2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar b hcg baktırdım. 6300 çıktı sizce ultrasonda çıkar mı? 1 hafta bekleyeyimmi? sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı değeriniz?

çok tesekkur ederim canim benim, amin insallah hepimizde saglikla aliriz kucagimiza !
Sen nerelerdeydin nasilsin?
Amiin canım amin... Benim mide bulantılarım başladı , hafif hafif... ama tiksinmem baya var... bazı şeylerin aklıma gelmesi yetiyor... Hayırlısı Rabbimden bakalım... Katlanacağız bir kaç hafta
Bebeğimizin dün kesesini ve kendisini gördük nokta kadar, haftaya kalp atışı için çağırdı doktorumuz... Bizde garanti olsun diye 27 sinde gideceğiz nasipse ... tam 7+1 olacağız o zaman nasipse

kızlar b hcg baktırdım. 6300 çıktı sizce ultrasonda çıkar mı? 1 hafta bekleyeyimmi? sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı değeriniz?
Aramızda 2 gün var... bence keseyi görürsün.. ben dün 5+ 4 tüm keseyi ve minnakı gördük... Haftaya kalp atışı için çağırdı...fakat beta neydi dün bilmiyorum tabii...

teşekkür ederim... ben de korkuyorum karından baktırmak istiyorum.
şimdi inanamıyorum gerçekten bebeğimiz mi olacak :) çok sevinmek istemiyordum kan sonucunu almadan. inşallah sağlıkla kavuşalım birbirimize....

Ayy harika cok sevindim keseyi görmüs olmaniza, Rabbim insallah kalp atisinida duymayi nasip eder
Tiksinme olayi çok fena ya dedigin gibi aklina gelmesi yetiyor bazen
Allah yardimcimiz olsun
çalisiyor musun ev hanimi misin?

Tamam canim haber veririm tabi

Ayy harika cok sevindim keseyi görmüs olmaniza, Rabbim insallah kalp atisinida duymayi nasip eder
Tiksinme olayi çok fena ya dedigin gibi aklina gelmesi yetiyor bazen
Allah yardimcimiz olsun
çalisiyor musun ev hanimi misin?
Sağ olasın canıım Amiiin inşaAllah duyarız
Amin gerçekten çok zor , hamile arkadaşlar anlattığında anlamıyormuşsun yani onu anladım... en sevdiğin yiyecek en nefret ettiğin yiyeceğe dönebiliyor

Lisans mezunu ama ev hanımıyım.. Çalışmayı düşünmedim hemen..bakalım minnak azcık büyüsün belki o zaman... sen ne yapıyorsun ?

Hakkaten insan basina gelmeden anlamiyor iste ne kadar anlatirlarsa anlatsinlar

Kaç yasindasin ki lisanstan yeni mezun oldun heralde masallah erken davranmissin cocuk icin ne güzel

Ben calisiyorum bilg. yazilimcisi olarak, masa basi isindeyim yani o yuzden rahatim cok sukur...

Evet aynen öyle canım

23 yaşındayım , 1 yıllık evliyiz .. eşimle 14 yaşından beri sevgiliyiz , aynı sınıftaydık..lise aşkı
Evlenince 1 yıl bekledik aşağı yukarı sonra istedik çocuğu artık , eşimi yeterince tanıyorum çünkü , o da beni.. isterdim hep genç anne olmayı , Rabbim nasip etti şükür

Oo ne güzel.. evet işin rahatmış , çok sevindim senin için gerçekten , senin yaşın kaç ?

Masallah Allah bozmasin muhabbetinizi
Bizde üniversitede tanistik, okulu bitirdik bir yil calisip evlendik 5 senenin sonunda sizin gibi 1 yilin sonunda bebis istemistik ama 2 yil 3 aylikken gelmek istedi, kismet böyle oldu
26 yasindayim canim, genç anne olmak güzeldir, ilerdeki çocuklarin içinde enerjin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…