- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.361
kızlar günaydın,
okuyup okuyup daha heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum diye böyle konuları okumama kararı almıştım ama buraya kadar sabredebildim! aa yeter okucam valla
yarın benim kontrolüm var. adet başlangıç bat heralde 4 ekimdi, 11 ekimde ilk beta 537, 14 ekimde beta 933 tü,keseyi görmedi doktor karın ultrasonuyla. sonra burdan baktım herkes görmüş kesesini. ondan sonra beni soru işaretleri bastı, bastıkça açtım okudum, açtım okudum, daha çok bastı bu sefer.
ama iyi düşünüp iyi şeylerin olmasını diliyorum şimdi. umarım herkes gönlüne göre ama hayırlı haberler alır. bir an önce doğururuz. amin.
ben daha önce bikaç kez alttan muayene oldum da kültür smear yaptırmıştım ve her seferinde hafif kanamam olmuştu. o yüzden alttan baktırmaya korkuyorum. karından 1 hafta kadar daha geç görünüyormuş ya o yüzden bende bekliyorum bakalım ne kadar bekleyebilirsem
ben de akşam 10 gibi yatıyorum sabah 8 de eşimizi işe yollamaya kalkıyorum 9 da tekrar yatıyorum öğlen 12 de kalkıyorum... bugün uyumadım ama çook uykum var yatıcam birazdan sanırım.günaydın arkadaşlarr
dün 10 da uyudum 7.30 da zor uyandım şimdi yine uykum var esneye esneye bir hal oldum. sabahta devlet hastanesine gideyim dedim ama doktor yokmuş. yarında misafirim var yemeğe nasıl alacağım bilmem ama iptal etmem mümkün değil.
malesef işyerimde yemek çıkmıyor dışardan yiyoruz bugün yanıma muz mandalina aldım unutmayayımda kayısı badem vs de koyayım çekmeceme. yazın zeytinyağlılardan falan getiriyordum ama kış olunca sıcak ne yesem derdine düştüm malesef.bence iş yerinde sağlıklı yemek çıkmıyorsa evden günlük getirmen senin için çok daha iyi olabilir. makarna salatası patates salatası gibi yanına ayran yoğurt belki arada bir balık. mutlaka meyve ve kuruyemiş(ceviz-badem-fındık).
ne güzel canımyaa bende ilk bebeğimde çalışmıyordum evde ne rahatmışım diyorum şimdi sürekli diken üstündeyimben de akşam 10 gibi yatıyorum sabah 8 de eşimizi işe yollamaya kalkıyorum 9 da tekrar yatıyorum öğlen 12 de kalkıyorum... bugün uyumadım ama çook uykum var yatıcam birazdan sanırım.
kendini fazla yormamaya çalış misafirler için basit şeyler hazırla
Bak bu yazıyı buldum: ''Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.''kızlar günaydın,
okuyup okuyup daha heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum diye böyle konuları okumama kararı almıştım ama buraya kadar sabredebildim! aa yeter okucam valla
yarın benim kontrolüm var. adet başlangıç bat heralde 4 ekimdi, 11 ekimde ilk beta 537, 14 ekimde beta 933 tü,keseyi görmedi doktor karın ultrasonuyla. sonra burdan baktım herkes görmüş kesesini. ondan sonra beni soru işaretleri bastı, bastıkça açtım okudum, açtım okudum, daha çok bastı bu sefer.
ama iyi düşünüp iyi şeylerin olmasını diliyorum şimdi. umarım herkes gönlüne göre ama hayırlı haberler alır. bir an önce doğururuz. amin.
Aynn cok asırı derecede rahatsızım bu durumdan oradan sanki adet olcm gibi duruyorm..ne yapmalıyız sizce kızlarEveetözellikle akşama doğru artıyor şişlik. Nedeni ne olabilir ki? Bende çok rahatsız oluyorum hemen bu kadar kilo almış olamayız de mi?
Aynn ya rahat yatmyrm bile .Evet canim yaa pantolonlar falan cok rahatsiz ediyor zaten birazda gobisim vardi
Canım aynm yaa bende öyleyim .. allahım hayırlısıyla alırız kucaklarımıza imşallah..Eşim de bu kadar göbeğin çıkması için çok erken değil mi die dalga geçiyor. 4- 5 aylık gibi dolanıyorum gaz göbeğimle...
Günaydın canım aminn inşallahh. aman bulantı falan olmasın zaten. bende uyku halini saymazsam iyiyim çok şükür birde akşamları midemde inanılmaz şişlik oluyor o rahatsız ediyor sadeceGünaydinlarhayirli cumalar herkese, Rabbim dualarimizi kabul etsin, bebeklerimizi saglikli sihhatli eylesin insallah
Keyifler yerindedir umarim?
Bende pek bulanti yok bu aralar, 7+4 teyiz ve ilk iki ayimiz bitmek üzere çok sükür
termos kaplar var.ben eşim için almıştım internetten .6-7 saat koruyor sıcaklığını.çorba pilav vs.akşamdan yaptığın yemeği sabah ısıtıp işe götürebilirsin. yada sulu yemek satan biyerle anlaşıp günlük iş yeine isteyebilirisn. bu ara hazır çorba vs önermiyorum.içerik bilgisini okuyun msg yada monosodyum glutamat yada koruyucu varsa tüketmeyin derim.malesef işyerimde yemek çıkmıyor dışardan yiyoruz bugün yanıma muz mandalina aldım unutmayayımda kayısı badem vs de koyayım çekmeceme. yazın zeytinyağlılardan falan getiriyordum ama kış olunca sıcak ne yesem derdine düştüm malesef.
bunu hiç düşünmemiştim çokk teşekkür ederim burda ev yapımı yemek yapan yerler yok malesef. haklısınız bende hazır çorba içmeyeceğim artık.termos kaplar var.ben eşim için almıştım internetten .6-7 saat koruyor sıcaklığını.çorba pilav vs.akşamdan yaptığın yemeği sabah ısıtıp işe götürebilirsin. yada sulu yemek satan biyerle anlaşıp günlük iş yeine isteyebilirisn. bu ara hazır çorba vs önermiyorum.içerik bilgisini okuyun msg yada monosodyum glutamat yada koruyucu varsa tüketmeyin derim.
sağol Yeşim'cim. ben alttan ultrason olduğunu bile bilmiyordum.(pek sevdiğim bir konu değildir, ilgilenmediğim için de bilmiyorum yöntemleri ve terimleri) sanırım görenler bu şekilde görmüş ve döllenme süresi, kişinin vücut ısısı falan da önemliymiş gelişimde. stresimi azalttım ama yine de bir ohhhh demem için sağlıklı doğurmam lazım sanırımcanım karından baktığı için görememişsindir alttan baktır görürsün bence ayrıca stres yapma bebişini üzme
Az yesek olmaz ben saat başı acıkıyorum çünküAynn cok asırı derecede rahatsızım bu durumdan oradan sanki adet olcm gibi duruyorm..ne yapmalıyız sizce kızlar
Âmin inşallahGünaydinlarhayirli cumalar herkese, Rabbim dualarimizi kabul etsin, bebeklerimizi saglikli sihhatli eylesin insallah
Keyifler yerindedir umarim?
Bende pek bulanti yok bu aralar, 7+4 teyiz ve ilk iki ayimiz bitmek üzere çok sükür
teşekkür ederim canım, bilgi çöplüğü oldu bende iyice belli ki. ben bugün 6+3 'üm. doktora gittiğimde, tam 5+6'ydım sanırım.Bak bu yazıyı buldum: ''Beta HCG değeri 1500′e ulaştığında 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 2000-3000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.''
boşuna üzülüyorsun değerin biraz daha yükselsin görünecektir.
inşallah cumartesi görüceksinteşekkür ederim canım, bilgi çöplüğü oldu bende iyice belli ki. ben bugün 6+3 'üm. doktora gittiğimde, tam 5+6'ydım sanırım.
ben de öyle diyorum, doktor da olumsuz bi şey demediydi zaten. keseyi görelim cumartesi gel de dedi. herhangi bir kanamam yok, hafif adet sancılarım oluyor arada, karnım akşamları davul gibi, gaz bombası oluyorum resmen. bi de iştahım azaldı. bulantı yok, kusma yok. normaldir umarım.
gebelik testinden sonra bir kez ilişkim oldu, (doktora gitmeden 2 gün önce) hemen sonra pembemsi bir akıntı geldi ama ondan sonra hiç gelmedi. bunu da doktora söyledim, 1 ay ilişki yasağı koydu. zaten totom 3,5 attı tamam dedim. aramızda bi de jinekolog olsa ne iyi olurdu bee yavvv
gerekiyor canım sıkışık olmalısın.kızlar ultrasona girmeden önce idrara sıkışık olmak gerekmiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?