- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.421
Senin için çok sevindim gerçekten... İlk denemede tutması ayrı bir güzel... sağlıkla kucağına almak nasip olsun tatlım
Amiin canım amin... Benim mide bulantılarım başladı , hafif hafif... ama tiksinmem baya var... bazı şeylerin aklıma gelmesi yetiyor... Hayırlısı Rabbimden bakalım... Katlanacağız bir kaç haftaçok tesekkur ederim canim benim, amin insallah hepimizde saglikla aliriz kucagimiza !
Sen nerelerdeydin nasilsin?
Aramızda 2 gün var... bence keseyi görürsün.. ben dün 5+ 4 tüm keseyi ve minnakı gördük... Haftaya kalp atışı için çağırdı...fakat beta neydi dün bilmiyorum tabii...kızlar b hcg baktırdım. 6300 çıktı sizce ultrasonda çıkar mı? 1 hafta bekleyeyimmi? sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı değeriniz?
Aramızda 2 gün var... bence keseyi görürsün.. ben dün 5+ 4 tüm keseyi ve minnakı gördük... Haftaya kalp atışı için çağırdı...fakat beta neydi dün bilmiyorum tabii...
Amiin... karından baktı canım... doktorum vajinal bakmıyor anladığım kadarıyla...peki vajinadan mı baktı karından mı? bu arada çok sevindim sağlıkla kavuş miniğine
Amiin canım amin... Benim mide bulantılarım başladı , hafif hafif... ama tiksinmem baya var... bazı şeylerin aklıma gelmesi yetiyor... Hayırlısı Rabbimden bakalım... Katlanacağız bir kaç hafta
Bebeğimizin dün kesesini ve kendisini gördük nokta kadar, haftaya kalp atışı için çağırdı doktorumuz... Bizde garanti olsun diye 27 sinde gideceğiz nasipse ... tam 7+1 olacağız o zaman nasipse
Tamam canim haber veririm tabibenim de sonucu görünce ilk tepkim ikiz mi yoksa oldu! 4 haftalığa göre epey fazla görünüyor sonucum çünkü. ben ovulasyon testi kullandım canım muhtemel döllenme 26 - 27 Eylül de oldu. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da.
salı günü görürsen keseyi bana haber ver ben de hemen koşup gideim baktırmayaya görünmezse die korkumdan gidemiyorum...
Sağ olasın canıımAyy harika cok sevindim keseyi görmüs olmaniza, Rabbim insallah kalp atisinida duymayi nasip eder
Tiksinme olayi çok fena ya dedigin gibi aklina gelmesi yetiyor bazen
Allah yardimcimiz olsun
çalisiyor musun ev hanimi misin?
Sağ olasın canıımAmiiin inşaAllah duyarız
Amin gerçekten çok zor , hamile arkadaşlar anlattığında anlamıyormuşsun yani onu anladım... en sevdiğin yiyecek en nefret ettiğin yiyeceğe dönebiliyor
Lisans mezunu ama ev hanımıyım.. Çalışmayı düşünmedim hemen..bakalım minnak azcık büyüsün belki o zaman... sen ne yapıyorsun ?
bide kızlarr pazartesi gideceğim doktora 5+1 oluyoruz o zaman belli olur mu ki acaba kesemiz?
anladım canım evet bakalım daha fazla dayanamayacağım zaten çok bile sabrettim gitmemek için:)keseyi gorursun canim ben 4+4te gormustum gerçi herkesin bir olmuyor ama alttan muayene ederse görme imkanin daha yüksek
Evet aynen öyle canımHakkaten insan basina gelmeden anlamiyor iste ne kadar anlatirlarsa anlatsinlar
Kaç yasindasin ki lisanstan yeni mezun oldun heralde masallah erken davranmissin cocuk icin ne güzel
Ben calisiyorum bilg. yazilimcisi olarak, masa basi isindeyim yani o yuzden rahatim cok sukur...
Cok isterse canim oyle yapiim bariiyi pişir tatlım..çiğ olmasın sadece..
Görme ihtimalin yüksek canım... Bu biraz bünye ve betaya da bağlı amaanladım canım evet bakalım daha fazla dayanamayacağım zaten çok bile sabrettim gitmemek için:)
anladım canım evet bakalım daha fazla dayanamayacağım zaten çok bile sabrettim gitmemek için:)
Evet aynen öyle canım
23 yaşındayım , 1 yıllık evliyiz .. eşimle 14 yaşından beri sevgiliyiz , aynı sınıftaydık..lise aşkı
Evlenince 1 yıl bekledik aşağı yukarı sonra istedik çocuğu artık , eşimi yeterince tanıyorum çünkü , o da beni.. isterdim hep genç anne olmayı , Rabbim nasip etti şükür
Oo ne güzel.. evet işin rahatmış , çok sevindim senin için gerçekten , senin yaşın kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?