Hmm bir bekleme yasadigini biliyordum sanirim o konuna denk geldim canim..
Cok sükür tedavisiz olmus sevindim senin adina, dedigin gibi insallah hepimiz içinde Allah tamamina erdirir

Aynn canım ya fazla yemek yıyorum 9 ay sonra kapıdan gecemiyecem yaa dino gibi olcm alayımda kucagıma allah izin vrrse olayım inşallah :))))))

ayyyy birsürü alıntı yaptım tam cvp yazcakkennnn bilg sarjı bitti hepsi kayboldu ((
nasılsınız taze hamişler ben iyiyim yarını iplecekiyorum inşallah herşey yolundadır biraz tedirginim ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu oğlumda kanamalarım oldu hep bi korkuyla geçti ilk dönemlerim oyuzden hala tedirginim 12 haftayı gecene kadarda devam edicem galiba inşallah hepimiz saglıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucagımıza ...

Hmm bir bekleme yasadigini biliyordum sanirim o konuna denk geldim canim..
Cok sükür tedavisiz olmus sevindim senin adina, dedigin gibi insallah hepimiz içinde Allah tamamina erdirir
İnşallah canım senin tedaviyle mi hamile kaldın peki ne zmndan beri istyrdun duydun mu pıt pıtları.

İnşallah canım senin tedaviyle mi hamile kaldın peki ne zmndan beri istyrdun duydun mu pıt pıtları.

Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim ben canim, 1 buçuk senedir bekliyorduk, evet uzun bi zaman olmamisti ama kullandigim ilaçlar yumurtalarimi hiç büyütmeyince tüp bebege karar verdik.. Hamd olsun ilk denemede tuttu çok sükür...
Kalp atisinida kesemizide gördük duyduk çok sükür.. Simdi 11inci haftadaki kontrolümüzü bekliyorum daha sonrada 3lü test için 12inci haftanin sonunu bekliyorum...

Sen duydun mu peki kalp atislarini? Ayni hafta içindeyiz duymussundur insallah :)

Senin için çok sevindim gerçekten... İlk denemede tutması ayrı bir güzel... sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım

Canim benim dongum kisa oldugu icin 29. Gun gittim teste 3901 di hcg 2 gun gecti saglikocaginda kan aldilar ikiye katlamis degerim 3901 ken doktor kese gorunuyor dedi pazartesi gunu gidecegim insallah degerim yuksek oldugu icin belki kalp atisi duyulur diyorum duyulmassada onemli degil ogrendim buradan 7. 8.haftaya kadar normalmis sanirim:)duymassam tekrar giderim ilk gebeligim oldugu icin biran once doktora gorunmek istiyorum insallah kalbini de duyarim biran once...

Hmm...normalde çok ufak daha kalbi monitörde duyulmaz ama senin döngün kısaysa belki de ufaklık göründüğünden büyüktür... hayırlı haberler dön...
Ben dün keseyi ve miniği gördüm 5 + 4 tük... ilk defa gittim doktora... 1 hafta sonra kalp atışı için gel dedi... inşaAllah pıt pıtları da duyarız..

öğle yemeği saati geldiğinde çok acıkmış oluyorum ama hangi alternatifi düşünsem midem boğazıma geliyor

sonra bir şekilde bişeyler yiyorum iş yerine dönüyorum dooooğru lavaboya hepsi geri
eee şimdi yine açım

nolucak buiş acabaa??

İlk zamanlar bu çok oluyor canım.. merak etme bebişin bundan etkilenmiyor ..ancak sen aç kalırsın işte ..
Tuzlu kraker filan ye..doktorun mide bulantısı ilacı verdiyse onu kullan .. Böyle çok halsiz düşersin yoksa..

Insallah canim ya 5+2 de olacagim bende duyulmassa tekrar giderim 10 gun icerisinde muayene ucretsiz zaten duyulur diye dusunuyorum ozamana kadar insallah hepimiz o guzel pitpitlari duyariz biran once

selam arkadaşlar.

nasılsınız bugün?

Ben ilk günlü bulantılara göre biraz daha iyiyim.

artık tuzlu çubuk poşeti bile benim içimi kaldırmaya yetiyor
benim doktor bulantı ilacı vermeyenlerden
halsizlik hat safhada zaten bide evde azman bir paşa sabah 8 akşam 5 mesai olduğundan ayakta zor durmaktayım

Canım ben yurt dısındayım Butdaki sistem iyi degil gördüm nasıl attıgını ama duymadım.. nabız var dedi doktor cok şükür ilerde dinledir inşallah..

artık tuzlu çubuk poşeti bile benim içimi kaldırmaya yetiyor
benim doktor bulantı ilacı vermeyenlerden
halsizlik hat safhada zaten bide evde azman bir paşa sabah 8 akşam 5 mesai olduğundan ayakta zor durmaktayım
Hmm anladım...doktor doktor değişiyor bu durum... Benim de bütün gün bulanıyor içim hafif hafif..ama tiksinmem çok...
Allah yardım etsin bizlere..bu zaman çabuk geçsin inşaAllah , sağlıkla büyüyor minnoşlarımız onlar için katlanacağız artık

Amiiinnnnn.. benim şimdilerde çok yaramaz olan paşacım hamilelik boyunca beni hiç böyle üzmemişti : )
bu bebişto şimdiden başladı :) korkuyorum valla çıkınca neler yapacak heheehhe

Amiiinnnnn.. benim şimdilerde çok yaramaz olan paşacım hamilelik boyunca beni hiç böyle üzmemişti : )
bu bebişto şimdiden başladı :) korkuyorum valla çıkınca neler yapacak heheehhe
hehe kıyamam , çok uslu olurlar inşaAllah annesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…